Evet elden alabilirsiniz dedilerÖzelde kan verdiysen en geç 2 saate çıkıyor, saat kaçta gidersen git..
Sonucu e nabıza falan da düşmez, elden teslim alman gerekiyor diye biliyorum, belki hastaneden hastaneye değişiyodur..
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsuunEvet elden alabilirsiniz dediler
Olabilir, olmayabilir. Meçhul. Her gecikme gebelik değildir. Hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar merhabalar 1 yıldır evliyiz çocuk çok istiyoruz. Eşimde de spermde form bozukluğu var biraz ama bu ay adetim 5 gün gecikti pazartesi günü olmam gerekiyordu normalde tamda gününde olurdum bugün adetim artık gününe göre bitmesi gerekiyordu ama belirti bile yok artık dayanamadım özel hastaneye beta hcg için kan verdim ne kadar sürede çıkar hamile olabilir miyim
İnşallah güzel haber alırım Türkiye’ye geldim almanyaya 10 gün sonra dönücem inşallah eşime güzel haber vermezler nasip olurHakkınızda hayırlısı neyse o olsuun
Sonucu paylaş olur mu bize de umut oluyorİnşallah güzel haber alırım Türkiye’ye geldim almanyaya 10 gün sonra dönücem inşallah eşime güzel haber vermezler nasip olur
Tam yazdığınızda sonucu verdilerSonucu paylaş olur mu bize de umut oluyorgüzel haberler karşılaşırsin umarim
Ne çıktıTam yazdığınızda sonucu verdiler
667 çıktı sonuçNe çıktı
3-4 haftalık mı olur acaba 10 gün sonra eşimin yanına gidicem nasıl sabredicem bilmiyorumHamilesin
Kuzum son adet tarihine gore hesaplaniyor3-4 haftalık mı olur acaba 10 gün sonra eşimin yanına gidicem nasıl sabredicem bilmiyorum
15-19 Nisan aralığında en son adet oldumKuzum son adet tarihine gore hesaplaniyor
Takvime kaydetmedin mi tam oldugun günü15-19 Nisan aralığında en son adet oldum
Kaydettim yazdım yukarıda amaTakvime kaydetmedin mi tam oldugun günü
10 gune kadar 2 gunde 1 kan ver yada pazartesi kadindoguma git o seni guzelce bilgilendirir simdi ben ne desem yalan olur hic hamile kalmadim tecrubesizim canimKaydettim yazdım yukarıda ama
Benim tek belirtim adet gecikmesiydi ama adet tarihimden önce midem aşırı hassaslaşmıştı midem bulanıyordu hamilelikten olabilir mi tam bilmiyorumMerhaba hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim bende aynı durumu yaşıyorum 6. Gün bugün gecikmenin dün test yaptım negatifti kan vermeye korkuyorum sizin belirtileriniz nelerdi acaba
göğüs hassasiyeti oluşmadı di mi herkes göğüs hassasiyeti ilk belirtilerden falan diyerek ümidimi azalttı bende her adet öncesi başlardı ama gram bi şey yokBenim tek belirtim adet gecikmesiydi ama adet tarihimden önce midem aşırı hassaslaşmıştı midem bulanıyordu hamilelikten olabilir mi tam bilmiyorum