ADETİM 5 GÜN GECİKTİ ACABA HAMİLE MİYİM

göğüs hassasiyeti oluşmadı di mi herkes göğüs hassasiyeti ilk belirtilerden falan diyerek ümidimi azalttı bende her adet öncesi başlardı ama gram bi şey yok 🙂
Yok çok şişmişti sanki benimde ama herkeste olacak diye bir şey yok birde belim çok ağrımıştı yurtdışındayım bende pazartesi testle cinsiyet belli oldu ama biz pazar günü ufak bir parti ile öğrenicez inşallah🙈

Yok çok şişmişti sanki benimde ama herkeste olacak diye bir şey yok birde belim çok ağrımıştı yurtdışındayım bende pazartesi testle cinsiyet belli oldu ama biz pazar günü ufak bir parti ile öğrenicez inşallah🙈
yaa çok sevindim gönlünüzce olsun her şey, benim içinde dua edin güzel sonuçlar alabileyim hamile duası geçermiş ♥️

yaa çok sevindim gönlünüzce olsun her şey, benim içinde dua edin güzel sonuçlar alabileyim hamile duası geçermiş ♥️
Amin inşallah bende çok heyecanlıyım🙈🙈 tabi dua ederim bu süreçte benimde çok duaya ihtiyacım vardı çünkü geçen eylülde yurtdışına gelmiştim ama çocuğumuz olmuyordu çok üzülüyorduk 6 haziranda tüp bebek tedavi merkezine yönlendirmişti doktorumuz Mayıs ayında bende Türkiye’ye gitmiştim mayıs sonunda yurtdışına geri döndüğümde eşime haberi vermiştim öyle mucize oldu ki bizim için ı yüzden mucizelere inanıyorum❤️🙏🏻

X