Adetim 4 gün gecikti test yaptım silik çıktı ama sonra adet oldum

ceyda00c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
8
1
1
24
Merhaba adetim 4 gün gecikince 3 gün boyunca üst üste test yaptım hepsi silik çıktı 4.gün de test yaptım silik çıktı ama akşamına adet oldum.Geç döllenme ihtimali var mı hamile olabilir miyim?Kimyasal gebelik olabilir mi?Adetliyken kan testi versem çıkar mı?

Eklentiler

• IMG_2974.webp
    IMG_2974.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_2975.webp
    IMG_2975.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_2976.webp
    IMG_2976.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba adetim 4 gün gecikince 3 gün boyunca üst üste test yaptım hepsi silik çıktı 4.gün de test yaptım silik çıktı ama akşamına adet oldum.Geç döllenme ihtimali var mı hamile olabilir miyim?Kimyasal gebelik olabilir mi?Adetliyken kan testi versem çıkar mı?
Testte negatif zaten canım. 3teki fotoda kuruduktan sonra olmus belli ki. Cizginin ustu var altı yok. Kan testi vermek istersen ver 5 alti cikacaktir diye dusunuyorum

Test hangi marka canım bir de çizgiler ilk dakikalarda çıktımı

İlk saniyesinde çıkmıştı ama yine de kan testi vermeli miyim yoksa gerek yok mu
Gebelik olsa daha belirgin görürdün. Kimyasal olmuş olsa bile normal bir gebelik olarak gecmiyor adet gibi sökülüp gider. Bence kan vermen gerekmez adet olmuşsun. Olagandişi bir kanama soz konusuysa o zaman baktirabilirsin

Back
X