- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Yarın doktora gidecem orda belli olur ne olduğuBen son ilişkide 2 3 gün sonra baktirdim ama belki yukselir umutlandirmim seni yine de.. Bende yoktur diyordum.. İnşALLAH vardır.. adet olmazsan bir kaç gün sonra tekrarla...
Yarın doktora gidecem orda belli olur ne olduğu
Canim net atarsab birazEki Görüntüle 2282884 kizlar yorumlayabilir misiniz?
hiç net değilki
valla testi zor gördüm.bir daha çek. silikte çıksa 2.çizgi hamilesindir.ama iki pembelik var foto da kötü çıkmış kızlar çok şaşkın bi vaziyetteyim de
ince bir çizgi çıkmış tatlım eminim ondan ve de adet günüm bugün geçti tuhaf bel ağrısı ve batmalar başladı sağ ve sol yumurtalıklarımda göbeğime doğru iğne batması gibi ufak sancı gibi şeyler bel ağrısı yalnız sürekli var dünden beri bunların dünden beri oluşu çok garip göğüslerim de taş gibi dokunmak imkansız adetten farkı bu bence göğüsler tuhaf bi şekilde kendini korumaya alıyor eşimi yaklaştırmıyorumvalla testi zor gördüm.bir daha çek. silikte çıksa 2.çizgi hamilesindir.
Gebelik yok canımHadi bakalım hayırlısı olsun inşALLAH... güzel haberlerini bekliyoruz...
21.gün kan verceksin.kaçırma 21. gününüGebelik yok canımprogesteronumu takip edecekler yumurtlamamış olabilesn dedi
Adet olmadımki 21. Günü bekliyim canım21.gün kan verceksin.kaçırma 21. gününü
Hmmm ben son adetten 21 sayıyorlar diye biliyodum ama demekki senin o aradaki zaman da geçti. Amaaan ne zor işler yaaaAdet olmadımki 21. Günü bekliyim canımdaha yumurtlamamışım ondan takip edeceklermiş
Gebelik yok canımprogesteronumu takip edecekler yumurtlamamış olabilesn dedi
Progesteron 4 çıktı canım ben nolacak anlamadım adet olmadan mümkün mü çatlamasıDeğerin kaç çıktı... belki sende Benim gibisin yumurtan geç çatlar.. sağlık olsun diyelim nasipse olur..
Tebrikler canımmmm bize de dua etHamileyimmm kizlar
Çatlamamış sanırım işte.Progesteron 4 çıktı canım ben nolacak anlamadım adet olmadan mümkün mü çatlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?