Gebeliğe Hazırlık Adetim 4 gün gecikti hamile olma ihtimalim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belki senin için güzel haber yoldadır☺ Bence yaptır aklında kalmasın yoksa da en azından ümitlenmezsin boşuna
En iyisi ya. Çünkü belirti aramaktan yoruldum.her tuvalete gidişte geldi mi diye düşünmekten.şimdi de beyz akıntı geliyor normal mi bilmiyorum. Yoksa da ne yapayım artık.beklemekten yoruldum

Bu esnada iliski olmusmuydu yoksa taa 20 gun onceki iliskiden mi hamile kaldiniz?

Ruyamda eşimin hamilesin demesi de cok ilginç suan ufak ufak sancım var gelicek galiba volkanik lav
2 senedir türlü insanlar beni arayıp rüyamda seni gördüm hamileydin.rüyamda seni gördüm hamileydin acil ameliyata alınıyodun vs dediler. bend e kendimi çok gördüm rüyamda.kafaya takmakla alakalı şuan tek düşündüğün o olduğundan onu görüyo insan rüyasında. ha inşallah çıkar rüyan

hala olmaım adet.akşam sırtım fena ağrıdı. şuan hiçbir şey yok. gidip kan vercem.sağlık ocağında daha geç mi çıkar acaba

Bu esnada iliski olmusmuydu yoksa taa 20 gun onceki iliskiden mi hamile kaldiniz?

O sıralar yine ilişki oldu hatta cuma günü düşmeden ertesi günü bile olmuştu ben yoktur olur diye yine girdim ilişkiye... ama sanırım 20 gün önceden tutmuştu ayin 5 inde gidip herşeyi öğreneceğim...

Son ilişki üzerinden 16 gün geçmişti testi yaptığımda canım olsa çıkardı bence hala var mı yükselme ihtimali? Senin ilişkiden kaç gün sonra baktırmıştın

Ben son ilişkide 2 3 gün sonra baktirdim ama belki yukselir umutlandirmim seni yine de.. Bende yoktur diyordum.. İnşALLAH vardır.. adet olmazsan bir kaç gün sonra tekrarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…