- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Valla ben de bilemedim. ben de şuan senden öğrenince umutlanmasam mı gidip yaptırsam çıkarsa çıkar çıkmazsa adeti mi beklesem modundayım.İlk defa bu kadar gecikti benim de anlamadım ya gitsem mi biraz daha beklesem mi bilmiyorum
Belki senin için güzel haber yoldadırValla ben de bilemedim. ben de şuan senden öğrenince umutlanmasam mı gidip yaptırsam çıkarsa çıkar çıkmazsa adeti mi beklesem modundayım.
En iyisi ya. Çünkü belirti aramaktan yoruldum.her tuvalete gidişte geldi mi diye düşünmekten.şimdi de beyz akıntı geliyor normal mi bilmiyorum. Yoksa da ne yapayım artık.beklemekten yoruldumBelki senin için güzel haber yoldadır☺ Bence yaptır aklında kalmasın yoksa da en azından ümitlenmezsin boşuna
Bende de akıntı vardı ara ara. O da belirti diyolarEn iyisi ya. Çünkü belirti aramaktan yoruldum.her tuvalete gidişte geldi mi diye düşünmekten.şimdi de beyz akıntı geliyor normal mi bilmiyorum. Yoksa da ne yapayım artık.beklemekten yoruldum
Test yap canımBen bisey sordum kizlar rüyalar malum mu olur bugünde adet gunumdu
Korkuyorum inan kiBende de akıntı vardı ara ara. O da belirti diyolar☺
Sabah kan ver rahatlaKorkuyorum inan ki
Canım merhaba seni umutlandırmak istemem ama benim 15 gün falan geçmesine rağmen negatif çıktı hatta geçen pazartesi kan tahlili verdim negatifti cumartesi tekrar tahlil verdim pozitif çıktı benim yaklaşık 20 gün falan geçmişti... dün 1 hafta oldu öğrendiğimi... benim de kanamam vardı düştüm adet oldum sandım acile koştum bekliyorum doktor desin adet oldun çünkü çok test yaptım sonra dedi hamilesin 1 haftadır yatıyorum iğne ilaç kullanıyorum düşük tehlikem var.. umudunu hiç kaybetme.. rabbim önce sağlıklı hayırlı olanı versin..
2 senedir türlü insanlar beni arayıp rüyamda seni gördüm hamileydin.rüyamda seni gördüm hamileydin acil ameliyata alınıyodun vs dediler. bend e kendimi çok gördüm rüyamda.kafaya takmakla alakalı şuan tek düşündüğün o olduğundan onu görüyo insan rüyasında. ha inşallah çıkar rüyanRuyamda eşimin hamilesin demesi de cok ilginç suan ufak ufak sancım var gelicek galiba volkanik lav
Yaaaadet oldum yine
bence de git. bend e yarın aşılama için gitcem. canım çok yanıyo ya umutlanmıştımYaaaikimiz de sevinemedik. Keşke ben de olsam ya yarın doktora gitcem bakalım
İnsan gecikince umutlanıyo tabi ama iştebence de git. bend e yarın aşılama için gitcem. canım çok yanıyo ya umutlanmıştım
Sabah kan verdim 2.30 çıkmış malesef
Bu esnada iliski olmusmuydu yoksa taa 20 gun onceki iliskiden mi hamile kaldiniz?
Son ilişki üzerinden 16 gün geçmişti testi yaptığımda canım olsa çıkardı benceBenim de 2.95 idi 5 gün sonra 73 e yükseldi... İnşALLAH senin de yükselir..
Son ilişki üzerinden 16 gün geçmişti testi yaptığımda canım olsa çıkardı bencehala var mı yükselme ihtimali? Senin ilişkiden kaç gün sonra baktırmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?