• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim 4 gün gecikti hamile olma ihtimalim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canımmmm bize de dua et
İnşallah Allah senin de gönlüne göre verir canım benim tez zamanda beraber dogururuz 💕 sakın kafana takma esinle zevk için beraber ol no stres 😁 tadini cikar yani tek püf noktası bu bence ... Bende kafama takiyordum bi ara sonra dusundum hic bisey yok neden korkuyorum ki ? Dualarım seninle seker portakalı 🙏🏾

İnşallah Allah senin de gönlüne göre verir canım benim tez zamanda beraber dogururuz 💕 sakın kafana takma esinle zevk için beraber ol no stres 😁 tadini cikar yani tek püf noktası bu bence ... Bende kafama takiyordum bi ara sonra dusundum hic bisey yok neden korkuyorum ki ? Dualarım seninle seker portakalı 🙏🏾
İnşallah canım çok sağol amin inşallah 🙏🏻

bende seni tebrik ederim ne güzel aramızda 1 hafta var sanırım adet tarihime göre bu hafta 5.hafta oldu salı doktora gidicem :KK45::KK45::KK45: cohhh heyecanlıyız

Teşekkür ederim.. sanırım 1 hafta var bende cuma gideceğim doktora o zaman bende kesin kaç haftalık olduğunu öğreneceğim hayırlısıyla...

Kızlar merhaba başka ilaç kullanıyorum rica etsem testlere bakar mısınız lütfen dün ve bu sabah yapmıştım

Eklentiler

• IMG_20190827_132059.jpg
    IMG_20190827_132059.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 106
Back