- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi ironman_2020
Yükselmesini bekleyecez dedi doktorÇatlamamış sanırım işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yükselmesini bekleyecez dedi doktorÇatlamamış sanırım işte.
İnşallah Allah senin de gönlüne göre verir canım benim tez zamanda beraber dogururuz sakın kafana takma esinle zevk için beraber ol no stres tadini cikar yani tek püf noktası bu bence ... Bende kafama takiyordum bi ara sonra dusundum hic bisey yok neden korkuyorum ki ? Dualarım seninle seker portakalıTebrikler canımmmm bize de dua et
Progesteron 4 çıktı canım ben nolacak anlamadım adet olmadan mümkün mü çatlaması
Hamileyimmm kizlar
İnşallah canım çok sağol amin inşallahİnşallah Allah senin de gönlüne göre verir canım benim tez zamanda beraber dogururuz sakın kafana takma esinle zevk için beraber ol no stres tadini cikar yani tek püf noktası bu bence ... Bende kafama takiyordum bi ara sonra dusundum hic bisey yok neden korkuyorum ki ? Dualarım seninle seker portakalı
bende seni tebrik ederim ne güzel aramızda 1 hafta var sanırım adet tarihime göre bu hafta 5.hafta oldu salı doktora gidicem cohhh heyecanlıyızYaa tebrik ederim
Bakalım çarşamba tekrar gidecem, soğan kürü kullansam mı acaba o güne kadarMümkün benim de adet olmadan çatladı ya geç çatlamış ya da ikinci kez çatladı...
Benim kistlerimde soğan kürü işe yaramıştı canım haberin olsubBakalım çarşamba tekrar gidecem, soğan kürü kullansam mı acaba o güne kadar
bende seni tebrik ederim ne güzel aramızda 1 hafta var sanırım adet tarihime göre bu hafta 5.hafta oldu salı doktora gidicem cohhh heyecanlıyız
Bakalım çarşamba tekrar gidecem, soğan kürü kullansam mı acaba o güne kadar
Kan testi yapılmıştı zaten gittiğimde hamile değilim canım bugün 15.günHayır sakin kullanma.. tam olmadigindan kesin emin ol adet ol ondan sonra kullan.. bir de adet olmadin demi kac gun gecti?..
Kan testi yapılmıştı zaten gittiğimde hamile değilim canım bugün 15.gün
Şu canım çok yanıyo kısmı var ya hayatımın özeti gibi her ay regl gününde dorukta yaşıyorum bu can yanmasınıbence de git. bend e yarın aşılama için gitcem. canım çok yanıyo ya umutlanmıştım
HEer ay büyük umut büyük yıkım.moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum ama elden geldiği kadar işteŞu canım çok yanıyo kısmı var ya hayatımın özeti gibi her ay regl gününde dorukta yaşıyorum bu can yanmasını
iyi hadi çok şükür. şimdi ilaçlara başlarsın.Adet oldum çok şükür
Bi kontrole gideyimde inşallah başlarız artıkiyi hadi çok şükür. şimdi ilaçlara başlarsın.
Canımmmm gebe mi kaldınnnn çok sevindim şimdi gördüm.Bi kontrole gideyimde inşallah başlarız artık
Alttakinde var gibi bence kan verinKızlar merhaba başka ilaç kullanıyorum rica etsem testlere bakar mısınız lütfen dün ve bu sabah yapmıştım