Gebeliğe Hazırlık Adetim 4 gün gecikti hamile olma ihtimalim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba adetim 3 gun gecikti az kasik agrim var midem bulaniyor ve 2 gun kahve rengi akintim geldi hamile miyim? (Hamile kalmak istemiyorum bu arada acil yardim) hamileikten baska nasil bir durum ola biler bu arada gecen ayki adetim 7 gun gecikmisti.

Merhaba adetim 3 gun gecikti az kasik agrim var midem bulaniyor ve 2 gun kahve rengi akintim geldi hamile miyim? (Hamile kalmak istemiyorum bu arada acil yardim) hamileikten baska nasil bir durum ola biler bu arada gecen ayki adetim 7 gun gecikmisti.
Canım test yapmadan anlayamazsınki bunlar hamilelik belirtisi gibi sanki

tedavi oldum devamli vajinamda kasinti ve tuvalete cikma isteyi vardi tedaviden sonraki adetim 7 gun gecikti ve simdide boyle durumlar
Hmm doktorunlada görüş istersen belki ilaçtan ötürüde olabilir

Bazı aylar öyle belirtiler yaşadımki kesin hamileyim dedim sonunda çok üzüldüm ağladım o yüzden artık belirtileri de ciddiye almıyorum
sen de haklısın. ben de belirti aramamaya çalışıyorum. ben de biraz daha bekleeyim madem belki hayıt uzatmıştır.yumurtladığını anladın mı bu ay? pco musun?

Canım merhaba ,

Sen bebeğin kesesini görebildin mi 5. hafta da ?

Kızlar bu ay ilk denememiz eşimle ben olursa olur diyorum ne zaman olursa gelsin fikrindeyim.Dün gece rüyamda eşim sen hamilesin diyordu ben şaşırdım sonra uyandim.Müjdeyi veren sakallı dede olsa rüyaya inanırım da eşim yani ne alaka ? müjde mi alicam acaba

Sabah kan verdim 2.30 çıkmış malesef
yaaaa çok üzüldüm şuan. heyecanlıydım ama tamamen gitti belki de bu ay yumurtlamadın.yumurtlayamadığım zamnlarda böyle az da olsa şaşabiliyor benim.gerçi ilk defa bu kadar gecikti ama senin 7 gün olmuş. doktora git söktürücü iste istersen Allah yardımcımız olsun.

İlk defa bu kadar gecikti benim de anlamadım ya gitsem mi biraz daha beklesem mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…