- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Bazı aylar öyle belirtiler yaşadımki kesin hamileyim dedim sonunda çok üzüldüm ağladım o yüzden artık belirtileri de ciddiye almıyorum9. Gün olacak yani.iyi sabrediyorsun helal olsun
Canım test yapmadan anlayamazsınki bunlar hamilelik belirtisi gibi sankiMerhaba adetim 3 gun gecikti az kasik agrim var midem bulaniyor ve 2 gun kahve rengi akintim geldi hamile miyim? (Hamile kalmak istemiyorum bu arada acil yardim) hamileikten baska nasil bir durum ola biler bu arada gecen ayki adetim 7 gun gecikmisti.
tedavi oldum devamli vajinamda kasinti ve tuvalete cikma isteyi vardi tedaviden sonraki adetim 7 gun gecikti ve simdide boyle durumlarCanım test yapmadan anlayamazsınki bunlar hamilelik belirtisi gibi sanki
Hmm doktorunlada görüş istersen belki ilaçtan ötürüde olabilirtedavi oldum devamli vajinamda kasinti ve tuvalete cikma isteyi vardi tedaviden sonraki adetim 7 gun gecikti ve simdide boyle durumlar
sen de haklısın. ben de belirti aramamaya çalışıyorum. ben de biraz daha bekleeyim madem belki hayıt uzatmıştır.yumurtladığını anladın mı bu ay? pco musun?Bazı aylar öyle belirtiler yaşadımki kesin hamileyim dedim sonunda çok üzüldüm ağladım o yüzden artık belirtileri de ciddiye almıyorum
Evet pkoyum yok anlamadım hiçsen de haklısın. ben de belirti aramamaya çalışıyorum. ben de biraz daha bekleeyim madem belki hayıt uzatmıştır.yumurtladığını anladın mı bu ay? pco musun?
ben de pco yum bu ay hayıttan mı bilmiyorum ama anladım yumurtladığımı. bigün öncesinde dehset ağrı çektim.ertesi gün şeffaf bir akıntı geldi.bilemiyorum ya hayırlısıysa olsun bakalımEvet pkoyum yok anlamadım hiç
İnşallah hayırlı haberler alırızben de pco yum bu ay hayıttan mı bilmiyorum ama anladım yumurtladığımı. bigün öncesinde dehset ağrı çektim.ertesi gün şeffaf bir akıntı geldi.bilemiyorum ya hayırlısıysa olsun bakalım
İnşallah hayırlı haberler alırız
Canım merhaba ,Canım doktorlar diyor en az 10 gün bekleyin çünkü 6 güne kadar geçerse normalmiş ama 10 günü geçerse normal değil.. o yüzden bekle sabret sabrın sonu selamet ben ki çok sabırsız biriyimdir.. 20 gün nasıl bekledim bilemem.. bu arada şunu da ekleyeyim eğer ki böyle birşeyle karşılaşırsanız aklınızda kalsın.. ben pazartesi günü hastaneye gittim ilk gittiğim zaman yine 15 gün falan geçmişti doktor Ultrasyona koydu ve yumurtan çatlamış dedi bende nasıl olur Ben adet olmadım nasıl çatlar o zaman hamile değilim dedim.. doktor belli değil dedi belki vardır.. tahlile bakalım ona gore cevap verelim dedi.. bende dayanamadım eltimin abisi doc doktor kadın doğum uzmanı ona sordum o dedi ya boşa çatlamıştır ya da hamilelikten dolayı çatlamıştır eğer hasta olmazsan bir kaç gün sonra tekrar gorun doktora tahlil ver dedi ve hamilelikten dolayı çatlamış benim ki... kime dediysem ilk defa duyuyor böyle birşey benim başıma geldi demek ki böyle de olabiliyormuş...
vay be o da ilginçmiş. Ben dayanamıyorum ya ama negatifi görmek korkutuyo.2 gün daha beklim bari:)
Bide aşılamaya başlayacaktık bian önce olsa da başlasa diye bekliyorum bi yandna
Canım merhaba ,
Sen bebeğin kesesini görebildin mi 5. hafta da ?
Ay inşallahbelki vardır da aşılamaya gerek kalmaz...❤
İnşallah canım yaaBekle bekle InsALLAH vardır birşey ❤
yaaaa çok üzüldüm şuan. heyecanlıydım ama tamamen gittiSabah kan verdim 2.30 çıkmış malesef
İlk defa bu kadar gecikti benim de anlamadım ya gitsem mi biraz daha beklesem mi bilmiyorumyaaaa çok üzüldüm şuan. heyecanlıydım ama tamamen gittibelki de bu ay yumurtlamadın.yumurtlayamadığım zamnlarda böyle az da olsa şaşabiliyor benim.gerçi ilk defa bu kadar gecikti ama senin 7 gün olmuş. doktora git söktürücü iste istersen Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?