- 2 Haziran 2019
- 242
- 246
- 23
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Yok yapmadım pco var arada böyle gecikiyor evde de yok zaten tam hevesleniyorum adet oluyorum bekleyeyim dedim canımTest yaptinmi cnm 3 gun geçmiş
Kör olasıca düzensiz hep ya 1 2 gün erken gelir ya 3 4 gün geç gelir . Tek fark göğüslerim hiç acımıyor normalde adet olana kadar sızlardı şişerdi şimdi tam tersiNormalde kaç gun gecikiyorsun
Oyy oyy 1 yılı geçkindir uğraşıyoruz inşallah hamileyimdirOzaman biraz bekle cnm benim adetimde 4 gun geçti tik yok
Kör olasıca düzensiz hep ya 1 2 gün erken gelir ya 3 4 gün geç gelir . Tek fark göğüslerim hiç acımıyor normalde adet olana kadar sızlardı şişerdi şimdi tam tersi
Bende senin gibi aynı şeyleri yaşıyorum adetten önce göğsüm patlayacak gibi olur üstüne yatamam şimdi hiç bi ağrı yok . Korkuyorum her an gelebilir gecikme yaşıyorum sürekli diyeAyy canım benimde bat tarihime 3 gün var. Pko var, benimde adet gününe kadar göğüslerim şiş olur, adet olunca 2. Günü falan iner. Bu ay işte 3 gün varken indi ve belirtimde yok adet olacak gibi. Bekliyorum bendebi test yap gecikmişsin sen sonuçta, inşallah hamilesindir
Benim eşim varikosel ameliyatı olacak sizin sıkıntı ne tam olarakAmin cnm hayirlisj bakalim bizde 2 yildir evliyiz 6 ay sonra başladik ama hayirlisi zamani varr demekki
Amin amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat gibisi yokHakkınızda hayırlısını versin rabbim inşallah
Valla cnm bi sikinti yok dedi doktor herşeyi yaptirdik pskolofikmişBenim eşim varikosel ameliyatı olacak sizin sıkıntı ne tam olarak
Amin inşallah ❤Amin amin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat gibisi yok
Saglokla kucagina al inşallah cnm bebegini senin belirtiler neydi acabaAmin inşallah ❤
Bende bi cok sey yaşadım ama çok şükür rabbim nasip etti
Adet günüme yakin zamanda kahve lekeler geldi ben tam bu ayda olmadi hasta olcam derken adetm gecikti bende adet düzensizliği vardi ilaçla düzelmişti adette gecikince yine duzensiz oldum ddim 10 gün geçti umutsuz sekilde test yapayim dedim yaptim ve çift gördümSaglokla kucagina al inşallah cnm bebegini senin belirtiler neydi acaba
Ya bazen akışına bırakmak gerekiyordur belki de doktorum öyle demişti sen ne kadar düşünürsen o şey senden uzaklaşır bırak hayatını yaşa dedi sen de öyle yapmaya çalış canımValla cnm bi sikinti yok dedi doktor herşeyi yaptirdik pskolofikmiş
Sonucunu buraya yaz canım bekliyorum bende yazicamAynen cnm hayirlisi herşeyin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?