• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti ama belirti yok hamilelik olabilir mi

İnşallah cnm yazarim tabi ama ben 10 da falan yapicam test tekrardan içimden bi his bukez tmm diyor hiç adet sancisida çekmiyorum belirtilerde var ama bakalim kurmim de 😂

Sen 1 tane test yapsaydin ya
İnşallah cnm yazarim tabi ama ben 10 da falan yapicam test tekrardan içimden bi his bukez tmm diyor hiç adet sancisida çekmiyorum belirtilerde var ama bakalim kurmim de 😂
Ama evde test yok benim malesef evim de uzakta yarın da geçsin belki olurum 5.günde adet olmuştum daha önce 🙄 sen yap ve bize müjdeli haberi ver inşallah 😍😄

Ya çalişiyorum bende çikamam ki bide ayin 12 si eşimin dogum gunu 10 da yapmayi duşunuyorum belki ona dogum gunu surprizi olur inşallahhh

Merhaba hanımlar 🙋🏻‍♀️ Haşimato ve pko hastasıyım. Pko dan dolayı en son adetimi 102gün üzerine turlosal ile oldum. Sonrasında soğan kürünü uyguladım fakat 13 gün. Şu an adetim 13 gün gecikti. 2 gün önce çok fena kustum ve o günden beri de ara ara ufak mide bulantıları yaşıyorum. Ara sıra da sol kasığımda ağrı oluyor. Beyazımsı akıntım var. Ama göğüs hassasiyeti pembe alıntı gibi birşey yaşamadım. Sizce hamile olabilir miyim? Daha önce çok test yaptım be sonuç olumsuzdu tekrar yapmaya korkuyorum 😞

Benim de adet tarihim dündü, hala regl olmadım, ama regl gibi karnım ağrıyor, akıntı gibi bişiler var ve göğüslerim de hiç şişmedi, afedersiniz ota b.ka ağlayasım geliyor, dün akşam masterchefte edanın elenmesine bile ağladım :confused:
Yalnız hamile olmamı gerektirecek de bi kaçak köçek bişey olmadı. fakat ben inşallah hamileyimdir diyorum. kafam çok karışık.

Yaptirmadan ögrrnemezsin cnm bak bugun cuma kandil hayirli kandiller ben bugun test yaptim silikte olsa 2. Çizgiyi gördum şukur sende yap hadi

Merhaba hanımlar adetim 3 gün gecikti ama ne bir belirti ne de başka bir şey ara ara hafif kramplar var daha önce de gecikmişti ama belirtileri yaşamıştım. Şimdi sanki adetmisim gibi hissediyorum akıntı geliyor gibi bakıyorum temizim anlayamadım. Hamilelik olabilir mi
Mevsimsel olabilir gecikmen benimde bu ay 4 gün gecikmişti inşallah gebeliktir

Benim de adet tarihim dündü, hala regl olmadım, ama regl gibi karnım ağrıyor, akıntı gibi bişiler var ve göğüslerim de hiç şişmedi, afedersiniz ota b.ka ağlayasım geliyor, dün akşam masterchefte edanın elenmesine bile ağladım :confused:
Yalnız hamile olmamı gerektirecek de bi kaçak köçek bişey olmadı. fakat ben inşallah hamileyimdir diyorum. kafam çok karışık.
Bunu yazarken geldi iki gözümün çiçeği, regl oldum.

Canim benimde 6 gun gecti hala belirti yok bende pcos kac aydir duzenliydi umitlendim test yaptim cikmadi hala ama adet yok ? Naptin hamilemisin

Back