- 29 Kasım 2018
- 84
- 35
- 18
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
İnşallah cnm yazarim tabi ama ben 10 da falan yapicam test tekrardan içimden bi his bukez tmm diyor hiç adet sancisida çekmiyorum belirtilerde var ama bakalim kurmim de 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen 1 tane test yapsaydin ya
Ama evde test yok benim malesef evim de uzakta yarın da geçsin belki olurum 5.günde adet olmuştum daha önceİnşallah cnm yazarim tabi ama ben 10 da falan yapicam test tekrardan içimden bi his bukez tmm diyor hiç adet sancisida çekmiyorum belirtilerde var ama bakalim kurmim de![]()
Ayy çok güzel bir sürpriz olur varsa eğer erken doğum günü sürprizi olurYa çalişiyorum bende çikamam ki bide ayin 12 si eşimin dogum gunu 10 da yapmayi duşunuyorum belki ona dogum gunu surprizi olur inşallahhh
Bugün perşembe rabbim bu gecenin sabahına bütün dualarımızı kabul etsin eşlerimize müjdeyi vermeyi nasip etsinEvet varsa inşallah hep umitlenip umitlenip kaliyorum ama![]()
Hayır yaptırmadım, Negatif çıkar diye korkuyorum açıkçasıCnm kan testi yaptirdinmi 13 gun baya geçmiş idrardada çikar
Mevsimsel olabilir gecikmen benimde bu ay 4 gün gecikmişti inşallah gebeliktirMerhaba hanımlar adetim 3 gün gecikti ama ne bir belirti ne de başka bir şey ara ara hafif kramplar var daha önce de gecikmişti ama belirtileri yaşamıştım. Şimdi sanki adetmisim gibi hissediyorum akıntı geliyor gibi bakıyorum temizim anlayamadım. Hamilelik olabilir mi
İnşallah olumlu çıkarYaptirmadan ögrrnemezsin cnm bak bugun cuma kandil hayirli kandiller ben bugun test yaptim silikte olsa 2. Çizgiyi gördum şukur sende yap hadi
Bunu yazarken geldi iki gözümün çiçeği, regl oldum.Benim de adet tarihim dündü, hala regl olmadım, ama regl gibi karnım ağrıyor, akıntı gibi bişiler var ve göğüslerim de hiç şişmedi, afedersiniz ota b.ka ağlayasım geliyor, dün akşam masterchefte edanın elenmesine bile ağladım
Yalnız hamile olmamı gerektirecek de bi kaçak köçek bişey olmadı. fakat ben inşallah hamileyimdir diyorum. kafam çok karışık.
negatifİnşallah cnm hayirlisi herşeyin bekliyorum mujdeni ☺
Gittim kan verdim neyse çıksın diye mahvoldumMevsimsel olabilir gecikmen benimde bu ay 4 gün gecikmişti inşallah gebeliktir