• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 3 gün gecikti ama belirti yok hamilelik olabilir mi

15 aydır deneyince insan üzülüyor yani yine de Allah a isyan etmiyorum zor bir süreç sadece 😔
piskolojik olabilir benimde 2 3 yil olmadı hep kafama taktım neden olmuyor olmayacak fln diye ama sonra kendime hep olacak dedim 2 aydır da hic aklima gelmiyor bu ay adet 3 gün gecikmiş ben 4 uncu gunu fark ettim 5 gunu test yaptim hamileyim 4 haftalik
Yani demem o ki bence sende aklinsan cikart hamileligi kendini isine evine kocana ada mutlu ol esinle iliskiye girerken sirf bebek icin degil zevk icin asik oldugun adam oldugu icin yap olur gercekten en beklemedigin anda olur hemde

Bu ay da bir gecikme ve bende yine birşey yok bu kez 8 gün geçti aşırı göğüs uçlarım ağrıyor ve sanki karnımın alt kısmını boydan boya kesiyorlar gibi kremsi bi akıntı kasık agris8 bildiğiniz gibi bekliyorum :KK17::KK64:

Adet günüme yakin zamanda kahve lekeler geldi ben tam bu ayda olmadi hasta olcam derken adetm gecikti bende adet düzensizliği vardi ilaçla düzelmişti adette gecikince yine duzensiz oldum ddim 10 gün geçti umutsuz sekilde test yapayim dedim yaptim ve çift gördüm
Ayni seyleri yasamisiz. Önce bebeğin icin tebrik ederimm. Bi avazda kurtul ınsallah saglikla al kucağına. Benimde adete 2 gun kala kahve lekelenmem oldu 3 damla. Adet gününde test yaptim negatifti. Simdi 3 gün gecikmem var ama hic belirtim yok. Insallah bende hamileyimdir umudum olmasada.

Ayni seyleri yasamisiz. Önce bebeğin icin tebrik ederimm. Bi avazda kurtul ınsallah saglikla al kucağına. Benimde adete 2 gun kala kahve lekelenmem oldu 3 damla. Adet gününde test yaptim negatifti. Simdi 3 gün gecikmem var ama hic belirtim yok. Insallah bende hamileyimdir umudum olmasada.
Inşallah vardir canm. Benimde ummadigim anda geldi valla

Back