Mrb Arkadaşlar . Benim Durumumda Aynı . Adetim 20 Gün geçti . göğüslerim çok şişti . bel ağrım var göğüslerime el vuramıyorum . Adet olacak gibi ama olmuyorum . adetim 4 gün gecikmişti idrar testimde 1. çizgi net diğeri silikti . Daha sonra kanda baktırdım negatif . Sonra yine olmadım 10. gün yine test yaptım negatif . 15. gün kan testi verdim negatif . şuan 21. gün hala olmadım şiddetli ağrılarım var . Böyle olupta geç öğrenen varmı . dölleme geç olan . Lütfen yardımcı olur musunuz . inşallah pozitife döner
....Merhaba canım normalde geç adet mi olursun. Çok gün geçmiş bi kadın doğum uzmanına görünsen iyi olur.Geçmiş olsun
Sweetday
Canim Sence Hamile Miyimdir Siz hic duydunuz mu ???
Haberdar et canım bizleride inşallah hamilesindir :) ve hepimiz hemen hamile olalım inşallah :)Al bendende o kadar canim. Benimde 10 gun gecti ama idrarda negatif.pazartesi doktora gidicem artik
Haber veririm cnm. Ama ben hamilelik olacagini pek zannetmiyorum. Belki kist belki hormon bozuklugu falan olabilir. Goguslerimin acimasindan baska bi belirti yok. Kac tane idrar testi yaptim hep negatif. Allah yardimcimiz olsun. En hayirli zamanda cocuk sahibi olalim insallah:)Haberdar et canım bizleride inşallah hamilesindir :) ve hepimiz hemen hamile olalım inşallah :)
Canim senin belirtin var mi? Benim sadece goguslerim aciyor. Hamile oldugumu zannetmiyorum bu daha ilk ayki denemeydi. Ama Allah bilir tabi. Insallah kist vs.yoktur.Umarim o keseyi pazartesi goruruz . Esimde Memlekette buyuk supriz olur ona . Allahim Şu mubarek ayda hayirlisi ile kucagimizi doldur . amin ....
Belki seninki hamileliktir canim. Belirtilerin baya var. Insallah Allah gonlune gore versincanım bnde göğüslerim şişti çok . bel agrısı var . iştahım arttı ne görsem ıstıyorum . halsızlık uyku var . sık ıdrara cıkıyorum ben . akıntı var ya hıc olmadı acaba var mı birşeyler ...
Yok cnm bugunde adet olmadim. Yarin doktor randevum var. Bari olacaksa da yarindan sonra olsaSen oldun mu adet canim