Adetim 20 gün geçti ama idrar testi negatif :(((

pembeinci mrb adet düzensizliğinden başka belirtin var mıydı?

kasıklarım çok ağrıyordu ve sabahları mide bulantım vardı her sabah değil arada

yarın doktora gideğim 5 gün geçti yine 5 günü geçerse gel dedi doktor ilaç verecek yumurtlamaya yardımcı bence ihmal etmeyin arkadaşlar
ben 3 ay boyunca boşu boşuna hastaneye gidip kan testi yaptırdım sonucunda hamile değilsiniz cevabın almak hiç hoş değil. En azından şuan ümitlenmiyorum boşuna sorunumu biliyorum çünkü

kızlar benim adetlerim çok düzenliydi ve hamile olma ihtimalim büyüktü ama 32 nci günde adet oldum ya allah aşkına kan testi yaptırın çok beklemeyin sonra daha çok üzülüyo insan benim gibi şok olmak istemiyorsanız gidin

Arkadaslar merhaba benimde adetim 29 gun gecikti en son adet tarihim 30 kasim idrar testi yaptim negatif cikiyor doktorum haftaya randevu verdi cok merak ediyorum butun hamilelik belirtilerim var ayrica 2 tanede oglum var bu ucuncu eger hamileysem, cok merak ediyorum 7 tane test yaptim hepside negatif cikti, bilgileriniz varsa yazarsaniz sevinirim!

nigdelim merhabaa.s.
adetlerin düzenlimi cnm yoksa ilk kezmi böle bi gecikme yaşıyosun?
sen 7 tane yapmışın ben 1 kere test yaptım negatifti:çok üzgünüm:
bende hala beklemedeyim, inşallah hamilesindir...
Doktora gittiğinde sonuçlarını yazarsan çok sevinirim, inşallah hamişsindirde bana umut olursun. Gerçi bende önümüzdeki haftaya kadar olmassam kan testi yaptırcam...

canım günaydın ben dün hastaneye gittim kan testi yaptırdım negatif
sen naptın?

üzüldüm elsecim demekki hayırlısı böleymiş ne yapalım:1rolleyes:
ben henüz bişey yapmadım, göğüslerim inanılmaz şişti ve acıyo, arada lekelenme oluyo ama tam kan gibi değil anlamadım, olmak üzereyim sanırım. Pazartesi günü tam 2 ay olcak, eğer olmassam kanda baktırcam...

valla sen iyi sabrettin canım.ben arada 2 gün adet olmama rağmen içim rahat etmedi 2.idrar testini de yaptım geçen hafta o da negatifti.
en sonunda dün gittim.aslında benim korkum gebelik değil kist falan olmasıydı sancım vardı çok.ultrasona da girdim.temiz çok şükür.iltihaplanma varmış o yüzdenmiş sancım.şimdi hap kullanıyorum işte

Elali benimde 2ay olmak uzere hala olmadim doktorum haftaya persembeye randevu verdi, bakalim ne olacak, benim adetlerim normladede duzensizde zaten ama bu kadar degil, 1 hafta 10 gun gecikme oluyordu bazende gununde geliyordu, cok merak ediyorum , benim 3. olacak ama yinede insanda acayip bir heyecan var, hakkimizda hayirlisi olsun

ne sabır ne sabır ki sorma gitsin-tatlicadiarzu-
daha öncedende böle uzun aralıklar olduğu için bekliyebiliyorum sanırım, artık umutlarımın tükenmesinden bıktım çünkükafamçokkarıştı

sonuçlarının temiz olmasına sevindim cnm, Allah hakkımızda hayırlısını versin:Saruboceq:

cnm ne güzel bu duyguyu sen 2 kez yaşamışsın Allahım bizede nasip eder inşallah:Saruboceq:
benimde adetlerim senin dediğin gibi 40-45 günde olurdu genelde, çok nadirde olsa 1-2 kez 2 ayı bulmuştu...
Hakkımızda hayırlısı daha 1 hafta var senin dr. gitmene niye o kadar geç vakte verdiki acaba randevunuCADIARZU

elalicim benim doktorumun cok hastasi var anca en erken haftaya verebildi, artik bekleyecegim bir hafta daha, hala gelen giden yok bekliyorum, bu arada hamilelik belirtilerim gittikce artiyor,bakalim allah hakkimizda hayirlisini versin.

Kızlarrrrrrrrrrrr
bugün tekrar bi test yaptım 2 çizgi çıktıı, hala inanamıyorumm
şoktayımmm
sabah hastaneye gidip kan verdim, 2-2,5 saat sonra faxlıcaklarr
nolur hamile olayım dua edinn

Kızlarrrrrrrrrrrr
bugün tekrar bi test yaptım 2 çizgi çıktıı, hala inanamıyorumm
şoktayımmm
sabah hastaneye gidip kan verdim, 2-2,5 saat sonra faxlıcaklarr
nolur hamile olayım dua edinn

çok sevindim gözün aydın:1hug:

elalı tebrik ederim seni arkadaşım. bende senin durumundayım ama ben sürekli kan tahlili yaptırıyorum negatif. bugün 17. gün tekrar kan tahlili yapıldı öğleden sonra alacam bakalım. geçen hafta 10. günde negatif çıkmış.senin kaç haftalık dedi doktorun

sağol elsecim darısı başına cnm...
kan sonucum 1081 çıktı

elalı coks evındım hayrlı solun benımde sorunum su 26 aralıkta adet oldum benım düzenlı adetım ama 6gundur adet olcak gibi agrılarım var ama olamıyorumm 2defa test yapmtım negatıf senındemı böle oldu az bahsedermısın cnmm benım umudum yok bugun dra gidicem hamişş olsam cıkardı demı test yaaaa süprizzzzz

teşekkür ederim cnm...
inşallah kan sonucunda pozitifi görürsün cnm.
ben adetim 18 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım onda negatifti, bugün 28. günü idrarda 2 çizgi ve kanda 1081 çıktı cnm...
inşallah geç döllenme olmuştur sende ondan negatif çıkmıştır...
Sonucunu bende merak ediyorum, sevgiler...

sağol cnm, darısı sanada inşallah...
cnm eğer adetlerin düzenliyse mutlaka kanda baktır derim ben, benim adetim çok düzensizdi. Benim hala bel ve karın ağrım var cnm ve göğüslerim çok şiş...
inşallah hamişsindir cnm...

sağol tatlım kaç haftalıkmış öğrendin mi

yok cnm öğrenmedim kaç haftalık oldunu...
doktora yarın gidicem, hayırlısıyla öğrenirim inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…