canım inşallah hamilesindir.idrarda negatifi görüp kan testinde hamile olduğunu öğrenen çok kişiyi okudum burda
üzme kendini Allah hayırlısını versin hakkımızda
Daha önce adet düzensizliğin yoksa muhtemelen pozitif olması lazım bence kandan baktırmanda yarar var
Amin, teşekkürler yabangülüm...
Arkadaşlar benim durumum gibi idrar testinde nagatifi görüp sonradan pozitif olan yok sanırım aranızda...
inşallah ben olurum canım.yarın gidip kan testi yaptırcam,idrar testim negatif çıkmıştı
inşallah olursun cnm, bende arkandan gelsem ne güzel olurkaydirigubbakcemile3
senin adetin ne kadar geçti?
benim bu ay karışık biraz canım ya 6 gün geçti test yaptım negatifti sonra 2 gün adet oldum.ama hala kasık ağrılarım var o yüzden yarın gitçem
canım bence hiç bekletmeden kan testi yaptır bende 32 gün geciktim ve idrar testi negatif çıktı dünde artık kan testi yaptıracaktık kapıdan çıktık adet oldum hiç bekleme yapki heyecanın çok olmasın ben sükutu hayale uğradım inşallah hamilesindir
elalı günaydın nasılsın?naptın sen test falan yaptın mı tekrar?
bence kan testinden önce bir doktora git
bende adet düzensizliğimden ötürü doktora gittim hem kistlerim hemde süt hormonum yüksek çıktı ve bu ay yumurtlaymadım ümidini kırmak istemem ama böyle beklemek çok zor bence doktoruna görün gerekirse kan testi yaptırıyor zaten
yok canım ya gitmedim bugün.bende seni merak ettim kader arkadaşıyız:)
bence kan testinden önce bir doktora git
bende adet düzensizliğimden ötürü doktora gittim hem kistlerim hemde süt hormonum yüksek çıktı ve bu ay yumurtlaymadım ümidini kırmak istemem ama böyle beklemek çok zor bence doktoruna görün gerekirse kan testi yaptırıyor zaten