• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!adetim 2 gün sürdü sadece yardım...

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
arkadaşlar normalde adetim 6 gün falan sürer bu ay belim ve kasıklarım çok ağrıdı sonra 1 gün önce adet oldum.adet olduktan sonra ağrılarım gitti.ama 2 gün sürdükten sonra da kesildi.adetim tam kan rengini almadı ama bir iki damla şeklinde de olmadı.çok değil ama biraz geldi, diğer adetime göre yani.sizce napmalıyım nedir ki bu?

Bazen sıkıntı ve stresten dolayı adet düzensizliği olabiliyor. Doktora danışmanda fayda var canım.

benimde adetim aynı seninki gibi oldu bu ay bi anlam veremedim normalde ilk 2 gün cok koyu renkte ve yoğun bi şekilde gelirdi şimdi öyle değil 2 gün sürdü fkat acık kırmızı renkte turuncuya yakın ve çişimi yaprken su gibi akıyo ama az silince tuvalet kağıdına geliyo okadr

hiç sıkıntım da olmadı ki.bilmiyorum ki.ama hayatımda ilk defa böyle oldu

merhaba hamilelik testi yaptırdınmı acaba?bazı arkadaşlarım hamile kaldıktan sonra adetleri ve günleri azaldı hemde kısa sürdü.bir test yaptırmanda fayda var diye düşünüyorum.

Back