- 9 Temmuz 2014
- 132
- 71
- 33
- Konu Sahibi lovelyemir
-
Evet canım 1 bucukta randevum var dua et bana hayırlı haberlerle doneyim inşallah 😊😊😊
umarım bi sıkıntı yoktur.hatta sağlıklı bi bebiş vardır :) ama yoksa da üzülme Allah büyük.hayırlısı bakalım.yaz mutlaka
Canim gittim doktora 10 gün önceki verdiğim tahlile baktı yok dedi gel kist falan var mı bakayım dedi kist de yok dedi. Sonra bi iğne yazdı adet olursan da olmazsan da gel dedi. Ne bi tahlil ne bi açıklama yapmadı geldim ole boş boş
nasıl yaaa...neden tahlil falan yok.öle kafasına göre iğne mi verdi bi de.canım bence sen bi idrar testi al.yada kan ver.bayramdan sonra da hala adet olmazsan başka bi dr daha görün.ben memnunum doktorumdan ama bayram dönüşü başka birine daha görüncem.bazen bi dr atladığı bi sıkıntıyı diğeri görebiliyo.garantiye almak lazım.
Canim gittim doktora 10 gün önceki verdiğim tahlile baktı yok dedi gel kist falan var mı bakayım dedi kist de yok dedi. Sonra bi iğne yazdı adet olursan da olmazsan da gel dedi. Ne bi tahlil ne bi açıklama yapmadı geldim ole boş boş
sen dırek gıt gebelık tahlılı yaptırmak ıstedıgını soyle canım , aksam saatlerındede gıdebılırsın acıle gıt gebelık tahlılı ıste yaptır degerının 0.5 olması benı umutlandırdı acıkcası neden 0.1 degılde 0.5 cunku
Benim adetimde 1 hafta geçti hem idrar hem kan tahlili yaptırdım. Her ikiside negatif çıktı. Halen adet görmedim. Böyle hiç olmadı. Sancım yada agrımda yok. Adet öncesi şişen gögüslerde yok. Sizce test için erkenmi gittim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim iğne zaten hamileysem destekleyici degilsem adet sokucuymus pazartesi akşam falan yaptiracagim bakalım artık bişey olmazsa başka doktora gideceğim ya bu benim 2 doktorum benim doktor bekle adet olana kadar diyip yollamisti eve buda böyle yaptı bayramdan sonra iyi bi doktor arastiracagim.
canım ne yaptın merak ettim.en son iğne vermişti dr.araya bayram girdi tatil falan derken ihmal etmedin umarım.
buarada ben de 26 günlük bi gecikmenin ardından hastalandımmaalesef bebiş yok.artık 13 ağustos itibarıyla yumurtlama dönemine giriyom.hayırlısı bakalım .yeni tur yeni şans
Canim bende doktorların malligi sayensinde dün düşük yaptım. Meğerse geç döllenme ile hamileymisim. Ama hayırlısı vardır bunda da bi Hayır inş bu ay güzel haberleri veririz. Ben korunmadan direk çalışmalara devam
ah canım yaaa geçmiş olsun ..çok üzüldüm.inanmıyorum gerçekten ne salak adamlar var ya..nerde oturuyosun ? yakınsan dr önereyim sana.izmirdeyim ben.
buarada ben de felaket adet oldum .kan kaybından ölücem...biterbitmes çalışmalara devam etçez inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı.üzülme sen de çok.vardır allahın bildiği.sağlıklı olsun da varsın geç olsun.
ah canım yaaa geçmiş olsun ..çok üzüldüm.inanmıyorum gerçekten ne salak adamlar var ya..nerde oturuyosun ? yakınsan dr önereyim sana.izmirdeyim ben.
buarada ben de felaket adet oldum .kan kaybından ölücem...biterbitmes çalışmalara devam etçez inşallah.hepimizin hakkında hayırlısı.üzülme sen de çok.vardır allahın bildiği.sağlıklı olsun da varsın geç olsun.
Alsancakta Levent Hiçyılmaz a gidiyorum.problemli gebelikler, 30 yaş üstü gebelikler uzmanlık alanı .ayrıca hamilelik öncesinde çok ilgili bi dr. çoğu arkadaşım da ona gidiyor.bir de istediğiniz herzaman ulaşabilmeniz çok güzel.öneririmIzmir de kimi onerirsiniz
Alsancakta Levent Hiçyılmaz a gidiyorum.problemli gebelikler, 30 yaş üstü gebelikler uzmanlık alanı .ayrıca hamilelik öncesinde çok ilgili bi dr. çoğu arkadaşım da ona gidiyor.bir de istediğiniz herzaman ulaşabilmeniz çok güzel.öneririm
Çok uzak bana yaa
ne tarafta oturuyosun ki sen? bende yelpaze genişçok dr
araştırdım çünkü.hangi semtten istersen var
Bugün tam 15 gün oldu idrar testi yaptım yine çıkmadı 10.gun kan testi 0.5 çıkmıştı. Hamile olabilir miyim? Sabahları mide bulantısı ve ara ara baş dönmesi yaşıyorum tekrar nezaman kan testi yaptirmaliyim bıktım bu belirsizlikten
Canim bende doktorların malligi sayensinde dün düşük yaptım. Meğerse geç döllenme ile hamileymisim. Ama hayırlısı vardır bunda da bi Hayır inş bu ay güzel haberleri veririz. Ben korunmadan direk çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?