- Konu Sahibi lovelyemir
Herşeyin hayırlısına dua edelim sen genelde tedbiri elden bırakma insan hayatında olmaz deriz olur böyle bir durum yaşarsın hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocaya gittim canım okundum nuska verdi takıyorum. Yaşım 28 buçuk 😄😄😄.doktorum bi probleminiz yok dedi 1 kere mayista aşılama oldum tutmadı 2.yi olamadım 3 cm kist var dedi temmuzda adet olunca gel dedi adet kisten olmadım sandım ama kistim erimiş bi problem yok dedi beklemedeyim bende. Ara ara adet sancısı gibi sancim oluyor.
Sancinda oluyorsa tamamdir :)
Ay Sümeyra kız her insana senin gibi bi arkadas lazım insana çok iyi moral veriyorsun. Sonucu olumsuzda olsa uzulmicem diye düşünmeye bile başladım😗😗😗
E yani bi zahmet. Üzülüp ne olacak uzuldugun zaman mucizevi bi şekilde bebekmi gelcek hic kurcalamak izlese gör sen hamilesindir ben diyorum nokta :) dua da edicem sana söz. Saol bu arada :)
Evet canım hamilelerin duasını Rabbim kabul edermiş .bol bol dua et bana. Bende hergün Rabbime yalvariyorum herseyin hayirlisini versin inşallah bizlere.
Bak ne güzel pozitif konusuyosun:) aynen boyle devam et allah hayirlisiyla tez zamanda nasip eder insanlahh.Aminn
ayyy canımsın yaaa..inşallah.pek bişey hissetmiyorum aslında .hissedersin derler genelde.bende tık yok
bakalım olumlu olumsuz mutlaka paylaşırım
Canim merakla bekliyorum .naptin sonuç ne?
Canim hiç korunmadik ki 2 yıldır hep istiyoz 1 sene önce dış gebeliğim oldu başkada olmadı yumurta hergün yiyorum ama en fazla 2 tane midem almıyor buarada bu hafta çok midem bulanıyor. Oructandir dedim 2 gündür tutmuyorum ama yine gün içinde ara ara bulantim oluyor. Kendimi fazla mi kaptirdim acaba. Amakendimi hamile gibi hissediyorum
günaydın canım.ççok ilginç yaa kesin bişey yok.yani şöyle ki; perşembe gittiğimde yumurta çatlamak üzere dedi ve ilişki önerdi dr.dün bi gittim yumurta yokyani çatlamış
muhtemelen cumartesi günü çatladı.çünkü o gün sol yumurtalığım çok ağrıdı.cmt ilişki olmuştu.o gün çatladıysa döllenme muhtemel dedi.ama tabi kesin sonuç için ağustosu beklicez
yani hamile değilsen 4 ağustosa kadar hastalanırsın dedi doktorum. bu nasıl bir muammadır anlamadım valla
![]()
yumurta yiyemiyorsan bıldırcın yumurtası tavsiye ediyorum.arkadaşım hamile ve onunla besleniyo .çünkü normali onu kusturuyo.bence dene hem besin değeri de yüksektir.tek lokmada yersin :)
benim de bugün tam 15 gün oldu. ne gelen vaaaarr ne gidenidrarda çıkmadı ben inat yapıp kana baktırmadım .vajinal ultrasonda en iyi çıkıyomuş kese.buakşamüstü görcez bakalım var mı yok muuu
senin için de hayırlısı.ama şöyle söyliyeyim bu ay tek geciken biz diiliz.görüştüğüm herkes gecikmeden gerilmiş![]()
Canım adet oldun mu ? Yada bi gelişme var mı
elalmami senin misafir ne alemdecuma dr gitcem benimde 18.gun bugün ya bi aksilik olmazsa gideceğim doktora bakalım ne diyecek vallahi bişi yok adet olunca gel derse dövecem bu sefer 😄😄😄
yok canım yaaa..18. gün bugün.sinirden kuduruyorumçok gerginim yaa artık olsam da kurtulsam diyorum.hala tık yok .ne bir ses ne bir nefes
![]()
Sen en son nezaman gittin doktora hiçbişey görünmedimi kan testi falan pöfff ya beklemek çok kötü
elalmami senin misafir ne alemdecuma dr gitcem benimde 18.gun bugün ya bi aksilik olmazsa gideceğim doktora bakalım ne diyecek vallahi bişi yok adet olunca gel derse dövecem bu sefer 😄😄😄
aynen yaaa..benim dr da öyle adet olmazsan gel dedi.belki hamilesindir.oyüzden ilaç alma o arada dedi.tövbe tövbeee...gel de sinirlenmeben de bu sefer dövebilirim
![]()
en son adetimin gecikmesinin 16.günü gittim yani bu salı.yumurta gözükmüyo yani çatlamış dedi dr.kanda bile en erken bu pazar çıkarmış.oyüzden bayramdan sonrayı bekleyelim dedi .boynum bükük bekliyom.ama bayramın 2.günü özelde kana baktırcam.dayanamıyom artık.sen ne durumdasın canım ? bugün dr gitceksin dimi