Adetim 11 gun gecikti, testler negatif..

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Merhaba arkadaşlar, 13 aylik bir kizim var, dogum sonrasi adet duzensizligi yasadim ama 6 aydir duzenliydi, bu ay 11 gun gecikti, bebek dusunmedigimiz icin ve emzirdigim icin esim korunuyor , esime sordum sorun yok, hamile olamazsin dedi. 6. Ve 10. Gunde yaptigim testler negatif cikti ve ben hala adet olmadim, kasiklarimda bir sanci oluyor ara ara ama bisey yok, var mi boyle bir durum yaşayan acaba?

Valla benimde 4 gün gecikti
Karnım ağrıyo bide 4 gün gazım var
4 gün önce de sabah peçeteye silince hafif leke geldi daha gelmedi
Daha test yapmadım
Benimde sizin gibi acaba mı diye düşünüyorum

Valla benimde 4 gün gecikti
Karnım ağrıyo bide 4 gün gazım var
4 gün önce de sabah peçeteye silince hafif leke geldi daha gelmedi
Daha test yapmadım
Benimde sizin gibi acaba mı diye düşünüyorum
Siz diyince farkettim ilk hamileligimde cok gaz oluyordu bende, ve bu gunlerde de cok oluyor usuttum heralde diyordum, Allahim isteyen herkese nasip etsin, ama cok kucuk cocugum, hala uyku duzenimiz yok, yeni bir bebege ruhen hazir degilim, tabi ki Rabbimbilir en iyisini

Cesaret edemiyorum negatif çıkar diye
Ama bi an ara ara ağrıyo karnımın tam ortası sonra geçiyo bide 4 gündür gaz

Merhabalar bende sezeryan doğum yaptım doğumdan 5 ay sonra ilk adet gördüm yani geçen ay ve bu ay bekledim gelmedi 15 gün gecikti sağlık ocağında kan testi verdim negatif çıktı sizin dediğiniz gibi benim de kasıklarımda ağrı vardı halsizlik vardı ama sağlık ocağındaki ebe normal dedi düzensizlik olur dedi bugün gecikmesinin 21.günü ve kahverengi leke geldi sizce normal mi

Bende 14.gecikmeli oldum, 2 gun ve cok az surdu, normalde 6 gun olurdum, ama siz yeni dogum yapmissiniz, dogum sonrasinda 2 3 ay duzensizlikler olabilir lekelenmede olmus adet olacaginizi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…