Gebeliğe Hazırlık ADETİM 10 GÜN GEÇTİ HAMİLEMİYİM YARDIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende adetime 10 gun kala idrar kitinde cikti. Ama hemen degil beklettim kiti 4 5 saat sonra silik cizgi cikti :) 2 gun sonrada kanda cikti

Tamam teşekkür ederim:)
Bnmde bugun 9. Gün gecikmem ne gelen var ne giden adetim 4.gün geciktiğinde kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olamadım belirti olarak sadece yüzümde sivilceler çoğaldı aralıklarla belim ve kasıklarım ağrıyo napıcamı bilemiyorum neden böyle oldu diye düşünüp duruyorum adetim çok düzenli idi günü gününe olurdu sadece geçen ay 1 hafta erken oldu sadece o kadar bu ay hiç olmadı.

Merhaba hamile miymişsiniz acaba aynı şey başımda şu anda yada o ay hamilemiydiniz

Arkadaşlar benim adetim bir hafta gecikti kan testi yaptım beta HCG 8.83 çıktı. Doktor %99 hamilesin dedi şimdi ise arada bir kahve rengi kan geliyor utrasona gir dedi ama sizce hamilemiyim bu kan neyin nesi

Arkadaşlar benim adetim bir hafta gecikti kan testi yaptım beta HCG 8.83 çıktı. Doktor %99 hamilesin dedi şimdi ise arada bir kahve rengi kan geliyor utrasona gir dedi ama sizce hamilemiyim bu kan neyin nesi
Canım ne durumdasın bende aynı durumdayım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…