- 1 Temmuz 2009
- 88
- 7
- 286
- 41
- Konu Sahibi cigdem1983
-
normalde adetleriniz duzenliyse,bence tekrar hamilelik testi yaptirin 10 gun olmus digerini yaptirali yeterli zamn gecmis bence.kan testi de negatif cikarsa bi doktora gozukursunuzSELAM ARKADAŞLAR BEN EN SON 11 MAYIS-15 MAYIS ARASI ADET OLDUM.BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.BU AY ADET OLMADIM DAHA YANİ 10 GÜN GEÇTİ.AMA ADET OLUCAĞIM 13 HAZİRANDA BETA HGC TEST YAPTIRDIM 2.00 ÇIKTI.SONRA O GÜNDEN BERİ İDRAR TESTİ YAPIP DURUYORUM EVDE AMA HEP NEGATİF ÇIKIYOR DELİRİCEM :) ACABA GEÇ DÖLLENME YADA GEÇ YUMURTLAMA OLABİLİRMİ ? VEYA KAN DEĞERİM YUKSELMİŞMİDİR. BÖYLE BİŞEY YAŞAYAN VARMI ARANIZDA KASIKLARIMDA HAFİF BI AĞRIDA VAR AMA BİLEMEDİM.İLK ÇOCUĞUMDA BOYLE ŞEYLER YAŞAMAMIŞTIM.EGER GEÇ DÖLLENMEYSE KAÇ GÜN SONRA IDRARDA ÇIKAR ACABA BURDA OKUYORUM 40 GÜN SONRA ÖĞRENEN BİLE VAR HAMİLELİĞİNİ CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM SEVGİLER ....
ben
normalde adetleriniz duzenliyse,bence tekrar hamilelik testi yaptirin 10 gun olmus digerini yaptirali yeterli zamn gecmis bence.kan testi de negatif cikarsa bi doktora gozukursunuz
Test yaptınız mı tekrar. Merak ettim.benimde adetim gecikti 3 gün bugün kan verdim negatif.normalde düzenlidir.geç döllenme mi merak içindeyimUMARIM YARIN GİDEYİM DOKTORA DİYE DÜŞÜNÜYORUM UMARIM Bİ SIKINTI ÇIKMAZ
Test yaptınız mı tekrar. Merak ettim.benimde adetim gecikti 3 gün bugün kan verdim negatif.normalde düzenlidir.geç döllenme mi merak içindeyim
Bence bekleyin 20 25 gün sonra ogrenenler olmuş hamile olduğunu. Bende çok saskinim.4 gün oldu hiç gecikmezdi.bayramdan sonra gidicem gelmesse doktora.başka bişey çıkmasından da korkuyorumcigdem1983
İnşallah vardır bebis iniz. Ben adet oldum.çalışmalara devamÇok taktigimdan oldu sanırım ama bugünde az da olsa bi kanana geldi akıntı gibi pembe renk tuvalet kağıdında gördüm beklemedeyim hala yani.bakalım ya adetim gelcek yada belki yerleşme kaynaşmasıdır.
Canım bende 1 yıldır uğraşıyorum ve en sin adet tarihim 15 mayıs adet tarihim geldi idrar yaptım pozitif kan yaptırdık negatif cıktı daha sonra 10 gün daha bekledim yok hala gelmedi tekrar test yaptım şık diye hemen ikinci çizgi belirdi ve kan testine 149 cıktı. Yani biraz beklemede fayda var ve benim 2 kistim vardı allahın izniyl dualarla inşaallah bebeğime kavusacagim
Stresten hava deyisimnden bile olmuyo olablrsnzdün gittim herşeyim temiz çıktı ama gebelik yok dedı.kist filanda yokmuş içim rahatladı.10 gün daha bekleyelim gelmezse ilaç yazalım dedi.bilemedim kızlar sizce ?
Sizinle ayni seyi paylasiyorum bende benimde adetim 25 gun gecikti evde test yaptim kac kere negatif en son idrar testini gecen hafta yaptim 3 gun once kan tahlili verdim 2 cikti negatif bende ne yapicagimi bilmiyorum gercekten 7 temmuzda 3 gun suren kahverengi leke olmustu kasiklarim ve bacagim cok agriyo bu aradadün gittim herşeyim temiz çıktı ama gebelik yok dedı.kist filanda yokmuş içim rahatladı.10 gün daha bekleyelim gelmezse ilaç yazalım dedi.bilemedim kızlar sizce ?
insaAllah hamilesinizdir bizede yarin soylerseniz sevinirim :)UMARIM YARIN GİDEYİM DOKTORA DİYE DÜŞÜNÜYORUM UMARIM Bİ SIKINTI ÇIKMAZ
Merhaba sizin gec dollenme olabilir benimle ayni agrilari yasiyosunuz rahim agrisi kasik agrisi bacak agrisi bence boraz daha bekleyin test icin allah gönlumuze gore versin insallahHanımlar merhaba. Şubatta ilk gebeliğimi öğrendim ve nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Son regl tarihim 26 haziran ve 32 33 günde bir oluyorum. Bu ay ilk korunmasız ilişkimiz 13 temmuzda oldu ve kullandığım uygulama yumurtlama günü olarak o günü gösteriyor. O günden beri aşırı derecede akıntım var son 1 haftadırda her gün adet olcakmışım gibi sancı çekiyorum ama adet olmuyorum. Uygulamaya göre adet günüme 1. 2 gün kaldı ama daha önce hiç adetime 8 10 gün kala sancı çekmezdim. Çoğu zaman yorulduğumda vs sol kasığımda batmalar rahmimde ağrılar hissediyorum. Şuan hatta sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var adet sancısını andırıyor. Bugün test alıp yaptım ama negatifti. Acaba henüz erken olabilirmi yada geç döllenme vs. Ne bileyçm ilk kez bu şekilde bir durumla karşılaşıyorum. Normalde adet olacağım gün ağrırdı ve peşine kanamam başlardı. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa öneri veya yaşadığınız tecrübeleri öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
İnşallah drdiğiniz gibidir. Cümlemizin gönlüne göre versin Allah inşallah teşekkür ederim..Merhaba sizin gec dollenme olabilir benimle ayni agrilari yasiyosunuz rahim agrisi kasik agrisi bacak agrisi bence boraz daha bekleyin test icin allah gönlumuze gore versin insallah
Canim sonuc ne oldu merak ettimHanımlar merhaba. Şubatta ilk gebeliğimi öğrendim ve nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Son regl tarihim 26 haziran ve 32 33 günde bir oluyorum. Bu ay ilk korunmasız ilişkimiz 13 temmuzda oldu ve kullandığım uygulama yumurtlama günü olarak o günü gösteriyor. O günden beri aşırı derecede akıntım var son 1 haftadırda her gün adet olcakmışım gibi sancı çekiyorum ama adet olmuyorum. Uygulamaya göre adet günüme 1. 2 gün kaldı ama daha önce hiç adetime 8 10 gün kala sancı çekmezdim. Çoğu zaman yorulduğumda vs sol kasığımda batmalar rahmimde ağrılar hissediyorum. Şuan hatta sağ kasığımdan bacağıma vuran bir ağrı var adet sancısını andırıyor. Bugün test alıp yaptım ama negatifti. Acaba henüz erken olabilirmi yada geç döllenme vs. Ne bileyçm ilk kez bu şekilde bir durumla karşılaşıyorum. Normalde adet olacağım gün ağrırdı ve peşine kanamam başlardı. Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa öneri veya yaşadığınız tecrübeleri öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba bu belirtileri yazdığınızda hamile miydiniz acaba? Yumurtlama zamanınızdaki ilişkiden kaç gün sonra öğrendiniz acaba?İnşallah drdiğiniz gibidir. Cümlemizin gönlüne göre versin Allah inşallah teşekkür ederim..
Evet canim suan 18 haftalik hamileyim :) ben vucudunu cok iyi taniyan biriyim bu yuzden cok erken ogreniyorum. Adetim biter bitnez girdigim iliskide hanile yaldim yada bir kac gun sonrasi. Herkeste yumurtlama gercekten degiskenlik gosteriyor.Merhaba bu belirtileri yazdığınızda hamile miydiniz acaba? Yumurtlama zamanınızdaki ilişkiden kaç gün sonra öğrendiniz acaba?
Cevap verdiğiniz için çoook teşekkür ederim son bir sorum olacak ilişkiden kaç gün sonda idrar testi yaptığınız da çıkmıştı acaba? Biz eşimle en son 35 gün önve bi ilişki yaşadık öğrenciyiz zaten ben gününde reglda oldum ama herzamankinden azdı ve reglm bitmesine rağmen kasık bel göğüs ağrılarım devam ediyor idrar testlerde negatif çıkıyor o yüzden soruyorum:)Evet canim suan 18 haftalik hamileyim :) ben vucudunu cok iyi taniyan biriyim bu yuzden cok erken ogreniyorum. Adetim biter bitnez girdigim iliskide hanile yaldim yada bir kac gun sonrasi. Herkeste yumurtlama gercekten degiskenlik gosteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?