Gebeliğe Hazırlık Adetim 1 gün gecikti test sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim gercekten öyle. Ben bu ay hic beklemiyodum umutsuzdm yaparken de testi naslsa cikmiycak adet olcam diyerekten yaptm ama anında çıktı
Adetim başladım sanırım, kahverengi akıntıyla, yarına kırmızıya döner hep böyle oluyor :110: İlk klomeni ve çatlatma iğnemdi, hayırlısı ne diyelim.

Darısı başımıza ama nerdeee:deli:

Sakın ALLAHtan ümidini kesme ben 2 dış gebelik geçirdim tüpümün biri alındı... 2 aşılama yaptırdım sonuç alamadım 1 tüp bebek yaptırdım sonuç alamadım ama şuan ALLAH ın da izniyle 9+3 günlük hamileyim.. Doktorumuz bile bu bir mucize dedi bizimle beraber ağladı....Sana tek tavsiyem o kadar çok üstüne düşme bebek olayının bende çok çabaladım üst üste olumsuz cevaplar alınca bıraktım oluruna 1 ay sonra hamile kaldım... :nazar::nazar:

Sakın ALLAHtan ümidini kesme ben 2 dış gebelik geçirdim tüpümün biri alındı... 2 aşılama yaptırdım sonuç alamadım 1 tüp bebek yaptırdım sonuç alamadım ama şuan ALLAH ın da izniyle 9+3 günlük hamileyim.. Doktorumuz bile bu bir mucize dedi bizimle beraber ağladı....Sana tek tavsiyem o kadar çok üstüne düşme bebek olayının bende çok çabaladım üst üste olumsuz cevaplar alınca bıraktım oluruna 1 ay sonra hamile kaldım... :nazar::nazar:
Suan dis gebelik gecirmis tekrar isteyen bir kadin olarak okuyunca o kadar mutlu oldum ki. Hayirlarla doğurun Allah esirgesin insallah

Suan dis gebelik gecirmis tekrar isteyen bir kadin olarak okuyunca o kadar mutlu oldum ki. Hayirlarla doğurun Allah esirgesin insallah

Amin canım çok teşekkür ederimm... Sakın sende benim yaptığım gibi yapma korunma süren bitince normal cinsel hayatına geri dön sakın ovülasyon günü falan hesaplamaya kalkma inan bu eşlerimizi kendimizden ve bebekten soğutmaktan başka bir işe yaramıyo. Oluruna bırak herşeyi ALLAH büyük eğer nasibin de varsa elbet olacaktır.

Amin canım çok teşekkür ederimm... Sakın sende benim yaptığım gibi yapma korunma süren bitince normal cinsel hayatına geri dön sakın ovülasyon günü falan hesaplamaya kalkma inan bu eşlerimizi kendimizden ve bebekten soğutmaktan başka bir işe yaramıyo. Oluruna bırak herşeyi ALLAH büyük eğer nasibin de varsa elbet olacaktır.
Bugün çatlatma iğnesinin 17. günü, 3 gündür karın ve bacak ağrım var, dün kahverengi leke geldi adet oldum dedim, sabaha kadar hiç bir şey gelmemiş. Çatlatma iğnesi ve klomenin etkisi mi bu acaba? 3 yumurtam çatlamıştı, bir tane de çatlamamıştı. Bekleme süreci zor. Size de hayırlı doğumlar dilerim :KK200: Darısı başımıza inşallah :anneadayı::KK200:

Amin İnşallah tez zaman da nasip olsun sana da :) Seni Ümitlendirmek istemem ama benim tam yumurtlama günüm de günlük pedi kirletecek kadar kahverengi lekelenmem olmuştu bu gebeliğim de yani adetime 10 gün falan vardı.... Umarım güzel haberler alırsın en doğru sonucu kan testiyle almak daha kesin sonuç

Benim ovulasyon 2. Ayim. Ama gecen ay olgunlasmadi yumurta pik olmadi. Bu ay da cok guzel yasadim yumurta belirtilerimi
Uzerine 11 gun gecti bekliyorum. Kafam boş nasibimi biraktim Allah a. Esime de seslemiyorum bu konuda kasilmayalim diye. Ins tutmus olur

Back