- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
- Konu Sahibi Lavinya223
Ooo çok iyi canım hayırli olsun insallah. Allah hayırlısiyla kucaklarimiza almayı da nasip etsin :))Kan sonucum geldi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo çok iyi canım hayırli olsun insallah. Allah hayırlısiyla kucaklarimiza almayı da nasip etsin :))Kan sonucum geldi :)
Aminnn amin isteyen herkese nasip etsin inşallah:)Ooo çok iyi canım hayırli olsun insallah. Allah hayırlısiyla kucaklarimiza almayı da nasip etsin :))
Rahim filminden sonra hamile kalan çok var, bu ay regl olursam bana da çekilecek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımSağol canım tesekkur ederim 1.5 yıllık evliyim hic korunmadik hiçbir sorunda cikmiyodu agustosta rahim filmi cekinmistm temiz çıkmıştı hiç umidim yoktu gecen hafta Dr. Gittigimde progesteron bakildi yuksek çıkmıştı iyoydi Dr. Adetin 2. Gunu gel klomen başlayalım dedi ama çok sukur gerek kalmadı Rabbim nasip etti. Rabbim isteyen bütün herkese hayırlısiyla nasip etsin inşallah
Karın ağrısı normalmiş ilk ayda. Benim adete 2 gün kaldı, iki gündür de karnım ağrıyor bacaklarım sızlıyor. Ümitlenip ümitlenmemek arasında gidip geliyorum.Yanlış alarm galiba karnım agrimaya başladı
Evet canim gercekten öyle. Ben bu ay hic beklemiyodum umutsuzdm yaparken de testi naslsa cikmiycak adet olcam diyerekten yaptm ama anında çıktıRahim filminden sonra hamile kalan çok var, bu ay regl olursam bana da çekilecek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Kızlar benim adetimden 1 hafta once balsadi ağrılar erken olcam sandım normlde şiddetli gecer adetimin ilk 3 günü ben 1 hafta önden yaşamaya basladm sonra erken gelmesi gerekn zamanda gelmedi dedim heralde bu ay gününde gelecek agrilar hep devam etti günüm geldi baktm gelen giden yok birebir ben adet sancilarnin aynısını yaşadım yani hala da var meğerse bu agrilar bebistenmisKarın ağrısı normalmiş ilk ayda. Benim adete 2 gün kaldı, iki gündür de karnım ağrıyor bacaklarım sızlıyor. Ümitlenip ümitlenmemek arasında gidip geliyorum.
Kiz ben bisi yasamiyom ya. Bu aksami sayma 3 gün kaldi. Adet de agrisi gelse dicem hadi olucam. Anam o da yok kaldim ortadaKızlar benim adetimden 1 hafta once balsadi ağrılar erken olcam sandım normlde şiddetli gecer adetimin ilk 3 günü ben 1 hafta önden yaşamaya basladm sonra erken gelmesi gerekn zamanda gelmedi dedim heralde bu ay gününde gelecek agrilar hep devam etti günüm geldi baktm gelen giden yok birebir ben adet sancilarnin aynısını yaşadım yani hala da var meğerse bu agrilar bebistenmis
Merhba hayirli olsun bebisin :)Kızlar benim adetimden 1 hafta once balsadi ağrılar erken olcam sandım normlde şiddetli gecer adetimin ilk 3 günü ben 1 hafta önden yaşamaya basladm sonra erken gelmesi gerekn zamanda gelmedi dedim heralde bu ay gününde gelecek agrilar hep devam etti günüm geldi baktm gelen giden yok birebir ben adet sancilarnin aynısını yaşadım yani hala da var meğerse bu agrilar bebistenmis
Olsin canim herkeste aynı olmayabiliyorKiz ben bisi yasamiyom ya. Bu aksami sayma 3 gün kaldi. Adet de agrisi gelse dicem hadi olucam. Anam o da yok kaldim ortada![]()
Saçlarda yağlanma değilde yüzümde sivilceler arttiMerhba hayirli olsun bebisin :)
Yuzunde ve sacinda normalden fazla yaglanma oldu mu acaba?
Benim bata 2gun var ve kasik agrilari haricnde boyle bisey yasiyorum. Gebelik varsa da yoksa da hormonlarim sapitti sanirim :)
Ne güzel hayırlı olsunArkadaşlar adetim 1 gün geçti test yaptım 20 sn. İçinde 2. Çizgi belirdi bebe time test sizce guvemilir mi? 1 haftadir da adet ağrıları vardı Eki Görüntüle 2193797
Merhba hayirli olsun bebisin :)
Yuzunde ve sacinda normalden fazla yaglanma oldu mu acaba?
Benim bata 2gun var ve kasik agrilari haricnde boyle bisey yasiyorum. Gebelik varsa da yoksa da hormonlarim sapitti sanirim :)
Tesekkur ederim canım :)Ne güzel hayırlı olsun
Darısı başımıza ama nerdeeeTesekkur ederim canım :)
Hayir adetim yaklasrken gogus agrisi olrdu. Kasik agrisi sadece ilk gun olur bnde. Yumrtlamada bile agri olmz akintyla anlarm sdce. Yumrtlmdn 4-5 gun snra cok siddtli agrim oldu ve o aksam surekli kontrol ettim adet erkn geldi sanarak. Ayaklarimi ne gydysem isitamdm o aksam. Esim karsimda afedersin atletyle oturup bnm halime guluyodu.Tesekkur ederim canım bi arada normalde adetten önce agrilarn oluyomu ydi
Bu arada; gebelik dusundugum iicin abur cubur tuketmiyorum. O yuzden sivilclnme bna cok sebepsz geliyoHayir adetim yaklasrken gogus agrisi olrdu. Kasik agrisi sadece ilk gun olur bnde. Yumrtlamada bile agri olmz akintyla anlarm sdce. Yumrtlmdn 4-5 gun snra cok siddtli agrim oldu ve o aksam surekli kontrol ettim adet erkn geldi sanarak. Ayaklarimi ne gydysem isitamdm o aksam. Esim karsimda afedersin atletyle oturup bnm halime guluyodu.
Adett oncesi 2-3sivlce cikardi ama bb kremle bile kapatablrdm. Ama bu ay yumrtlamadan bi hafta snra cene etrafim alerji gbi sivlclndi sonuk sivilce seklnde. Yuzum yagdan parliyo, surekli yikasam da. Ve saclarimi sabah yikiyorum, evde olmama ragmen aksama yaglaniyo, normalde 3gunde bir yikarim. Diger donemlerimden bariz farkli bi durum bu.
Gogus agrim yk ama buyudgnu hssdyrm.
Son gunlrde kasik agrim hafiflesti umidi kestm. Bu saydklarm adet belrtisi de olablyo o yuzdn pek umidim yk
Rabbim size hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahHamilelerin duası kabul olurmuş canım kaç yıldır bekliyorum olsun diye duan çok makbule geçer senden de Allah razı olsun sorunsuz sıkıntısız rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah