- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi Lavinya223
-
İnşallah canım benim inşallah Allah inşallah hic tüp bebege gerek kalmadan nasip etsin bende de bisey cikmiyodu en son hsg cektirdim ağustos ta geçen haftada progesteron sonucumu dr. Goturdm yüksek ti Dr. Da adetin 2. Gunu klomen başlayalım demişti ama adetim çok sukur gelmedi hicbiseye gerek kalmadan bebisim gelmiş :)Amin canım inşallah,sebepsiz infertilite 4-5 yıldır olmuyo en son tüp bebek denedik tuttu sonra gelişmedi kürtaj oldumhevesim kursağımda kaldı ,aralık ayında 2.deneme yapıcaz inşallah bu kez annelik duygusunu tatmayı rabbim nasip eder
inşallah gebesinizdiz gebeyizdir :)Arkadaşlar adetim 1 gün geçti test yaptım 20 sn. İçinde 2. Çizgi belirdi bebe time test sizce guvemilir mi? 1 haftadir da adet ağrıları vardı Eki Görüntüle 2193797
Dün acile gidip verdim canım netleştirdm deger 991 çıktı cok sukur :) bence sizde yapın ben inanamadim gorunce çünkü bu ay hic beklemiyodum umidim yoktu adetim 1 gunggecmisti ama testi yaparken hamile oldugumu dusunerekten yapmadım daha onveleri hep yaptığımda negatifi gorunce bu ay pozitif sürpriz oldu :) AllAh isteyen herkese nasip etsin insallah perşembe dr. Gidicem kac haftalık olduğunu felan ogrenicem insallaah sağlıklı bi gebelik olur :)inşallah gebesinizdiz gebeyizdir :)
bende önceki ay frely ile yapmıstım negatifti bu ay yaptım pozitif cıktı
ardından bebe ile denedim ondada pozitif cıktı
4-20dk bekleyin diyor ama benimkide döktügüm gibi pembeleşmeye başlamıştı
kan verdiniz mi güvenilirliği hususunda benimde süphelerim var :)
haberdar edin lütfen
Günün gectimi senin. Bugün git sende ver bakalm durumdan haberdar et son adet tsrihin neydiinşallah gebesinizdiz gebeyizdir :)
bende önceki ay frely ile yapmıstım negatifti bu ay yaptım pozitif cıktı
ardından bebe ile denedim ondada pozitif cıktı
4-20dk bekleyin diyor ama benimkide döktügüm gibi pembeleşmeye başlamıştı
kan verdiniz mi güvenilirliği hususunda benimde süphelerim var :)
haberdar edin lütfen
bugun verdim kan yarın sonucu alıcam inşallah bakalım oda pozitifse haftasonuna doktor arayısına baslayacagım :)Dün acile gidip verdim canım netleştirdm deger 991 çıktı cok sukur :) bence sizde yapın ben inanamadim gorunce çünkü bu ay hic beklemiyodum umidim yoktu adetim 1 gunggecmisti ama testi yaparken hamile oldugumu dusunerekten yapmadım daha onveleri hep yaptığımda negatifi gorunce bu ay pozitif sürpriz oldu :) AllAh isteyen herkese nasip etsin insallah perşembe dr. Gidicem kac haftalık olduğunu felan ogrenicem insallaah sağlıklı bi gebelik olur :)
Teskekur ederim canım oo çok iyi canım diğer hormonlarda ve esinde sıkıntı yoksa olur Allahin izniyle :)Ne güzel hayırlı olsun canım benimde 1.5 senedir olmuyor inşallah bana ve benim gibi bekkeyenlerede nasip olur bende ağustosda rahim filmi çektirdim temiz çıktı
Aa benimde 3 eylül du :) canım son adet tarihinden hespliyolar bildiğim kadariyla bende perşembeye cikcam doktora :) hangi sehirdesinbugun verdim kan yarın sonucu alıcam inşallah bakalım oda pozitifse haftasonuna doktor arayısına baslayacagım :)
son adet 4 eylüldü
ben bide seyi anlamıyorum ovulasyon gününden itibaren mi kac haftalık oldugu hesaplanıyor yoksa bir önceki adet tarihinden mi bilginiz varmı
inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız :)
Aa ne güzel maşallah eş zamanlı olursa olucak :)Aa benimde 3 eylül du :) canım son adet tarihinden hespliyolar bildiğim kadariyla bende perşembeye cikcam doktora :) hangi sehirdesin
İnşallah canım bir denk gelcek gibi bende Antalya canimAa ne güzel maşallah eş zamanlı olursa olucak :)
İstanbuldayım sen ?
Yarın kan sonucumu alayım dogruysa yazaırm buraya :)İnşallah canım bir denk gelcek gibi bende Antalya canim
Kac gun gecikti canım ama vardir iki ayri testle yapmışsin pozitif çıkmış olmasa cikmaz sonuç çıkınca mutlaka haberdar etYarın kan sonucumu alayım dogruysa yazaırm buraya :)
Bende hiç bi belirti yok cunku sadece gecikme
Normalde 28gün döngüm ama gecen ay 24 gün olmustuKac gun gecikti canım ama vardir iki ayri testle yapmışsin pozitif çıkmış olmasa cikmaz sonuç çıkınca mutlaka haberdar et
Benimde 27 gündü canım 2 ay dır 25 te olmaya başlamıştımNormalde 28gün döngüm ama gecen ay 24 gün olmustu
Gecen aya göre 4gün gecikmem var tabi ben pazar günü yani bigün gecikince testleri yaptım
Aa vucut anlıyor demekki :)Benimde 27 gündü canım 2 ay dır 25 te olmaya başlamıştım
Kan sonucum geldi :)Benimde 27 gündü canım 2 ay dır 25 te olmaya başlamıştım
TebriklerrrrrrrKan sonucum geldi :)
Tesekkür ederimTebriklerrrrrrr
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnTesekkür ederim
Rabbim isteyen herkese saglıkla kucagına almayı nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?