Gebeliğe Hazırlık Adetim 1 gün gecikti test sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun hamilesiniz . Bu testi kullandm 2 defa hamilelik yoktu ve doğru sonuç verdi :)

Tebrik ederim Kaçıncı ayda hamile kaldınız? Ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum sabırla bekliyorum adet günümü, 3 gün kaldı. Karnımda hafif ağrı ve bacaklarımda sızlama var, bu yüzden pek umutlanmak istemiyorum, hayırlısı.

Sağol canım tesekkur ederim 1.5 yıllık evliyim hic korunmadik hiçbir sorunda cikmiyodu agustosta rahim filmi cekinmistm temiz çıkmıştı hiç umidim yoktu gecen hafta Dr. Gittigimde progesteron bakildi yuksek çıkmıştı iyoydi Dr. Adetin 2. Gunu gel klomen başlayalım dedi ama çok sukur gerek kalmadı Rabbim nasip etti. Rabbim isteyen bütün herkese hayırlısiyla nasip etsin inşallah

Amin canim Allah razı olsun insallah amiin canım Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin :) dua edicem bol bol
Hamilelerin duası kabul olurmuş canım kaç yıldır bekliyorum olsun diye duan çok makbule geçer senden de Allah razı olsun sorunsuz sıkıntısız rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah

Hamilelerin duası kabul olurmuş canım kaç yıldır bekliyorum olsun diye duan çok makbule geçer senden de Allah razı olsun sorunsuz sıkıntısız rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah
Ederim tabi canim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.. bi sıkıntı var mı bende hiçbir sıkıntı yoktu esimde de ama 1.5 yıllık evliyiz korunmadkta olmadı hormonlarda güzeldi benim en son ağustos ayında hsg cektirdim iste bugün pozitif olduğunu gordum

Amin canım inşallah,sebepsiz infertilite 4-5 yıldır olmuyo en son tüp bebek denedik tuttu sonra gelişmedi kürtaj oldum hevesim kursağımda kaldı ,aralık ayında 2.deneme yapıcaz inşallah bu kez annelik duygusunu tatmayı rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…