- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
- Konu Sahibi Lavinya223
Arkadaşlar adetim 1 gün geçti test yaptım 20 sn. İçinde 2. Çizgi belirdi bebe time test sizce guvemilir mi? 1 haftadir da adet ağrıları vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tam emin olamiyorum canım dün adet gunumdu olmadım zaten 2 aydirda düzenli olan adetim onden geliyoduTebrikler canım bu arada ne kadar geçti yumurtlama üzerinden
Tebrik ederimKaçıncı ayda hamile kaldınız? Ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum sabırla bekliyorum adet günümü, 3 gün kaldı. Karnımda hafif ağrı ve bacaklarımda sızlama var, bu yüzden pek umutlanmak istemiyorum, hayırlısı.[/QUOTE
Persembe Dr. Gidicem canim kan da da baktirdim 991 çıktı :)Tebrikler canım hamilesin bi kaç gün sonra tekrarla testi
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah ben cogu kez bebe time kullandım negatif gösterdi zira hep öyleydi:)yanıltmadı yaniArkadaşlar adetim 1 gün geçti test yaptım 20 sn. İçinde 2. Çizgi belirdi bebe time test sizce guvemilir mi? 1 haftadir da adet ağrıları vardı Eki Görüntüle 2193797
Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah ben cogu kez bebe time kullandım negatif gösterdi zira hep öyleydi:)yanıltmadı yani
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı olmayanların (bende dahil) başına inşallahPersembe Dr. Gidicem canim kan da da baktirdim 991 çıktı :)
Amin canim Allah razı olsun insallah amiin canım Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin :) dua edicem bol bolMaşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı olmayanların (bende dahil) başına inşallah
Hamilelerin duası kabul olurmuş canım kaç yıldır bekliyorum olsun diye duan çok makbule geçer senden de Allah razı olsun sorunsuz sıkıntısız rahat bi hamilelik geçirirsin inşallahAmin canim Allah razı olsun insallah amiin canım Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin :) dua edicem bol bol
Ederim tabi canim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.. bi sıkıntı var mı bende hiçbir sıkıntı yoktu esimde de ama 1.5 yıllık evliyiz korunmadkta olmadı hormonlarda güzeldi benim en son ağustos ayında hsg cektirdim iste bugün pozitif olduğunu gordumHamilelerin duası kabul olurmuş canım kaç yıldır bekliyorum olsun diye duan çok makbule geçer senden de Allah razı olsun sorunsuz sıkıntısız rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah
Tesekkur ederim canım Allah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah :)Tebrikler canim darısı da bize olsun : )
Amin canım inşallah,sebepsiz infertilite 4-5 yıldır olmuyo en son tüp bebek denedik tuttu sonra gelişmedi kürtaj oldumEderim tabi canim inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.. bi sıkıntı var mı bende hiçbir sıkıntı yoktu esimde de ama 1.5 yıllık evliyiz korunmadkta olmadı hormonlarda güzeldi benim en son ağustos ayında hsg cektirdim iste bugün pozitif olduğunu gordum