29 u ovulasyon testinde pikti değerlendirdik ilk korunmasız ilişki ilk denemeydi. Dün akşam kasığıma ve karnıma bildiğimiz adet sancısı gibi ağrı girdi çok şaşırdım çünkü normalde 1 gün kala ağrı olur . Bu sabahta hafif midem bulanıyordu ilk uyandığımda days doctorun erken gebelik testini yaptım bu şekilde çıktı . Adetime 9 gün var. 26 yaşındayım adetim hep düzenliydi. Ağrı olunca bacaklarıma kadar çok şaşırdım
Geçmiş olsunGittim canım geçen hafta cumartesi.Doktor ultrasona attı kist falan yok dedi (Kist var mı diye ben sordum adetim geciktiği için)Herhangi bir sorun da gözükmüyor dedi .Belki gebelik var küçük olduğu için gözükmedi dedi umutlandım bir anÇarşamba günü 1 Ocakta test yaptırdım negatif Doktor Progestan verdi eğer bebek varsa tutunmasını sağlar yoksa da adetini söktürür dedi.Bu yaşıma kadar hep düzenli adet olurdum hayatımda ilk defa söktürücü kullanıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma
Geçmiş olsun
Benimle aynı tarihleriniz ben de 20 Kasım da adet oldum en son.12 günlük bir gecikmem var ve hala olmadım.Adet gecikmesinin 4. Ve 10. günleri test yaptım negatif çıktı
Sonuç ne çıktı hamile misinizBenimle aynı tarihleriniz ben de 20 Kasım da adet oldum en son.12 günlük bir gecikmem var ve hala olmadım.Adet gecikmesinin 4. Ve 10. günleri test yaptım negatif çıktı
Sonuç ne çıktı hamile misiniz
Sonuç ne çıktı hamile misiniz
Benim de Adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım 4 günde negatif çıktı 6 gün yaptım erken gebelik testi yine negatif çıktı ama ertesi gün akşam baktığım da hafif siliklik vardı 7 gün sabahı normal kaset test aldım birşey çıkmadı anlamadım yani sırt ağrım kasık ağrım var regl olamıyorum bundan 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdimGeçen hafta doktora gittim.Ultrasonda sorun teşkil edecek bir durum gözükmüyor dedi.
Benim de Adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım 4 günde negatif çıktı 6 gün yaptım erken gebelik testi yine negatif çıktı ama ertesi gün akşam baktığım da hafif siliklik vardı 7 gün sabahı normal kaset test aldım birşey çıkmadı anlamadım yani sırt ağrım kasık ağrım var regl olamıyorum bundan 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Benim de Adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım 4 günde negatif çıktı 6 gün yaptım erken gebelik testi yine negatif çıktı ama ertesi gün akşam baktığım da hafif siliklik vardı 7 gün sabahı normal kaset test aldım birşey çıkmadı anlamadım yani sırt ağrım kasık ağrım var regl olamıyorum bundan 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Evlendikten sonra iki kez 12 gün kadar gecikmiştim doktora gittiğimde pkos olabilir demişti ama çıkmadı o zaman normal dedi mevsimdendir. Kan vermiştim emindim bebeğin olmadığına yani. İlaç kullanıyormuşsun zaten ama civanperçemi kullanmıştım bir kaç gün söktürücü etkisi olduğu için öyle olmuştum.10 gündür Progestan kullanıyordum dün bitti.Doktor gebelik yoksa adet olursun dedi.Olmazsan perşembe günü gel dedi
Evlendikten sonra iki kez 12 gün kadar gecikmiştim doktora gittiğimde pkos olabilir demişti ama çıkmadı o zaman normal dedi mevsimdendir. Kan vermiştim emindim bebeğin olmadığına yani. İlaç kullanıyormuşsun zaten ama civanperçemi kullanmıştım bir kaç gün söktürücü etkisi olduğu için öyle olmuştum.
Şuan yine gecikmem var 2 gün oldu dün test yaptım yine negatif muhtemelen yine aynı gecikmeden yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?