Adetim 1 gün gecikmişti.Kan testim negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım.

Canım ben bütün belirtileri gördüm.Bel kasık sırt ağrısı bacak ağrısı beyaz akıntı şeffaf akıntı kabızlık baş dönmesi aklına gelebilecek bütün belirtiler.Ama testler negatif.O yüzden belirtilere çok takılmayın.Ki ilk defa bu belirtileri yaşadım

Geçmiş olsun

Geçen hafta doktora gittim.Ultrasonda sorun teşkil edecek bir durum gözükmüyor dedi.

Progestan verdi 10 gün kullan dedi adet olursan bırak dedi ama olmadım.Bugün son dozu aldım.İlaç bittikten sonra da adet görebilirsin dedi.Perşembeye kadar adet olmazsam doktora gidicez

Geçen hafta doktora gittim.Ultrasonda sorun teşkil edecek bir durum gözükmüyor dedi.
Benim de Adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım 4 günde negatif çıktı 6 gün yaptım erken gebelik testi yine negatif çıktı ama ertesi gün akşam baktığım da hafif siliklik vardı 7 gün sabahı normal kaset test aldım birşey çıkmadı anlamadım yani sırt ağrım kasık ağrım var regl olamıyorum bundan 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim

Umarım hamilesin hamileyizdir Bütün belirtiler i gördüm ve bugün adet gecikmesi nin 23.günü.Benim için tarihte bir ilk .Bir iki farkederdi ama böyle bir şey ilk defa yaşıyorum.İdrar testi hiç yapmadım.Sadece kan verdim.Hormon vücutta yeter li derecede olmayınca kanda çıkmayabiliyor.Perşembe doktora gidicem tekrar

10 gündür Progestan kullanıyordum dün bitti.Doktor gebelik yoksa adet olursun dedi.Olmazsan perşembe günü gel dedi

10 gündür Progestan kullanıyordum dün bitti.Doktor gebelik yoksa adet olursun dedi.Olmazsan perşembe günü gel dedi
Evlendikten sonra iki kez 12 gün kadar gecikmiştim doktora gittiğimde pkos olabilir demişti ama çıkmadı o zaman normal dedi mevsimdendir. Kan vermiştim emindim bebeğin olmadığına yani. İlaç kullanıyormuşsun zaten ama civanperçemi kullanmıştım bir kaç gün söktürücü etkisi olduğu için öyle olmuştum.
Şuan yine gecikmem var 2 gün oldu dün test yaptım yine negatif muhtemelen yine aynı gecikmeden yaşıyorum.

Civan perçemi vs bebeğin düşmesine sebep olabilir gebelik varsa.Şuan için öyle şeyler kullanamam.Ki zaten Progestan kullandım gebelik yoksa adet olurum.Ben hayatım boyunca hiç düzensizlik yaşamadım.Söktürücü nedir bilmem.Bütün gebelik belirtileri ile bu gecikme doğal olarak hamile olduğum şüphesini uyandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…