- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
Kullan demedim ben de zaten kan testinden sonra olmadığına emin olunca kullanmıştım doktor olma ihtimali var diyorsa bir şey kullanmaman gerek tabi kiCivan perçemi vs bebeğin düşmesine sebep olabilir gebelik varsa.Şuan için öyle şeyler kullanamam.Ki zaten Progestan kullandım gebelik yoksa adet olurum.Ben hayatım boyunca hiç düzensizlik yaşamadım.Söktürücü nedir bilmem.Bütün gebelik belirtileri ile bu gecikme doğal olarak hamile olduğum şüphesini uyandırıyor
Kullan demedim ben de zaten kan testinden sonra olmadığına emin olunca kullanmıştım doktor olma ihtimali var diyorsa bir şey kullanmaman gerek tabi ki
Amin hayırlısı olsunGebelikten şüphelendiği için Progestan verdi diye düşünüyorum ben de.Tutunmaya da yardımcı oluyormuş.Hakkımızda hayırlısı.
Umarım ben değilimdir test yanıltıyordur birde geçen ay çok ağrım var diye xemol diye bir ilaç yemiştim 500ml serumla bir hafta dodex kullandım etkilemiş midir bilmiyorumUmarım hamilesin hamileyizdirBütün belirtiler i gördüm ve bugün adet gecikmesi nin 23.günü.Benim için tarihte bir ilk .Bir iki farkederdi ama böyle bir şey ilk defa yaşıyorum.İdrar testi hiç yapmadım.Sadece kan verdim.Hormon vücutta yeter li derecede olmayınca kanda çıkmayabiliyor.Perşembe doktora gidicem tekrar
Umarım ben değilimdir test yanıltıyordur birde geçen ay çok ağrım var diye xemol diye bir ilaç yemiştim 500ml serumla bir hafta dodex kullandım etkilemiş midir bilmiyorum
Hem o yüzden hem de çok riskliydi ikinci doğum kızım şuan 2,5 yaşında korunuyorduk aslında ama nasıl oldu inanın anlamış değilim kadın doğuma da randevu almıştım regl olucam spiral taktırırım diye şimdi ne için gidecem şaka gibi kasete bakıyorum bişey yok erken gebelik testine bakıyorum ilk yaptığım anda bişey çıkmadı ertesi gün akşamına hafif silik çizgi çıktıNeden değilimdir dedin kullandığın ilaçtan dolayı mı
Hem o yüzden hem de çok riskliydi ikinci doğum kızım şuan 2,5 yaşında korunuyorduk aslında ama nasıl oldu inanın anlamış değilim kadın doğuma da randevu almıştım regl olucam spiral taktırırım diye şimdi ne için gidecem şaka gibi kasete bakıyorum bişey yok erken gebelik testine bakıyorum ilk yaptığım anda bişey çıkmadı ertesi gün akşamına hafif silik çizgi çıktı
Teşekkürler canım seninse olmamasını için dua et olur mu banaHakkında hayırlısı olsun canım
Teşekkürler canım seninse olmamasını için dua et olur mu bana
bende 2 ay önce 45. günde adet oldum doktor stres yaptığın için yumurtan çatlamayıp kiste dönmüş demiştiCanım hala adet olmadım gebelik de yok.Çok üzülüyorum hayatımda bir ilk yaşıyorumBugün son adetimin üdtünden 45 gün geçti
bende 2 ay önce 45. günde adet oldum doktor stres yaptığın için yumurtan çatlamayıp kiste dönmüş demişti
evde idrar testi yapsanız progestana rağmen olmamışsınız belki gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?