Merhaba ben en son 19 Kasım'da adet olmuştum. Yumurtlama günüm 4-5 Aralıktı. O tarihlerde ve sonrasında birliktelik oldu. Korunmuyoruz ve bebek istiyoruz artık. Bu ay adet olmadım 7 gün gecikti. Geçen hafta 20 Aralık'ta hastaneye gitmiştim kan değerlerime baktırmak için bhcg de baktırdım.Adetim 1 gün gecikmişti. 0.50 çıktı. Yani negatifti. O günden beri sağ kasığımda bastırınca ağrı oluyor ve batmalar oluyor göğüslerim çok hassaslaştı ağrıyor.Bazen adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor ama akıntı geliyor hep. Gebelik testi yapmaktan ve hep tek çizgi görmekten bıktım artık. Test yapmaktan korkuyorum biraz daha geçmesini bekliyorum. Ama yinede merak ediyor insan sizce hamile olabilir miyim o tarihte yapılan kan testinin negatif olmasi normal mi. Ne zaman test yapılması gerekiyor bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 1 gün gecikmişti.Kan testim negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım.
- Konu Sahibi gul070707
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba ben en son 19 Kasım'da adet olmuştum. Yumurtlama günüm 4-5 Aralıktı. O tarihlerde ve sonrasında birliktelik oldu. Korunmuyoruz ve bebek istiyoruz artık. Bu ay adet olmadım 7 gün gecikti. Geçen hafta 20 Aralık'ta hastaneye gitmiştim kan değerlerime baktırmak için bhcg de baktırdım.Adetim 1 gün gecikmişti. 0.50 çıktı. Yani negatifti. O günden beri sağ kasığımda bastırınca ağrı oluyor ve batmalar oluyor göğüslerim çok hassaslaştı ağrıyor.Bazen adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor ama akıntı geliyor hep. Gebelik testi yapmaktan ve hep tek çizgi görmekten bıktım artık. Test yapmaktan korkuyorum biraz daha geçmesini bekliyorum. Ama yinede merak ediyor insan sizce hamile olabilir miyim o tarihte yapılan kan testinin negatif olmasi normal mi. Ne zaman test yapılması gerekiyor bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi
Doktor gebelik yok dedi önceden hep 0.1- 0.2 çıkardı hep bu sefer 0.50 çıktı0.50 negatif olmayabilir
Mevsim geçişlerinde benim her yılın 1 ayı adet olmuyorum normalde. Bu yıl haziran ayında olmadım sonra düzene girdi. Mevsim geçişlerinde bu normal demişti doktor belki sizinde öyle olabilir.Benimle aynı tarihleriniz ben de 20 Kasım da adet oldum en son.12 günlük bir gecikmem var ve hala olmadım.Adet gecikmesinin 4. Ve 10. günleri test yaptım negatif çıktı
benim ilk bebeğime 0.73 çıkmıştı hamileydim yaniDoktor gebelik yok dedi önceden hep 0.1- 0.2 çıkardı hep bu sefer 0.50 çıktı
siz yine de bir tekrar edin.
hatta şunu da ekleyeyim şuanda 35. haftamdayim. İlk şüpheleniyorum kan verdim 0 çıktı direk 0 5 gün sonra yine şüpheleniyorum tekrar verdiğimde 67 çıktı
yok o planlı gebelikti heyecandan erken yapmıştım adetim bir hafta filan vardı bu bebisimde sat yok hatta ilk 0 çıktığında söktürücü almıştım. iki gün kullanıp sonra yine ya varsa diye bıraktım iyi ki birakmisimYaa inşallah 0.73 çıktığında adetiniz gecikmişmiydi birliktelikten kaç gün sonra yapmıştınız testi
Bir hafta önce cikar mı bnm 3 gün var çok sabırsızım korkuyorum test yapmay ya negatif görürsem diye gecikme bekliyorumyok o planlı gebelikti heyecandan erken yapmıştım adetim bir hafta filan vardı bu bebisimde sat yok hatta ilk 0 çıktığında söktürücü almıştım. iki gün kullanıp sonra yine ya varsa diye bıraktım iyi ki birakmisim
Mevsim geçişlerinde benim her yılın 1 ayı adet olmuyorum normalde. Bu yıl haziran ayında olmadım sonra düzene girdi. Mevsim geçişlerinde bu normal demişti doktor belki sizinde öyle olabilir.
Bende regl gunumden 2 gun once negatif cikti kanda, bugun gecikmemin 5. Gunu sabah idrarda yaptım negatifti, pazartesi gecikmenin 8. Gun doktora gidicem bebek yoksa regl icin ilac verir artik hic belirtim yok pek umutlanmak istemiyorum,Merhaba ben en son 19 Kasım'da adet olmuştum. Yumurtlama günüm 4-5 Aralıktı. O tarihlerde ve sonrasında birliktelik oldu. Korunmuyoruz ve bebek istiyoruz artık. Bu ay adet olmadım 7 gün gecikti. Geçen hafta 20 Aralık'ta hastaneye gitmiştim kan değerlerime baktırmak için bhcg de baktırdım.Adetim 1 gün gecikmişti. 0.50 çıktı. Yani negatifti. O günden beri sağ kasığımda bastırınca ağrı oluyor ve batmalar oluyor göğüslerim çok hassaslaştı ağrıyor.Bazen adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor ama akıntı geliyor hep. Gebelik testi yapmaktan ve hep tek çizgi görmekten bıktım artık. Test yapmaktan korkuyorum biraz daha geçmesini bekliyorum. Ama yinede merak ediyor insan sizce hamile olabilir miyim o tarihte yapılan kan testinin negatif olmasi normal mi. Ne zaman test yapılması gerekiyor bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi
İnşallah güzel haberle dönersiniz bende salı gününe kadar bekleyeceğimBende regl gunumden 2 gun once negatif cikti kanda, bugun gecikmemin 5. Gunu sabah idrarda yaptım negatifti, pazartesi gecikmenin 8. Gun doktora gidicem bebek yoksa regl icin ilac verir artik hic belirtim yok pek umutlanmak istemiyorum,
İnşallah sizdeİnşallah güzel haberle dönersiniz bende salı gününe kadar bekleyeceğim
Değerlerin farklılık göstermesi normal mi bilmiyorum ki idrar testi yaptınız mıİlk defa bu kadar gecikiyor mevsim geçişi falan farklılık olmaz bende.İlk testim 1.20 çıktı ikincisi 0.63
Değerlerin farklılık göstermesi normal mi bilmiyorum ki idrar testi yaptınız mı