E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
kızlar Adetimin Geçikme 2.günü Dün Evde Test Yaptım Negatif çıktı.bugün Adetimin 3.günü Gecikmenin Eğer Olmazsam Belirtilerde Devam Ediyor.ama Umudum Kalmadı Nedense Idrarda Görmedende Kan Tahlil Yaptırmak Istemiyorum.
Siz Testte Negatif Gördükten Sonra Daha Sonraki Gecikme Günlerinde Pozitif Gören Oldumu :çok üzgünüm:
Kızlar adetimin geçikme 2.günü dün evde test yaptım negatif çıktı.Bugün adetimin 3.günü gecikmenin eğer olmazsam belirtilerde devam ediyor.Ama umudum kalmadı nedense idrarda görmedende kan tahlil yaptırmak istemiyorum.
Siz testte negatif gördükten sonra daha sonraki gecikme günlerinde pozitif gören oldumu :çok üzgünüm:
hımm keşke öğlen yapmasaydım testi:)Dırım canım allah razı olsunn sağol yorumun için senınde inşallah AŞILAMAN tutar ve müjdeli haberler verirsin bize
Kızlar adetimin geçikme 2.günü dün evde test yaptım negatif çıktı.Bugün adetimin 3.günü gecikmenin eğer olmazsam belirtilerde devam ediyor.Ama umudum kalmadı nedense idrarda görmedende kan tahlil yaptırmak istemiyorum.
Siz testte negatif gördükten sonra daha sonraki gecikme günlerinde pozitif gören oldumu :çok üzgünüm:
BALSURAT canım benim şöyle oldu adetim 15 gün geçti bendeki rahatlığa bak hiç aklımda yoktu çünkü bebk fikri falan tatildeydim galiba hava değişimi falan diye olmadığını düşündüm sonra döndüm acabamı dedim test yaptım çıkmadı ertesi gün kan testi yaptırdım 1300 gibi rakamlar çıktı hamileymişim yani ama sonra düşük yaptım malesef umarım seninde öyledir benim o kadar geçmesine rapmen çıkmadı yania.s.
canım merhaba..benimde 2 gün geçmişti çıkmadı ..6.gün tekrar yaptım çok soluk çıktı ikinci çizgi ..ertesi gün kan testi yaptırdım kesinleşti..şu anda 5.ayımdayım ..geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir..bi kaç gün daha bekle canım yine yap..umarım hamilesindir..
İnşallahhhhhhhh hamişsindir canımmmm. a.s. Valla hamiş olursan da dediğim çıkmış olur heee :roflol: son liste hesabıııı :sm_cool:
:dance::dance:hala adet olmadım ve karnımın altındaki sancılar hala devam ediyor,bel ağrısı,göğüs hadi bakalım inşallah adet olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?