E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
benim 2 hafta geçti negatif negatif hormonlarımda bi problem olduğunu düşündüm sonra arkadaşımda tekrar ve sonkez yapayım dedim pozitif çıktı şuan 7 aylık hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 2 hafta geçti negatif negatif hormonlarımda bi problem olduğunu düşündüm sonra arkadaşımda tekrar ve sonkez yapayım dedim pozitif çıktı şuan 7 aylık hamileyim
endişelenme canııım,ben de 4 gün sonra yaptırdım ama negatif çıktı aynı gün kan testi yaptırdım sonuç pozitifti,Cnm Benim Dilerim Hayirlidirda Bu Geçikme Bebek Içindir..
Ben Hiç Hamiş Kalmadim Hiç çift çizgide Görmedim
Göreceğimide Düşünmüyorum.......
Diyeceksinki Neden Yaziyorsun O Zaman
Bu Siteye Yeni üye Olduğumda Bir Arkadaş Vardi Nici Aklimda Paspal
Oda Adeti Geçmiş 3 Gün Test Yapmiş Ve Negatif çikmişti Ve Geçikmenin Altinci Günü Sabahi Kahvaltidan önce Test Yapmiş Ve çikmayacak Diye Gitmiş Kahvaltiya Ve Içeir Gittiğinde Görmüş Ikinci çizgiyi......
Ve şuan Belki Doğumu Yaklaşti Bile Birde Bildiğim Kadari Ile Döllenmeden 12 Gün Sonra çikarmiş Idarda Gebelik...
Inş. Sende Başlik Atarsin Hamişim Diyee
endişelenme canııım,ben de 4 gün sonra yaptırdım ama negatif çıktı aynı gün kan testi yaptırdım sonuç pozitifti,
sen hamileysen ve inşallah öyledir,şuanda 5 haftaya yakınsın,haydi darısı başımıza inşallaha.s.
inşallah hamişsindir balımmmmmmmmmm
canım beklemek istiyorum adetimi bakalım 4gün daha gelmezse testi tekrarlıycam :çok üzgünüm:yoksa biraz daha bekliycekmisin
Ben hala adet olmadım sabah ateşimi ölçtüm 36.5 çıktı uff yaa düşük galiba bu ay hiç ölçmedim ama ateşi.Ve sabah adet oluyorum sandım baktım yoğun açık sarı akıntı .Allahım inşllah hamiş değilsem bugün artık adet olayım beklemekten sıkıldım
Kızlar adetimin geçikme 2.günü dün evde test yaptım negatif çıktı.Bugün adetimin 3.günü gecikmenin eğer olmazsam belirtilerde devam ediyor.Ama umudum kalmadı nedense idrarda görmedende kan tahlil yaptırmak istemiyorum.
Siz testte negatif gördükten sonra daha sonraki gecikme günlerinde pozitif gören oldumu :çok üzgünüm:
Kızlar herkeze teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Malesef AZ ÖNCE ADET OLDUM senağlamasenağlamasenağlama