adeti geçtikten sonra idrar testinde negatif çıkıp hamiş olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim 2 hafta geçti negatif negatif hormonlarımda bi problem olduğunu düşündüm sonra arkadaşımda tekrar ve sonkez yapayım dedim pozitif çıktı şuan 7 aylık hamileyim

benim 2 hafta geçti negatif negatif hormonlarımda bi problem olduğunu düşündüm sonra arkadaşımda tekrar ve sonkez yapayım dedim pozitif çıktı şuan 7 aylık hamileyim

Paylaşım için çok sağol canım inşallah benimkide öyledir hala gelen yok geleceğide yok bu gidişlesırnaşık şey

endişelenme canııım,ben de 4 gün sonra yaptırdım ama negatif çıktı aynı gün kan testi yaptırdım sonuç pozitifti,
sen hamileysen ve inşallah öyledir,şuanda 5 haftaya yakınsın,haydi darısı başımıza inşallaha.s.

Eğer hamişsem ama inşallah öyleyimdir.bugün 4+2günlük:1rolleyes:

bende olmadım hala bugün 3 gün ve bende adet belirtileride azaldı bugün yine test yaptım negatif bende yok galiba balsurat inşallah sen hamilesindir testi tekrarlamayı düşünüyormusun

inşallah hamişsindir balımmmmmmmmmm

[FOmrb kızlar benimde bugün 4. günüm bende test yaptım çıkmadı.ama karnım ağrımaya başladı bugün.4ay önce dış gebelik geçirmiştim.dualarınızı bekliyorum..NT="Arial Black"][/FONT]

Ben hala adet olmadım sabah ateşimi ölçtüm 36.5 çıktı uff yaa düşük galiba bu ay hiç ölçmedim ama ateşi.Ve sabah adet oluyorum sandım baktım yoğun açık sarı akıntı .Allahım inşllah hamiş değilsem bugün artık adet olayım beklemekten sıkıldım

balcım canım benım..dunden buyana nete pek gıremedım.
ınsallah hamılesındır dıcem ama degılsende cok fazla kendını yıpratıp uzulmek yok tamam mı canım?:1hug:

slm arkadaşlar benimde adet günüm 5 gün geçti karnım belim ağrıyor sanki olacakmışım gibi oluyor dün 18,30 da test yaptım ama negatif çıktı bugün de doktoruma gideceğim inşallah bebeğim artık içimdedir allah herkezin kalbindekini versin inşallah hepimiz hamileyizdir

kızlar merhaba,a.s.

canım inşallah hamilesindir.:1hug:aramızda 1 gün var gecikmelerde.benim 5.günüm bugün.2 ve 3.günlerimde test yaptım negatif çıktı.bidaha da ne zaman yapsam die düşünüorum...

bir de kızlar. yaklaşık 1 haftadır.yemeK yiyiorum ve yediklerimden tiksiniorum.hiç halim yok...belim çok ağrıyor...kızlar dün sanki regl olucakmışım gibi bacaklarım,kasıklarım sızladı.ama olmadım.her Wc ye gidişimde bu kez oldum die gidiorum ama 5 gündür olmadım.ve yüzümde çok sivilceler çıktı

idrar testinde pozitifi görebilmem için ne kadr daha beklemeliyim sizce.kafamçokkarıştı
öpüyorum hepinizi...

şeker şey bende senin gibi 1 haftadır her wc ye gittiğimde oldum gibi geliyor ama yok olmuyor bugün biraz daha ağrılarım var ama yinede doktoruma gideceğim ilk defa bu ay gecikme oldu benim tekrar ne zaman test yaparsın bilemiyorum ama istersen sende bir dr görün çünkü bu testlere pek güven olmuyor

canım inş hayırlısıyla sende hamiş kalırsın.
benim durumum çook karışık son adetim 30 mart,bende düzensizlik
vardı 16 mayısta bişi çıkmadı.
sonra 3 haziranda tekrar yaptığım kan testinde çıktı
17 haziranda ultrasonda kalp atışını gördüm 7 haftalık çıktı şok oldum
meğer ben 29 nisanda hamile kalmışım ama geç belli olmuş:1shok:
sen 3 gün diyorsun benim 1 aylık bile belli olmadı hemde kan testinde
biraz sabredip kan testi yaptırınca emin olursun arkadaşım
kafana takma insan daha kötü oluyor.

:dance::dance:kızlar ben hala adet olmadımmm.İnat ettim eczanenin önünden geçerken almadım test ve labaratuvarın önünden geçerkende içim içimi yedi cesaretimi toplayıp gidemedim kan vermeye.bugün 4.gün olmazsam :)) iraz daha beklicem bakalım .adet olucakmışım gibi beliritler hala devam:):))

Kızlar herkeze teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Malesef AZ ÖNCE ADET OLDUM senağlamasenağlamasenağlama

canım canım kıyamam bizimde imtıhanımız buymus bebişim her gecen gün bebişlerımıze daha cok yaklasıyoruz böyle düşün umudumuzu yıtırmeyelım belkıde bızı ayakta tutan tek sey o senağlama :teselli:

Kızlar herkeze teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Malesef AZ ÖNCE ADET OLDUM senağlamasenağlamasenağlama

üzülmek yok canım..hep diyoruz bir zamanı var.
strese girme bak olucak.aramızda kimler hamile kaldı bir düşün..hepsinin de hamile kaldıklarına şahit olduk..
olacak ama lütfen stres yapma rahat ol..
hamile kalıp da düşük yapmaktansa bu şekilde olması en iyisi.
ben her ay diyorum Allahım bu sefer kucağıma alacaksam,sağlıklı,eli ayağı düzgün olacaksa nasip et bu ay diye..
lütfen rahat ol..
hem en azından adet görebiliyoruz bu bile çok büyük bir şey.üzülmek yok tamam mı canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…