Adeti gecikip idrarda cikmayan ama hamile oldigunu ogrenen varmi?

Artık olduğuna dair bi umidim yok ama yinede icmicem hapı gelirse kendiliğinden gelsin

Artık olduğuna dair bi umidim yok ama yinede icmicem hapı gelirse kendiliğinden gelsin
Bencede stresden de olabilir kist olabilir bilmiyoruz bebekte olabilir Allah'ım herkese nasip etsin

Kızlar meraba 1 hafta geciktim testte çıkmadi kan verdim dua edin kanda çıksın

Kızlar ovulasyon testi aldım ama 53 gündür adet olmuyorum ve olmıcam gibi bu testleri yapmak için illa adetimin geçmesini mi beklemem mi lazım

Benimde adetim 10 gün gecikti ama pkolu olduğum için test yapmadan direk tarlusal alıp kullandım bugün tarlusal bitti, 2.5 sene negatifi görünce insanın eli teste gitmiyor artık

Benimde adetim 10 gün gecikti ama pkolu olduğum için test yapmadan direk tarlusal alıp kullandım bugün tarlusal bitti, 2.5 sene negatifi görünce insanın eli teste gitmiyor artık
Evet benimde öyle 2 aydır adet olmuyorum sonuc sürekli negatif

Kızlarr neler yapıyorsunuzz ben bu ay ovulaston testi yaptım günleri değerlendirdim inşallah sonuclar istediğimiz gibi olur
ay inşallah olur bu ay hepimizinnnn hepimizin tutsun bebekleri
dün regl günümdü olmadım bu saate kadar hala bekliyorum

Gebe kalan olursa buraya yazsın haberleşelim artık birilerinden bu haberi duymak istiyorum

Sörf merakımdan okuudm sonuna kadar kimse hamile olmamış ya cok şaşırdım herkes gecikme yaşamış ama sonuç boş cok üzüldüm ya KESK’e hepinizden güzel haber okusaydım nasip diyelim

Sörf merakımdan okuudm sonuna kadar kimse hamile olmamış ya cok şaşırdım herkes gecikme yaşamış ama sonuç boş cok üzüldüm ya KESK’e hepinizden güzel haber okusaydım nasip diyelim
Evet malesefki hala o güzel haberi alanımız yok dua edelimde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…