Artık olduğuna dair bi umidim yok ama yinede icmicem hapı gelirse kendiliğinden gelsinAynen hadi gecikti diyelim göğüs ağrısı bende hiç olmazdı bugünde test yaptm negatif hala umudum geç döllenme olması ins sadece adet gecikmen varsa kullan bence canım ama az çok belirti varsa kullanma bence böyle araştırırken okudum biyerde kadının biri de gecikme var diye gitmiş adet söktürücü vermiş doktorda kullanmamış 10 güne öğrendim hamile olduğumu yazmış geç döllenme ihtimalini de düşünmek lazım Allah'tan ümit kesilmez
Bencede stresden de olabilir kist olabilir bilmiyoruz bebekte olabilir Allah'ım herkese nasip etsinArtık olduğuna dair bi umidim yok ama yinede icmicem hapı gelirse kendiliğinden gelsin
Valla cnm bn hıc kullanmadım ondan hıc bilgim yok Bnde hala olmadm 18gun oluyoKızlar ovulasyon testi aldım ama 53 gündür adet olmuyorum ve olmıcam gibi bu testleri yapmak için illa adetimin geçmesini mi beklemem mi lazım
Merhaba cnm şimdi gördüm yazını hayırlısı olsun ne çıktı sonucunKızlar meraba 1 hafta geciktim testte çıkmadi kan verdim dua edin kanda çıksın
Amin inşallahBencede stresden de olabilir kist olabilir bilmiyoruz bebekte olabilir Allah'ım herkese nasip etsin
canım merak ettim sonuçlar ne durumda ben 14.gün adet oldumBenim bugün 14 gün geçti ne ultrasonda nede kanda çıkmadı ilaç verdi aldm ama kullanmadım daha hıc bole geçmemişti neden gecikti anlamadm
Evet benimde öyle 2 aydır adet olmuyorum sonuc sürekli negatifBenimde adetim 10 gün gecikti ama pkolu olduğum için test yapmadan direk tarlusal alıp kullandım bugün tarlusal bitti, 2.5 sene negatifi görünce insanın eli teste gitmiyor artık
Bugün 24 gün gecikmeden sonra oldum adet ama ilacı kullanmadım kendiliğinden geldi hayatında ilk defa böyle bişey geldi basimacanım merak ettim sonuçlar ne durumda ben 14.gün adet oldum
ay inşallah olur bu ay hepimizinnnn hepimizin tutsun bebekleriKızlarr neler yapıyorsunuzz ben bu ay ovulaston testi yaptım günleri değerlendirdim inşallah sonuclar istediğimiz gibi olur
Evet malesefki hala o güzel haberi alanımız yok dua edelimde olsunSörf merakımdan okuudm sonuna kadar kimse hamile olmamış ya cok şaşırdım herkes gecikme yaşamış ama sonuç boşcok üzüldüm ya KESK’e hepinizden güzel haber okusaydım nasip diyelim
Amin isteyen herkese nasip olsun inşallahEvet malesefki hala o güzel haberi alanımız yok dua edelimde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?