• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testleri hep negatif cikan ama hamile olan arkadaslar varmi?

Bende adetim 11 gun gecti . 5. gün test yaptım negatif bide dün yaptım 10. günde yine negatif. Hala adet olmadım deliricem yaaaaa kan testi de yapmak istemiyorum

Arkadaslar benim bbegim var ve duzenli emziriyorum dogumdan sonra ilk defa 9 ay sonra adet oldum ikinci adetimi daha olmadim 3gun gecikti bugun idrar testi yaptim negatif. Emzirmeden kaynakli boyle duzensizlik yasayan var mi cunku dogum oncesinde duzenliydi adetlerim. Acaba testte mi cikmadi?

idrar testi bennde negatif çıktığı halde hamileydim...
yalnız benim adetlerim çok düzensizdi, adetim 18 gün geçince idrar testinde negatif çıktı, bi 10 gün daha bekledim ve bu seferki idrar testinde pozitif çıktı...
adetlerin düzenliyse bence kan testi yaptır, bende düzensizlik olduğu için o kadar beklemiştim...

canım benimde 23 gün oldu hala negatif idrar testi hiç bu kadar gecikmemisti benimde düzensiz oluyor hep yumurtaliklarim fazla olduğu için ama bu kadar uzun sürmemiş ti hiç

canim benim akintim beyaz ve cok suluydu ayni adet olcakmisim gibi belirtilerim vardi akintim iki hafta surdu iki hafta hergun ped koydum bisey hissediyodum tamam bu sefer kesin hastalandim diyodum bi bakiyodum yok bisey.. o kadar cok akintim vardi.. benim gec dollenme olmustu 1 agustos son adet tarihimdi 24 aylulde gordum ultrasonda daha 4 haftalikti..hamile kaldiktan sonrada bi kanamam oldu o da yerlesme kanamasiymis,,once cok acik kirmizi geldi..sonra biraz koyulasti ve ertesi gun gecti..insallah yardimci olabilmisimdir..
bende senin gibi oldu beyaz kramsi su gibi akintim geldi 2 hafta sonra kesildi 10 gecikti adetim test yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim sizin gibi

bende senin gibi oldu beyaz kramsi su gibi akintim geldi 2 hafta sonra kesildi 10 gecikti adetim test yaptim negatif cikti sizce hamilemiyim sizin gibi
Kanda baktırdınız mı? Benim arkadaşım da adeti geçtikten 15 gün sonra pozitifi gördü idrarda. Kan vermekten korktuğu için beklemişti, bir türlü ikna edememiştim 😁Onun da sadece akıntısı vardı ve bir haftalık gecikmeden sonra göğüs şişkinliği ve ağrısı başlamıştı. Bir de o erken test değil, normal gebelik testi yapıyordu sürekli

Kanda baktırdınız mı? Benim arkadaşım da adeti geçtikten 15 gün sonra pozitifi gördü idrarda. Kan vermekten korktuğu için beklemişti, bir türlü ikna edememiştim 😁Onun da sadece akıntısı vardı ve bir haftalık gecikmeden sonra göğüs şişkinliği ve ağrısı başlamıştı. Bir de o erken test değil, normal gebelik testi yapıyordu sürekli
yok yaptirmadim aksine bende de gogus.kuculmesi. hassaslik oldu idrara testi negatif.ama 10 gecikti

Arkadaşlar benim de 6 gün gecikmem var 3 4gun önce kasiklarimda ağrı vardı bazen siddetleniyodu ama geçti sabah test yaptım negatif cıktı sizce hamile olabilir miyim biraz daha beklemelimiyim

Arkadaşlar benim de 6 gün gecikmem var 3 4gun önce kasiklarimda ağrı vardı bazen siddetleniyodu ama geçti sabah test yaptım negatif cıktı sizce hamile olabilir miyim biraz daha beklemelimiyim

6 gün gecikmeye çıkması gerekirdi canım. Kist olabilir doktora görünmende fayda var

Bende de pkos var son adet günümden 54 gün geçti geçen ay ganol f ve ovitrelle kullandım ama hamile kalamadım bu ay kalmış olabilir miyim 1 hafta önce test yaptım negatif çıktı

Kızlar selam.
Biz de 1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz ama olmuyor. Adetlerim çok düzenlidir 28. gün mutlaka olurum 4 gün gecikti her gün test yapıyorum ama negatif :( Keşke yanılma payı olsa testlerin ama bu kadar gecikmeye olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum :(

Kızlar selam.
Biz de 1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz ama olmuyor. Adetlerim çok düzenlidir 28. gün mutlaka olurum 4 gün gecikti her gün test yapıyorum ama negatif :KK43: Keşke yanılma payı olsa testlerin ama bu kadar gecikmeye olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum :KK43:
Canim ben de 4 gun geciktiginde idrar testim negatifti.bir hafta oldugunda artik kan verdim ve hamile oldugumu ogrendim. Gec dollenme oldugu icin idrarda cikmadi sanirim. İnsaallah senin de oyledir canim

Canim ben de 4 gun geciktiginde idrar testim negatifti.bir hafta oldugunda artik kan verdim ve hamile oldugumu ogrendim. Gec dollenme oldugu icin idrarda cikmadi sanirim. İnsaallah senin de oyledir canim
Ay canım ya nasıl umut oldun bana şu an. Hiçbir gebelik belirtim yok ama ne göğüste sızı ne bi şey. Sen de belirti var mıydı hiç?

Acaba benimde mi öyle ya:( 11 gun gecti test negatif. Bide lekelenmem 5 6 gun surdu. Sizde de oldu mu öyle? Bu esnasa kendinizi hamile gibi hissettiniz mi? Migde bulantisi filan. Ilk test yaptiginiz zamanlarda

Ya banada yardimci olurmusunuz? Adetim bugunle birlikte 11 gun gecti ama 5 gun lekelenmem oldu. Ic camasirima bile deymedi hep pecetede gordum acik pembe. Testlet negatif gosteriyor ve hic bi hamilelik belirtisi yok cin gibiyim. Kan testide veremedim:( benim gibi olan varmi?

Back