• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testleri hep negatif cikan ama hamile olan arkadaslar varmi?

Arkadaslar benimde adetim başlangıcı 21 martta hala adet olmadim yas 45 hiç hamile kalmadım arada bir düzensizlik yaşıyorum bu ay farklı birşey yaşıyorum çok sulu akintim var bu sabah 5 milyonluk testten yaptım negatif çıktı hayatım boyunca çok kan verip negatif duymaktan sıkıldım kan vermeyecem hiç belirdim yok sadece alındım çok var acaba diyorum hamile olabilirmiyim ama çok temografi çektim ondan adetim gecikmiş olabilirmi

Merhaba ben yeniyim burda banada yardımcı olurmusunuz .
2 kere kimyasal gebelik geçirdim ikisinde adetimden önce öğrendim ve hiç geçikmem olmazdı adet günümde kanamam olurdu çok yoğun bi şekilde 10 gün boyunca değerlerimin yükselmesini bekliyorduk 2 günde bir beta hcg değerim 2 katına olmasada artıyordu en fazla 800 kadar çıkıp düşüyordu değerlerim
Şimdi ilk defa 6 gündür gecikmem oldu adet olucak gibi değilim hiç kasıklarımda arada ağrı oluyor 2 gün önce kan tahlili yaptım 3.07 çıktı doktorumu aradım 2/3 gün daha bekleyelim dedi idrarda hiç birşey çıkmadı sizce hamile olabilirmiyim geç döllenme olabilirmi bu durumda olan varmı lütfen bana yazsın kafayı yicem 😔
Sonucunuz ne oldu acaba? 6 gün gecikmede 3.7 değer arttı mı?

Back