• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeti gecikip idrarda cikmayan ama hamile oldigunu ogrenen varmi?

Aynen hadi gecikti diyelim göğüs ağrısı bende hiç olmazdı bugünde test yaptm negatif hala umudum geç döllenme olması ins sadece adet gecikmen varsa kullan bence canım ama az çok belirti varsa kullanma bence böyle araştırırken okudum biyerde kadının biri de gecikme var diye gitmiş adet söktürücü vermiş doktorda kullanmamış 10 güne öğrendim hamile olduğumu yazmış geç döllenme ihtimalini de düşünmek lazım Allah'tan ümit kesilmez
Artık olduğuna dair bi umidim yok ama yinede icmicem hapı gelirse kendiliğinden gelsin

Kızlar meraba 1 hafta geciktim testte çıkmadi kan verdim dua edin kanda çıksın

Kızlar ovulasyon testi aldım ama 53 gündür adet olmuyorum ve olmıcam gibi bu testleri yapmak için illa adetimin geçmesini mi beklemem mi lazım :(

Benimde adetim 10 gün gecikti ama pkolu olduğum için test yapmadan direk tarlusal alıp kullandım bugün tarlusal bitti, 2.5 sene negatifi görünce insanın eli teste gitmiyor artık 😏

Benimde adetim 10 gün gecikti ama pkolu olduğum için test yapmadan direk tarlusal alıp kullandım bugün tarlusal bitti, 2.5 sene negatifi görünce insanın eli teste gitmiyor artık 😏
Evet benimde öyle 2 aydır adet olmuyorum sonuc sürekli negatif

:dua: Kızlarr neler yapıyorsunuzz ben bu ay ovulaston testi yaptım günleri değerlendirdim inşallah sonuclar istediğimiz gibi olur
ay inşallah olur bu ay hepimizinnnn hepimizin tutsun bebekleri :emir_bebek:
dün regl günümdü olmadım bu saate kadar hala bekliyorum:mad:

Gebe kalan olursa buraya yazsın haberleşelim artık birilerinden bu haberi duymak istiyorum😍 :anneadayı:

Sörf merakımdan okuudm sonuna kadar kimse hamile olmamış ya cok şaşırdım herkes gecikme yaşamış ama sonuç boş 😞 cok üzüldüm ya KESK’e hepinizden güzel haber okusaydım nasip diyelim 🤲🤲

Sörf merakımdan okuudm sonuna kadar kimse hamile olmamış ya cok şaşırdım herkes gecikme yaşamış ama sonuç boş 😞 cok üzüldüm ya KESK’e hepinizden güzel haber okusaydım nasip diyelim 🤲🤲
Evet malesefki hala o güzel haberi alanımız yok dua edelimde olsun 😢

Back