Adeti gecikip idrarda cikmayan ama hamile oldigunu ogrenen varmi?

Birde aşırı üşüme var bende hele ayaklarımı hıc isitamiyorum
Benimde üc dort aylıkken oluyordu üşüme İnt yazdım bide demez mi erkek cinsiyet belirtilerinden biri diye.

Kızlar hala regli olmadım 51. Günüm sağlık ocagnda kan testi vermiştim pazartsi cıkıcak ama bugün yüzüm sivilcelendi cok heralde adet olucam ama aşırı halsizim
Benmde tam çenemde çıkcak galiba çok aciyo ama adet olmadıkça ümit var sen kaç yaşındasın cnm hep böyle oluyomu gecikme evde test yapiyomusun bu arada

Merhaba canım bence hamilesin 2. Çizgiyi görebiliyorum :) bence yarın acilden kan testi yaptır :) bende gecikme yok daha 5 gün var klomen tedavisi ile deniyorum bi kaçbelirtim var inşallah hamişizdir:)
Insallah hayırlı sonuçlar alırız bnm o testim bekledikten sonra oyle oldu ama bilmiyorum artk

Benimde üc dort aylıkken oluyordu üşüme İnt yazdım bide demez mi erkek cinsiyet belirtilerinden biri diye.
Ben oğluma hamileyken hıc ısınamazdım kovaya sıcak su yapar ayaklarımı sokardım anca oyle ısınırdım ama öyle cinsiyet belirtisi olurmu bilmiyorum hayırlısı kız erkek farketmezde iste ınsallah vardr

Benmde tam çenemde çıkcak galiba çok aciyo ama adet olmadıkça ümit var sen kaç yaşındasın cnm hep böyle oluyomu gecikme evde test yapiyomusun bu arada
Evde test adet günümden 1 gün sonra yaptım normalde gecikmiyorum ama cock istediğimizden beri garanti 45. Günde oluyordum suan onuda aştı 27 yaşındayım

Evde test adet günümden 1 gün sonra yaptım normalde gecikmiyorum ama cock istediğimizden beri garanti 45. Günde oluyordum suan onuda aştı 27 yaşındayım
Kız ozmndan beri evde yapmadnmi hıc test yapsan belki çıkacak ben hıc sabredemiyorum ya 13gundur 20 test yapmışımdır

İnsallah vardır haftaya haber verıcektın yarın mı kan vercen canım

Ben yine kan verdim yine 1.20 çıktı adet söktürücü verdi adet ol 3.gün gel bazı tahliller var onları yapalım dedi alıp kullansammi ilacı beklesemmi bilmiyorum bugün 14.gün bole hıc gecikmemişti

Canım yok bende hamilelik testi yaptım 1.20 çıkıyor negatifimde hep böyle yani 0 değil 1.20 benimde

Benimde 10 gün gecikti 8. Gün de yaptım çıkmadı beklyrm bende

Benim bugün 14 gün geçti ne ultrasonda nede kanda çıkmadı ilaç verdi aldm ama kullanmadım daha hıc bole geçmemişti neden gecikti anlamadm
Aynen hadi gecikti diyelim göğüs ağrısı bende hiç olmazdı bugünde test yaptm negatif hala umudum geç döllenme olması ins sadece adet gecikmen varsa kullan bence canım ama az çok belirti varsa kullanma bence böyle araştırırken okudum biyerde kadının biri de gecikme var diye gitmiş adet söktürücü vermiş doktorda kullanmamış 10 güne öğrendim hamile olduğumu yazmış geç döllenme ihtimalini de düşünmek lazım Allah'tan ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…