Adeti gecikip idrarda cikmayan ama hamile oldigunu ogrenen varmi?

Benim de tam 18 gün geçti. Adetlerim düzensiz hep gecikmem oluyor daha hiç test yapmadım. Göğüs ağrısı ve dolgunlaşma var, arada bir kasık ağrısı,batma, bel, sırt ağrısı ve yaklaşık 1 haftadır midem bulanıyor afedersiniz istifra ediyorum. Ama nedense test yapmaya korkuyorum

Yapsana test sabah kan tahlili yap direk çıkar inşallah baya gecikme var

Yarın kan testi yaptırıcam sonucu yazarım buraya
Ay hadi inşallah unutma yaz mutlaka benimde acayip belim ve kasiklarim agriyo yaa uyuyamiyorum normalde adet olmaya basladigim zaman yarim saat sonra kasiklarim ağrır çok fena sonra migdem bulanmaya baslar ama adet falanda yok kaziniyo sanki belim

Yani gercekten bir sonraki ayi degerlendirmek istiyor insan. O da olmadi acaba bir sorun mu var diye dusunmeden de edemiyor. Her sey bir imtihan iste, uzulsem de diyorum demek ki zamani var. Belki sonraki ay olunca mukemmel bi bebis olucak, bu ay oĺsaydi hayirsiz bir evlat olacakti. Ne insanlar gördüm, cok uzucu ama keske olmasaydı cocugum diyen. Allah hicbir sekilde evlatlarimizla ve onlarin yoklukluklariyla sınamasın insallah..

Çok şükür benim doktorum çok iyi ilk dogumuda o yapmıştı ölümden döndüm bebeğimi kaybetcektim o olmasaydı valla devlette aynı bi köpek muamelesi yapıyolar insana
Kızlar bende bugn kan verdim insallah güzel sonuclar alırım ya dua edin

Merhaba kızlar son durumunuz nedir? Benim de 21 gün geçti. Fakat hala adet olmadım. İdrar testi bir kaç defa yaptım negatif. İnşallah siz hayırlı haberler alırsınız. Her şey gönlünüzce olsun

Gecikmenin 7.günü verdim ama 0.90 çıktı negatif dedi. Bir daha da gitmedim. Gelirse gelir diye.

Gecikmenin 7.günü verdim ama 0.90 çıktı negatif dedi. Bir daha da gitmedim. Gelirse gelir diye.
Bir daha kan ver istersen cnm çünkü testlerde cikmayabilyomus bazen bende sabah test yapmıştım ozmn bişey yoktu ama sonradan baktığımda böyle çıktı acaba bekledi diyemi çıktı anlamadm pazartesi doktora gtcem geçen pazartesi gtmistim 1.20 çıkmıştı rahim duvarında kalınlaşma var dedi 1hafta sonra olmazsan tekrar gel demişti

Eklentiler

• 20200118_140554.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 257
Yaaaa inşallah vardır. İnşallah bebeğin seninledir. Kan testiyle netleştir.Eğer bir şey yoksa test saatlerce beklese bile çıkmıyor. Gönlüne göre olsun her şey

Yaaaa inşallah vardır. İnşallah bebeğin seninledir. Kan testiyle netleştir.Eğer bir şey yoksa test saatlerce beklese bile çıkmıyor. Gönlüne göre olsun her şey
Ay ınsallah ya olmasa bisey beklese böyle çıkması mümkün olurmuki test durduğu için pazartesi gtcem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…