Tamam cnm ınsallah bebislerimiz vardır senin varmı çocuğun ne kadarlık evlisinSancılarım adet sancısı gibi benim de birkaç güne netleşir diye tahmin ediyorum adet olacaksam da yazarım sen de yaz canım
İnşallah canım 2 buçuk yıllık evliyim daha yeni bebek düşünmeye başladık ve çok istiyoruz Allah’ım nasip ederseTamam cnm ınsallah bebislerimiz vardır senin varmı çocuğun ne kadarlık evlisin
Benim bitane oğlum var 4 yaşında 8senelik evliyim eşim kemoterapi gördü 5ay önce oyuzden biraz düşük ihtimal çocuk içinİnşallah canım 2 buçuk yıllık evliyim daha yeni bebek düşünmeye başladık ve çok istiyoruz Allah’ım nasip ederseSenin var mı çocuğun ne kadarlık evlisin
Inşallah vardır bebiş benimde 9.gün bugün braz ağrı akinti bendede varSelam kızlarbenimde reglimin 1.günü aslında ama olmadım, hiç gecikmezdi normalde 1gun bile olsa.. Simdi agrilarim var insallah olmam diye dusunuyorum ama bakalim Bana şans dileyin
Akinti bendede var anlamadigim bir sekilde, hatta oldummu diye tualete kosuyorum..Ben bir onceki konularda sokturucu kullanmayip sonrasinda hamilelik haberi alan arkadaslarin hikayelerini okudum,, insallah sizdese bir mucize olurInşallah vardır bebiş benimde 9.gün bugün braz ağrı akinti bendede var
Aynen Bnde hep dyorum aha oldum bi bakıyorum akinti ınsallah teşekkür ederim cnmAkinti bendede var anlamadigim bir sekilde, hatta oldummu diye tualete kosuyorum..Ben bir onceki konularda sokturucu kullanmayip sonrasinda hamilelik haberi alan arkadaslarin hikayelerini okudum,, insallah sizdese bir mucize olurGonlunuzce olsun.. buarada esinizede Allah acil sifalar versin , cok gecmis olsun
Yok kan vermedin test yapmıştım 1 gün geçtiğinde negatiftiOo baya gecikmiş sizin kan testi yaptınızmı hıc yakinda
Ay yapsana kan testi kız vardır belki bnm bu akşam acayip adet sancısı çektim kasiklarim belim koptu ağrıdan sonra biraz hafifledi bakalm yarın 10 gün olcak pazartesiye kadar olmazsam bidaha kan vercem umidim yok ama bakalm hayirlisiYok kan vermedin test yapmıştım 1 gün geçtiğinde negatifti
Bn artık alıştım gecikmesine heycanlanmıyorum bile bu aydan sonrada hic takmıcam kafama test yapıp durmcam bişey olursa elbet cıkar ortaya negatif görmek beni cok üzüyor artıkAy yapsana kan testi kız vardır belki bnm bu akşam acayip adet sancısı çektim kasiklarim belim koptu ağrıdan sonra biraz hafifledi bakalm yarın 10 gün olcak pazartesiye kadar olmazsam bidaha kan vercem umidim yok ama bakalm hayirlisi
Hep böyle gecikiyorsan bilemem canım ama senin olsada kesin çıkar yani yap kurtul yoksada diğer ay oyle yaparsın ona hareket edersinBn artık alıştım gecikmesine heycanlanmıyorum bile bu aydan sonrada hic takmıcam kafama test yapıp durmcam bişey olursa elbet cıkar ortaya negatif görmek beni cok üzüyor artık
Kan değeriniz kaçtı acaba Bnde pazartesi yaptrmistim 1.20 çıkmıştı ınsallah güzel sonuçlar alırsınız mutlaka burdada paylaş adet olursandaBugün benim 11. Günüm gecikmede, pazartesi gittim rahimde kalınlaşma ve rahim içinde sıvı gördü. Tabi gitmeden testlerde hep negatif gördük. Ama sanırım şüpheli gebelik diye, Pazartesinden cumaya kadar progestan verdi. Cuma kan testi yaptırıcam. Geç döllenme olabilirmiş
Benimde rahim duvarında baya kalınlaşma var demişti 1hafta bekle olmazsan yine kan ver demişti doktorum bkalm pazartesiyi bekliyorum bndeBugün benim 11. Günüm gecikmede, pazartesi gittim rahimde kalınlaşma ve rahim içinde sıvı gördü. Tabi gitmeden testlerde hep negatif gördük. Ama sanırım şüpheli gebelik diye, Pazartesinden cumaya kadar progestan verdi. Cuma kan testi yaptırıcam. Geç döllenme olabilirmiş
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versinBenim bitane oğlum var 4 yaşında 8senelik evliyim eşim kemoterapi gördü 5ay önce oyuzden biraz düşük ihtimal çocuk için
Merhaba gec gordum kusura bakmayin kan sonucum 0.1'di yani hicbir yukselme yok.. emin olmak icin haftasonu baska bir ozele gidecegim daha once de muayene oldugum ilgili bir doktor vardi. Yani inanin adet olnaya basladigimdan beri bi gecen ay bir de bu ay geciktim ve gecen ay oldum da regl. Su an hicbir sey yok hala, aksine asiri yorgunluk, ates, bel agrisi var, goguslerimin dolgunlugu inmedi (gecen ay adet olacagim gun inmişti). Artik dusunmeyi bıraktım gerçekten var mi yok mu diye..Kan sunucunuz neydi acaba bnce biraz daha bekleyin kullanmayın Bnada rahimde baya kalınlaşma var dedi ama sonuç 1.20 çıktı bugün 9gun oldu hala olmadm şimdi erken gebelik testi yaptm ama negatif bakalm bekliyom daha adet olursanız yada ınsallah hamile olursanız yazarsanız sevinirim
Ne kadar ilgili doktorlariniz, bana direkt adet sokturucuye basla dedi. Yani yanlis anlamayin kimsenin uzmanlığını sorulamiyorum ama, ilk haftalarda bebegin kalp atisini duymak icin bile vajinal ultrasonla bakilirken, bu kadar kucuk oldugundan suphelenilen gebelikte inatla karindan bakıp adet sokturucu kullan bebek varsa da bir seu olnaz demesi.. belki cahillikten bilmiyorum artik ne bileceğimi de bilmiyorum. Belirsizlik o kadar kotu bir seymis ki. Bir sigara bir kahve icerken bile diyorum ya varsa diye. Gercekten insanin psikolojisi alt ust oluyorBugün benim 11. Günüm gecikmede, pazartesi gittim rahimde kalınlaşma ve rahim içinde sıvı gördü. Tabi gitmeden testlerde hep negatif gördük. Ama sanırım şüpheli gebelik diye, Pazartesinden cumaya kadar progestan verdi. Cuma kan testi yaptırıcam. Geç döllenme olabilirmiş
Bugün benim 11. Günüm gecikmede, pazartesi gittim rahimde kalınlaşma ve rahim içinde sıvı gördü. Tabi gitmeden testlerde hep negatif gördük. Ama sanırım şüpheli gebelik diye, Pazartesinden cumaya kadar progestan verdi. Cuma kan testi yaptırıcam. Geç döllenme olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?