Ultrasonda girdim rahim duvarında baya kalınlaşma var dedi ama kan testi yaptm 1.20 ciktiUmut vermek için yazmıyorum ama yine de yazayım Benım degil idrarda kanda bile cıkmadı en son ultrasona girdim 1. Buçuk aylık olduğunu öğrendim. Yanı anlicagın adetim gecikmişti test yaptım cıkmadı yine de inanmadım kan verdim gene cıkmadı umudumu kestim boyle olmaz deyıp iki gun arayla kan verdim gebelik vardı degerın cok dusuk dedi
Resimde fazla gozukmuyo ama bn elimde görebiliyorum azda olsa hemen çıktı ama bu beklemedi fazlabısey göremiyorum ben . Silik olsa hafif pembe cizgi görünürde bence
Kaç gün gecikmişti sizin acaba?Umut vermek için yazmıyorum ama yine de yazayım Benım degil idrarda kanda bile cıkmadı en son ultrasona girdim 1. Buçuk aylık olduğunu öğrendim. Yanı anlicagın adetim gecikmişti test yaptım cıkmadı yine de inanmadım kan verdim gene cıkmadı umudumu kestim boyle olmaz deyıp iki gun arayla kan verdim gebelik vardı degerın cok dusuk dedi
1.20 hamilelik olmuyor muyduUltrasonda girdim rahim duvarında baya kalınlaşma var dedi ama kan testi yaptm 1.20 cikti
En az 5 ve üstü olması lazimmis 3haftalik gebelik için1.20 hamilelik olmuyor muydupek anlamıyorum degerlerden
10 gun gecmiş ti tum belirtiler de vardı bende. Doktor yok dedi yine inanamadım inanmak istemedim hatta bi daha verince kesin bişey de demedi deger cok dusuk dedi fakat hiç sormadım kac diyeKaç gün gecikmişti sizin acaba?
Teşekkürler cvp verdiğiniz için banada kalınlaşma var rahimde dedi ama kan 1.20 çıktı iste bi umut bekliyorum olmazsan bi hafta sonra tekrar yap kan tahlili dedi benim bi oğlum var 4yasinda ama eşim 5ay önce kemoterapi gördü oyuzden çok istyrum ama ihtimal düşük baya eşimin rahatsızlığından dolayi10 gun gecmiş ti tum belirtiler de vardı bende. Doktor yok dedi yine inanamadım inanmak istemedim hatta bi daha verince kesin bişey de demedi deger cok dusuk dedi fakat hiç sormadım kac diye
Canım geç döllenme demedi doktor ama adet tarihimle göre yaklaşık 5 gün geriden geliyordu. Değerinin 1.20 olması negatif anlamına geliyor ama kanda bile çıkmayanlar varmış. İnşaallah vardır canım yoksa da daha çok adetin gecikip de boş yere umutlandırmaz inşaallah. Beklemek gerçekten strese sokuyor insanıTeşekkürler cvp verdiğiniz için banada kalınlaşma var rahimde dedi ama kan 1.20 çıktı iste bi umut bekliyorum olmazsan bi hafta sonra tekrar yap kan tahlili dedi benim bi oğlum var 4yasinda ama eşim 5ay önce kemoterapi gördü oyuzden çok istyrum ama ihtimal düşük baya eşimin rahatsızlığından dolayi
Aynen ya belirsizlik çok kötü doktorda iste zaten bu kalinlasmayla3 4 güne kalmaz adet olursun ama yinede olmazsan bidaha kan ver dedi iste bakalm ınsallah olmam adet yaCanım geç döllenme demedi doktor ama adet tarihimle göre yaklaşık 5 gün geriden geliyordu. Değerinin 1.20 olması negatif anlamına geliyor ama kanda bile çıkmayanlar varmış. İnşaallah vardır canım yoksa da daha çok adetin gecikip de boş yere umutlandırmaz inşaallah. Beklemek gerçekten strese sokuyor insanı
En az 5 ve üstü olması lazimmis 3haftalik gebelik için
Hadi ınsallah haftaya haber verirsin beklıyorum senıTeşekkürler cvp verdiğiniz için banada kalınlaşma var rahimde dedi ama kan 1.20 çıktı iste bi umut bekliyorum olmazsan bi hafta sonra tekrar yap kan tahlili dedi benim bi oğlum var 4yasinda ama eşim 5ay önce kemoterapi gördü oyuzden çok istyrum ama ihtimal düşük baya eşimin rahatsızlığından dolayi
Insallah hamile olursam yazcam mutlakaHadi ınsallah haftaya haber verirsin beklıyorum senı
Adet oldunuzmu acaba siz merak ettim bnm 9.gün ve hala adet olmadmMerhaba, gecen ay benim 3 gun geçmişti ama buraya konu acar acmaz adet olmuştum. Bu ay da 5 gun gecikti, gecikmenin ilk ve ikinci gunleri test yaptim negatifti, su an hala gelen giden yok, bugun de olmazsam is cikisi kan verecegim. Burada cok okudum, arkadaşlar konuma da yazmisti gecen ay gec dollenme diye bir durum varmis, 10 gun sonra bile ogrenen olmus.. benim sonuclari haber veririm size de. Insallah Allah duyar dualarımızı, iyi haberlerinizi bekliyorum..
Siz kaç gün geciktiniz acaba varmı bi gelismeÇok zor bu ay hamile kalmamış olabilirsin benim 4 aydır öyle 20 gün gecikiyorum
Merhaba, hayir hala adet olmadim. Doktora gittim, keseye benzer cok kucuk bir yapi oldugunu soyledi, ama sonrasında kan testim negatif cikti. Dun tekrar gittim kontrole, hicbir sekilde alttan muayene etmeden karindan bakti, kan testi negatifse adet sokturucu kullan dedi, sonra acaba beklesen mi biraz daha dedi. Yani anlayacaginiz karmakarışık bir durumdayim. Adet sokturucu yazdı bana ama almaya icim el vermiyor.Adet oldunuzmu acaba siz merak ettim bnm 9.gün ve hala adet olmadm
Kan sunucunuz neydi acaba bnce biraz daha bekleyin kullanmayın Bnada rahimde baya kalınlaşma var dedi ama sonuç 1.20 çıktı bugün 9gun oldu hala olmadm şimdi erken gebelik testi yaptm ama negatif bakalm bekliyom daha adet olursanız yada ınsallah hamile olursanız yazarsanız sevinirimMerhaba, hayir hala adet olmadim. Doktora gittim, keseye benzer cok kucuk bir yapi oldugunu soyledi, ama sonrasında kan testim negatif cikti. Dun tekrar gittim kontrole, hicbir sekilde alttan muayene etmeden karindan bakti, kan testi negatifse adet sokturucu kullan dedi, sonra acaba beklesen mi biraz daha dedi. Yani anlayacaginiz karmakarışık bir durumdayim. Adet sokturucu yazdı bana ama almaya icim el vermiyor.
Benim de 10 gün geçti dün yaptım negatif çıktı adet öncesi göğsüm şişer acırdı o bile olmadı bugün ufak ufak göğüs uçlarımda sızlamalar başladı ve karın ağrım var ama akıntım bazen şeffaf bazen de beyaz renkte ben de beklemedeyim en son adetten 6 gün önce eşimle ilişkiye girdik yumurtlamam geç oldursa geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum takipteyim birbirimize haber verelim inşallah beklediğimiz sonuçları alırızKan sunucunuz neydi acaba bnce biraz daha bekleyin kullanmayın Bnada rahimde baya kalınlaşma var dedi ama sonuç 1.20 çıktı bugün 9gun oldu hala olmadm şimdi erken gebelik testi yaptm ama negatif bakalm bekliyom daha adet olursanız yada ınsallah hamile olursanız yazarsanız sevinirim
Benim suan 47. Günüm adetimden 17 gün geciktimSiz kaç gün geciktiniz acaba varmı bi gelisme
Evet kadın doğuma gitmiştim özele o demişti benimde şeffaf bazen beyaz akintim oluyo görüşlerimde Bsey yok ama ara ara belim karnım agriyo sadece bnm iste adete yakın ilişki olmadı oyuzden ümidim yok bugün 9gun geçti sabah yaptm test Bsey çıkmadı beklemedeyim yazarım ben sizde yazın adet olsanizdaBenim de 10 gün geçti dün yaptım negatif çıktı adet öncesi göğsüm şişer acırdı o bile olmadı bugün ufak ufak göğüs uçlarımda sızlamalar başladı ve karın ağrım var ama akıntım bazen şeffaf bazen de beyaz renkte ben de beklemedeyim en son adetten 6 gün önce eşimle ilişkiye girdik yumurtlamam geç oldursa geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum takipteyim birbirimize haber verelim inşallah beklediğimiz sonuçları alırızmuayene için kadın doğuma mı gittiniz rahimde kalınlaşma olduğunu söyleyen doktor kadın doğum doktoru muydu
Oo baya gecikmiş sizin kan testi yaptınızmı hıc yakindaBenim suan 47. Günüm adetimden 17 gün geciktim
Sancılarım adet sancısı gibi benim de birkaç güne netleşir diye tahmin ediyorum adet olacaksam da yazarım sen de yaz canımEvet kadın doğuma gitmiştim özele o demişti benimde şeffaf bazen beyaz akintim oluyo görüşlerimde Bsey yok ama ara ara belim karnım agriyo sadece bnm iste adete yakın ilişki olmadı oyuzden ümidim yok bugün 9gun geçti sabah yaptm test Bsey çıkmadı beklemedeyim yazarım ben sizde yazın adet olsanizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?