Adeti gecikip idrarda cikmayan ama hamile oldigunu ogrenen varmi?

Emos6734

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
214
178
33
31
Adetim 7gun gecikti idrar test yaptım defalarca hergun ama çıkmadı böyle olup hamile olduğunu öğrenen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz 1oglum var eşim kemoterapi gördü bu yüzden şansımız çok düşük ama ihtimal var dedi doktor nolur başına gelen idrarda çıkmayıp kanda öğrenen varsa yazabilirmi???

Merhaba, gecen ay benim 3 gun geçmişti ama buraya konu acar acmaz adet olmuştum. Bu ay da 5 gun gecikti, gecikmenin ilk ve ikinci gunleri test yaptim negatifti, su an hala gelen giden yok, bugun de olmazsam is cikisi kan verecegim. Burada cok okudum, arkadaşlar konuma da yazmisti gecen ay gec dollenme diye bir durum varmis, 10 gun sonra bile ogrenen olmus.. benim sonuclari haber veririm size de. Insallah Allah duyar dualarımızı, iyi haberlerinizi bekliyorum..

Cok teşekkürler cavap verdiğiniz için Bnde bugün kadın doğuma gidicem bakalm ınsallah vardir

Adetim 5 gün geciktiğinde idrarda çıkmamıştı. 1 hafta olunca kanda öğrendim. İnşaallah Allah gönlünüze göre verir
Amin inşallah geç dollenmemiydiacaba sizin benim oyle olma ihtimali yok çünkü birde belirti neydi bnm sadece sık tuvalete çıkma arada bel ve kasık ağrısı okadar görüşlerimde bi belirti yok

Sanki çok az çizgi var gibi ama bilmiyorum siz bişey goruyomusunuz

Eklentiler

• 15789091321341686278753620695404.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 1.132
Benim geciktiğim 16. Günüm bugün toplamda 44 45 gündür adet olmuyorum testler negatif hep

Şimdi muayene oldum karından ultrason çekti rahim duvarında baya kalınlaşma var dedi ama kese falan görmedi kan verdim 1saate çıkcak ınsallah vardr ya

Çok zor bu ay hamile kalmamış olabilirsin benim 4 aydır öyle 20 gün gecikiyorum

Umut vermek için yazmıyorum ama yine de yazayım Benım degil idrarda kanda bile cıkmadı en son ultrasona girdim 1. Buçuk aylık olduğunu öğrendim. Yanı anlicagın adetim gecikmişti test yaptım cıkmadı yine de inanmadım kan verdim gene cıkmadı umudumu kestim boyle olmaz deyıp iki gun arayla kan verdim gebelik vardı degerın cok dusuk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…