Cok teşekkürler cavap verdiğiniz için Bnde bugün kadın doğuma gidicem bakalm ınsallah vardirMerhaba, gecen ay benim 3 gun geçmişti ama buraya konu acar acmaz adet olmuştum. Bu ay da 5 gun gecikti, gecikmenin ilk ve ikinci gunleri test yaptim negatifti, su an hala gelen giden yok, bugun de olmazsam is cikisi kan verecegim. Burada cok okudum, arkadaşlar konuma da yazmisti gecen ay gec dollenme diye bir durum varmis, 10 gun sonra bile ogrenen olmus.. benim sonuclari haber veririm size de. Insallah Allah duyar dualarımızı, iyi haberlerinizi bekliyorum..
Amin inşallah geç dollenmemiydiacaba sizin benim oyle olma ihtimali yok çünkü birde belirti neydi bnm sadece sık tuvalete çıkma arada bel ve kasık ağrısı okadar görüşlerimde bi belirti yokAdetim 5 gün geciktiğinde idrarda çıkmamıştı. 1 hafta olunca kanda öğrendim. İnşaallah Allah gönlünüze göre verir
Erken gebelik testi yaptm bn bu sabah ondada bişey cikmadiAdetim 5 gün geciktiğinde idrarda çıkmamıştı. 1 hafta olunca kanda öğrendim. İnşaallah Allah gönlünüze göre verir
İns vardır tatlım bizede haber verŞimdi muayene oldum karından ultrason çekti rahim duvarında baya kalınlaşma var dedi ama kese falan görmedi kan verdim 1saate çıkcak ınsallah vardr ya
Malesef 1.20 çıktı gebelik yok dedi bi hafta sonra olmazsan tekrar test yap dedi ama umidim kesildiİns vardır tatlım bizede haber ver
Anladım canım ins tutar bebişMalesef 1.20 çıktı gebelik yok dedi bi hafta sonra olmazsan tekrar test yap dedi ama umidim kesildi
Olsa çıkardı illaki adet olucam galiba yineAnladım canım ins tutar bebiş
Hayırlısı bkalm yaÇok zor bu ay hamile kalmamış olabilirsin benim 4 aydır öyle 20 gün gecikiyorum
Umut vermek için yazmıyorum ama yine de yazayım Benım degil idrarda kanda bile cıkmadı en son ultrasona girdim 1. Buçuk aylık olduğunu öğrendim. Yanı anlicagın adetim gecikmişti test yaptım cıkmadı yine de inanmadım kan verdim gene cıkmadı umudumu kestim boyle olmaz deyıp iki gun arayla kan verdim gebelik vardı degerın cok dusuk dediAdetim 7gun gecikti idrar test yaptım defalarca hergun ama çıkmadı böyle olup hamile olduğunu öğrenen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz 1oglum var eşim kemoterapi gördü bu yüzden şansımız çok düşük ama ihtimal var dedi doktor nolur başına gelen idrarda çıkmayıp kanda öğrenen varsa yazabilirmi???
bısey göremiyorum ben . Silik olsa hafif pembe cizgi görünürde benceSanki çok az çizgi var gibi ama bilmiyorum siz bişey goruyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?