Gebeliğe Hazırlık adeti düzensiz olanların gebelik heyecanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaaa benim gibi birini buldum :) ben de aynı durumdayim.

Ben de olucam bence. Yani imkansız geliyor zaten. Pco, yumurta tembelliği, 8 ay hamile kalamamak. Bugün yarın olurum bence. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
Hayırlısı olsun hepimiz için...
Bir buçuk yılın ardından hormonlar hemen normale dönmüyor tabi. İki haftadır kasıklarımda ağrı vardı hep. Bugün adet oldum ağrıdan kıvranıyorum. Normalde bu kadar ağrı olmazdı hiç.

Ben de olursam kan fışkıracak heralde diyorum. Dolu dolu kasıklarım çünkü. Patlayacak gibiyim. Evet zaman gerekiyor düzene girmesi için.

Seninle aynı zamanda regl olup ilacı bırakmışız. Ilacsiz regl olduğumda göğüs uçlarım aciyormuydu hatırlamıyorum. Bi yanım imkansız diyor bi yanım acabalarla dolu :/
Ben daha önceden hiç bırakmadığım için bir kıyaslama yapamadım. İlk defa bırakıyorum.

Senin için inşallah hayırlısıyla vardır bebiş diyelim. Neden olmasın :)
Test yaptın mı hiç

Ben daha önceden hiç bırakmadığım için bir kıyaslama yapamadım. İlk defa bırakıyorum.

Senin için inşallah hayırlısıyla vardır bebiş diyelim. Neden olmasın :)
Test yaptın mı hiç

Amin hepimiz için inşallah :) Sabah yaptım ama yok bişey. Şimdi ateşimi ölçtüm. 36.9

Ben de olucam bence. Yani imkansız geliyor zaten. Pco, yumurta tembelliği, 8 ay hamile kalamamak. Bugün yarın olurum bence. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için

tatlım umut hep var benim 1 yılı da gectı hepimiz destek olucaz birbirimize düzelcek İNŞAALAH

Bnde aynı durumdayım pcos zaten yumurtalk tembelligiymis ben ayrı ayrı zannediyodum doktora srdum pcos demk yumurtalık tembelliği demk dedi umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…