- Konu Sahibi cennetyarim
-
süper cok sevindimyasasııııınnnnn
Valla bende çok mutlu oldum ins olur tabiki herseyden önce hayırlısı olsun Rabbim hepimize nasip etsin (umutluyum)
Bende polikistik over var normal yani düzensizlik olur diyo doktor bu en az süreye indirebilmeye düzenlemeye çalışıyorkuzum adet düzensizliği için normal dedi dimi
Bende polikistik over var normal yani düzensizlik olur diyo doktor bu en az süreye indirebilmeye düzenlemeye çalışıyor
hııım anladım cnm benimki de antidepresan kullanmaktan herhalde
Özel değilse neden kullanıyorsun ki çok zararlı
Yaklaşık bir buçuk yıl doğum kontr hapı kullandım. O zaman 28 günde bir adet oluyordum hep. Daha öncesinde de 30 günde bir olurdum.
Hapı bıraktım geçen ay. En son da 8 ocakta adet oldum. 9 Şubat'ta test yaptım negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım bekliyorum bakalım. Beklemek cidden çok zormuş
Yaklaşık bir buçuk yıl doğum kontr hapı kullandım. O zaman 28 günde bir adet oluyordum hep. Daha öncesinde de 30 günde bir olurdum.
Hapı bıraktım geçen ay. En son da 8 ocakta adet oldum. 9 Şubat'ta test yaptım negatif çıktı. Hâlâ adet olmadım bekliyorum bakalım. Beklemek cidden çok zormuşhatta az once yazdim bunu " Kızlar merhaba, 2 kimyasal gebelikten sonra 1 buçuk sene yaz 24 'le korundum. 2 ocakta son hapımı içip regl oldum ve 8 ocakta son reglimi gördüm. ( önemli bi not yumurtaliklarim tembel ve pco var ) Nede olsa hamile kalamiyorum diye bıraktım. Bugün 13 Şubat ve ben hâlâ regl olmadım Bu süre içinde yumurtladım mi yumurtadiysam ne zaman oldu bilmiyorum. Kasıklarımda batmalar Vardı geçti ama geceleri yine oluyor. Göğüslerim şişti kahverengi kısım özellikle ucu dokununca felaket acıyor. Akintim cogaldi. Gazım da var :/ Hiç ihtimal vermiyorum aslında. Yani o kadar ilaç kullan, pco ol, yumurtalarin tembel olsun, korunmadigin sürede 8 ay hamile kalama, şimdi kal. Sabah, erken gebelik testi yaptım bişey yok. Olsa çıkardı heralde diyorum, çünkü betam 15 ken normal testlerde çıkmıştı. Son ilişki tarihi 5 Şubat galiba. Ilaci bıraktıktan sonra var mı bunları yaşayan? Regl olmazsam ne zaman test yaptırayım?
Ben bugün adet oldumYaaa benim gibi birini buldum :) ben de aynı durumdayim.
Ben bugün adet oldum
Hayırlısı olsun hepimiz için...Ben de olucam bence. Yani imkansız geliyor zaten. Pco, yumurta tembelliği, 8 ay hamile kalamamak. Bugün yarın olurum bence. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
Hayırlısı olsun hepimiz için...
Bir buçuk yılın ardından hormonlar hemen normale dönmüyor tabi. İki haftadır kasıklarımda ağrı vardı hep. Bugün adet oldum ağrıdan kıvranıyorum. Normalde bu kadar ağrı olmazdı hiç.
İnşallah bir an önce düzene girer. Beş gün falan gecikti ama ömrümden ömür gitti yaniBen de olursam kan fışkıracak heralde diyorum. Dolu dolu kasıklarım çünkü. Patlayacak gibiyim. Evet zaman gerekiyor düzene girmesi için.
İnşallah bir an önce düzene girer. Beş gün falan gecikti ama ömrümden ömür gitti yani
Ben daha önceden hiç bırakmadığım için bir kıyaslama yapamadım. İlk defa bırakıyorum.Seninle aynı zamanda regl olup ilacı bırakmışız. Ilacsiz regl olduğumda göğüs uçlarım aciyormuydu hatırlamıyorum. Bi yanım imkansız diyor bi yanım acabalarla dolu :/
Ben daha önceden hiç bırakmadığım için bir kıyaslama yapamadım. İlk defa bırakıyorum.
Senin için inşallah hayırlısıyla vardır bebiş diyelim. Neden olmasın :)
Test yaptın mı hiç
Ben de olucam bence. Yani imkansız geliyor zaten. Pco, yumurta tembelliği, 8 ay hamile kalamamak. Bugün yarın olurum bence. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
biliyorum cnm bilmezmiyim obsessif kompulsif bozukluk hastasıyım bu da benim imtihanım işte
Ben bugün adet oldum
Bnde aynı durumdayım pcos zaten yumurtalk tembelligiymis ben ayrı ayrı zannediyodum doktora srdum pcos demk yumurtalık tembelliği demk dedi umudunu kaybetmeBen de olucam bence. Yani imkansız geliyor zaten. Pco, yumurta tembelliği, 8 ay hamile kalamamak. Bugün yarın olurum bence. Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?