- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.321
Hiç olmamasından iyi canım 2.de olur inş
Evet canim nasip :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç olmamasından iyi canım 2.de olur inş
üzülme canım gecen ay bende çok kaptırmıştım o kadar ki adet oldum üstüne görüyorum bile dedim. bu ay takıntı yapmamaya çalışıyorum. olursa olur olmazsa evlatlarımızı Rabbim bize bağışlasın inşAllah...Regl gelince basliycam niyetlim ona :) hayirlisi boyle imis ne diyelim
üzülme canım gecen ay bende çok kaptırmıştım o kadar ki adet oldum üstüne görüyorum bile dedim. bu ay takıntı yapmamaya çalışıyorum. olursa olur olmazsa evlatlarımızı Rabbim bize bağışlasın inşAllah...
Hamilesin inşallah diyorum :) kan testiyle doğrula canım benim de 3 vardı yaptım ama çıkmadı hayırlısı bakalım
Ben 1 bucuk saat once yaptim testi son durum bu adetime 2 gun var ne diyorsunuz :)
6 gun kala bence yanilabilir sonucta 6 gun var bat gunu deneseydin olabilir diyebilidridmBata 6 gun kala erken gebelik testim negatif. Yanilma payi nedir kizlar? Certain markasi.
Canim siklusunda 14 cikar 33-14=19. Gunde yumurtladin muhtemel.Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..
İnşallah canım ya heyecanla bekliyorum inşallah olurCanim siklusunda 14 cikar 33-14=19. Gunde yumurtladin muhtemel.
Gec dollenme de olabilir hic belli olmaz. Mevsim dongusu adet dongusunu de etkiler stres etkiler. Bu ay diyettesin onunda etkisi olabilir. Hiiic belortisi olmadan adet olan coook arkadasim oldu ben olmadim. İnsallah hamilesindir ve insallah hamileliginde boyle rahat gecer tatlim.
İnsAllah olur cnm.İnşallah canım ya heyecanla bekliyorum inşallah olur
Melisa1995 canim meraba bu konuyu açali baya olmuş ama nerdeyse baştan sona okudum o kadar samimisin ki konusmalarinda hamile kalmak için sende baya beklemissin ve şimdi hamilesin sanirim takvim yapmışsın çok merak ettim nasıl hamile kaldin ilaç mi kullandin kendiliginden mi oldu
Anladim canim malesef hamile değilim bende baya cabaliyorum , bu ay ilk defa klomen kullandim 2 gün öncede catlatma ignesi oldum inşallah tutar. Bende meryem suresinin faydalarini duymuştum okumak istiyorum herşey Allahtan ne güzel tedavisiz hamiş kalmışsin canim benim saglikla al kucagina bebişiniCanım merhaba kusuruma bakma çok geç gördüm mesajıni fırsat bulamadım teşekkür ederim canım evet çok uğraştim ama şükür değdi tedavi olmadım hiç ama kür denedim soğan kuru onun faydası oldu ve 1 hafta icebildim sadece en önemlisi 41 gün boyunca hergün 1 tane meryem süresi okudum çok içten inanarak yer gök dua kuzum çok şükür oldu sende inşallah hamilesindir şimdi duam sizlerle
İnşallah olur canım benim sen hiç ümidini kaybetme Rabbim sanada isteyen bütün herkesede hayırlısiyla nasip etsin inşallah .Anladim canim malesef hamile değilim bende baya cabaliyorum , bu ay ilk defa klomen kullandim 2 gün öncede catlatma ignesi oldum inşallah tutar. Bende meryem suresinin faydalarini duymuştum okumak istiyorum herşey Allahtan ne güzel tedavisiz hamiş kalmışsin canim benim saglikla al kucagina bebişini
Amin kuzuuummm. Gerçekten o kadar zor ki o duygu her ay ümitlenip hayal kırıklığına ugramak bizim kaderimizde cabalamak varmış çok şükür ki sen kavuştun melegine darisi benim gibi isteyenlere. Cinsiyeti ne bebişin caniimmİnşallah olur canım benim sen hiç ümidini kaybetme Rabbim sanada isteyen bütün herkesede hayırlısiyla nasip etsin inşallah .
Allah razı olsun canım inşallah çok şükür daha fazla bekletmedi yavrum ben her ay umitle bekledim sonunda aldım o güzel haberi darısı sizlere inşallah su mübarek Ramazan-ı şerif ayı yüzü suyu hürmetine inşallah olur tez vakitte :-*
catlatma ignesinin öyle bir etkisi var diye biliyorum. ayın30 unda falan tekrarla testi.Merahaba kızlar. Batıma 5 gün var 3 gün önce erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm. Tekrar test yapacağım sonuçtan emin değilim çünkü çatlatma iğnesini 16 mayısta vuruldum. Aranızda bunu yaşayan var mı pozitifin negatife dönmesinden korkuyorum. Pozitifse pozitif midir yoksa çatlatma iğnesi buna sebep olabilir mi ?? Yardımcı olur musunuz lütfeen
hemen çıkmıştı oysaki 5 dk içinde akşım çok karıştıcatlatma ignesinin öyle bir etkisi var diye biliyorum. ayın30 unda falan tekrarla testi.