- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.301
İyi yapmışsın canımmm.
Ben çok umutluyumm canım bu ay allahım her birimizin kucağı dolar
Idrara baktinmi cnm ins gelmistir meleklerimiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın canımmm.
Ben çok umutluyumm canım bu ay allahım her birimizin kucağı dolar
Baktım negatifti.Yeni doğum yapan bir tanıdığım var ona sordum.Yerleşme kanaman varsa yaptığın her test negatif çıkar dediIdrara baktinmi cnm ins gelmistir meleklerimiz :)
Insallah kuzum Rabbim yuzunu guldursun. Bende gec yumurtladim degerim digerlerine gore dusuk eger degerin dusukse korkma saglikla ilerler insallahIns cnm kan verdim bende 1 de cikicak dua et banada pozitif olsun hamislerin duasi kabul olurmus :)
Baktım negatifti.Yeni doğum yapan bir tanıdığım var ona sordum.Yerleşme kanaman varsa yaptığın her test negatif çıkar dedi
Insallah kuzum Rabbim yuzunu guldursun. Bende gec yumurtladim degerim digerlerine gore dusuk eger degerin dusukse korkma saglikla ilerler insallah
EvetYerlesme kanama mi yasadin cnm hadu ins vardir ozaman banada haber et yarin beklerim :)
Evetcanım 3 gün sürdü kahverengi lekem çoktu arasında açık kırmızıya yakın renklerde vardı.
Haber veririm canım yarını zor edicem ama olsun
Evet
Hayirlisi ile hamilelik haberi alalim :)
İnşallah canım ara ara yine geliyor ama.Sorun olmuyormuş.Birinin 10 gün sürmüş mesela .
Kanda çıktımı herşey tamamdır daha dikkatli olurum.
Yeterki hamile olayım allahım bu ay yüzümü gülsürür inşallah
Tüh gecikmen olmuşmuydu canım seninInsallah cnm ben sirami sana savdim 0.1 cikmis nasip degilmis
Tüh gecikmen olmuşmuydu canım senin
Biraz daha bekle istersen geç döllenme olduysa birde rahim duvarın kalınsa ondanda belli olmaya bilir.Allah büyük yinede dikkat er bu ay olmazsa bir dahaki ay olur inş19 ocaktan bu yana olmuyorum pkodan sanirim artik regl olmuycam sokturucu yazar buyuk ihtimalle ogle olurum ilacla
Biraz daha bekle istersen geç döllenme olduysa birde rahim duvarın kalınsa ondanda belli olmaya bilir.Allah büyük yinede dikkat er bu ay olmazsa bir dahaki ay olur inş
Olur böyle şeyler canım beklediğimiz ay gelmese beklemediğimiz ay gelir.8.7mm di cumartesi bu sabah muayne etmedi doktor hemen kan alalim dedi.
Sanki umidim kalmadi inanirmisin beynimden vurulmusa dondum
Cok sevindim cnm gozunaydin.Ayy soylemeyi unuttum ben o gun acile gittim hamileymisim :)
Olur böyle şeyler canım beklediğimiz ay gelmese beklemediğimiz ay gelir.
Allah büyüktür sanada bir bebiş verir inş.
Canını sıkma eşinide üzme ikinizde birbirinize moral olun
Canim uzulme herseyde bir hayir vardir. Pko lu bircok arkadasim sogan kuru yaptigi ay hamile kaldi. Denemediysen dene canim sifa iksun insAllahInsallah cnm ben sirami sana savdim 0.1 cikmis nasip degilmis
Hiç olmamasından iyi canım 2.de olur inşAllaha bin sukur 1 kizim var yatip kalktip ona dua ediyorum nasip kismet hersey bir daha bu kadar umitlenmiycem
Canim uzulme herseyde bir hayir vardir. Pko lu bircok arkadasim sogan kuru yaptigi ay hamile kaldi. Denemediysen dene canim sifa iksun insAllah