- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.281
Dosya boyutu buyuk diyo kesincede netligi gidiyo yaaResim net degil ve buyumiyor daha net resim paylasir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dosya boyutu buyuk diyo kesincede netligi gidiyo yaaResim net degil ve buyumiyor daha net resim paylasir misin
Canim baska bir test daha yap bence var gibi ama emin de degilim sanki arka kismi koyu kalmis. Sunu da yapabilirsin burda bir arkadas testi acmis icinden cikartip bakmisti.Dosya boyutu buyuk diyo kesincede netligi gidiyo yaa
Kocamdan sakladigim icin test boyle olmus sararmis bugun. Gecen ayki testlerimde boyle golge cikmamisti o yuzden var gibi geldi ama acaba kafamdami kuruyorum diye bilen birine sormak istedim. Testi sokersem net belli olur mu yaniCanim baska bir test daha yap bence var gibi ama emin de degilim sanki arka kismi koyu kalmis. Sunu da yapabilirsin burda bir arkadas testi acmis icinden cikartip bakmisti.
Canim baska bir test daha yap bence var gibi ama emin de degilim sanki arka kismi koyu kalmis. Sunu da yapabilirsin burda bir arkadas testi acmis icinden cikartip bakmisti.
Bence var. Ama 3 marta da çok var daha. Kan testi yaptırım bence.Sence var midir? Adetim 3 martta olcakEki Görüntüle 1959253
Bide boyle cektimBence var. Ama 3 marta da çok var daha. Kan testi yaptırım bence.
Bide boyle cektim[/QUOTE
Tatlim cizgi sabit bir sekildeasagi kadar iniyorsa büyük bir olasilikla hamilesin. Ama adetine cok var bekle derim. Bqzen c kisminin boyasi t ye akabiliyor. Hakkkinda hayirlisi olsun insallah.
Tekrar test yaptınmı canım ya da kan verdin mi ?Dosya boyutu buyuk diyo kesincede netligi gidiyo yaa
Ayy soylemeyi unuttum ben o gun acile gittim hamileymisim :)Tekrar test yaptınmı canım ya da kan verdin mi ?
Büyük ihtimalle hamilesin ikinci çizgin kendini belli ediyor
Çoook sevindim canım allah analı babalıca büyütmeyi hayırlıca doğurmayı nasip eylesin...Ayy soylemeyi unuttum ben o gun acile gittim hamileymisim :)
Ayy soylemeyi unuttum ben o gun acile gittim hamileymisim :)
Insallah Rabbim olmayip isteyen herkese versin cok guzel bi duygu hepiniz tadarsiniz insallahÇoook sevindim canım allah analı babalıca büyütmeyi hayırlıca doğurmayı nasip eylesin...
Ne kadarlık bebişin
Insallahh canmmm hemencecik bebekleriniz olsunnnnMasallah kuzuma darisi basimiza :)
Insallah Rabbim olmayip isteyen herkese versin cok guzel bi duygu hepiniz tadarsiniz insallah
Insallahh canmmm hemencecik bebekleriniz olsunnnn
Haber ver canım bizlere benim ki yarın belli olucak.İnşallah hamişsindirIns cnm kan verdim bende 1 de cikicak dua et banada pozitif olsun hamislerin duasi kabul olurmus :)
Haber ver canım bizlere benim ki yarın belli olucak.İnşallah hamişsindir
N evime yakın diyerekden anasağlığa gittim kendi doktorum batıkentte özel bilgi hastanesine gidiyorun.Insallah hamileyizdir sabah verdim ozele.
En son 19 ocakta olmustum gec yumurtlamisim.
Bakalim hayirlisi olur ins gelir meleklerimiz :)
B
N evime yakın diyerekden anasağlığa gittim kendi doktorum batıkentte özel bilgi hastanesine gidiyorun.
Yakın diye gittim ama sonuç geç çıkıcak malesef
Tek hamile olalımda gerisi boş.İnş iyi habeelerle gelirsin
İyi yapmışsın canımmm.Ins cnm benim saglik ocagim uzak kalio hastaneyede sabah esim ise gitmeden goturdu kanda aclik insulin direncine baktirirken betada yaptiriyum dedim