- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.081
kızlar kızlar kızlar nasılsınız ?:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyiz canım seni sormalikızlar kızlar kızlar nasılsınız ?:)
bende iyiyim çok şükür kuzum miniğin ne yapıyorIyiyiz canım seni sormali
O da iyi çok şükür ne yapsın gülüyor ara sırabende iyiyim çok şükür kuzum miniğin ne yapıyor
maşllah kuzuma yaa yerim ben onu :-* Rabbim hepimize tattırsın inşallah o duyguyu sağol canım benim bir sen çıktın beni bırakmayan diğerleri yok yineO da iyi çok şükür ne yapsın gülüyor ara sıra
Amin canım benim inşallah en yakın zamanda sana da bir bebis nasib olurmaşllah kuzuma yaa yerim ben onu :-* Rabbim hepimize tattırsın inşallah o duyguyu sağol canım benim bir sen çıktın beni bırakmayan diğerleri yok yine
beta hgc 5in üstünde olursa poZitif deniyor kesinlikle hamilesin ama sonradan tutunamazsa beta hgc değerin düşerse Allah korusun onu bilemeyiz. bence başka bi doktora gitbaşka bi rahatsızlıktan gittim doktor gebelik testi istedi henüz 8-9 gün var adet olmama hct 37 çıktı fakat doktor kesinlikle gebelik yok dedi bişey sormama bile fırsat vermedi..
daha bu kadar zaman varken bana değer yüksek geldi. şimdi beklicem bakalım dilerim tüm evlat sahibi olmak isteyen hasretini çekenler en kısa sürede bebişlerine kavuşur
beta hgc 5in üstünde olursa poZitif deniyor kesinlikle hamilesin ama sonradan tutunamazsa beta hgc değerin düşerse Allah korusun onu bilemeyiz. bence başka bi doktora git
Htc değil beta hcg değerine bakmalısınız htc hematokrit duzeyidirkadın kesinlikle yok dedi bende şaşırdım iş yerinden izin almam mümkün değil sanırım test alıp yapcam teşekkür ederim yorumunz için dilerim öylediiir
aaaa htc mi yazıyormuş orda ben hgc sandımHtc değil beta hcg değerine bakmalısınız htc hematokrit duzeyidir
canım adet günün yaklaşsın bekle bence o zaman tekrar yaptırırsınbaşka bi rahatsızlıktan gittim doktor gebelik testi istedi henüz 8-9 gün var adet olmama hct 37 çıktı fakat doktor kesinlikle gebelik yok dedi bişey sormama bile fırsat vermedi..
daha bu kadar zaman varken bana değer yüksek geldi. şimdi beklicem bakalım dilerim tüm evlat sahibi olmak isteyen hasretini çekenler en kısa sürede bebişlerine kavuşur
aynen öyle kuzum ikisi ayrı :)Htc değil beta hcg değerine bakmalısınız htc hematokrit duzeyidir
Merhaba gülüm işle güçle uğraşıyorum sen ne yapıyorsunMrb kizlar neler yapıyorsunuz bakalım
Öp yerime kuzucuğu canım yok daha Allah nasip ederse bu ay bekliyorumBende ne yapayım aynı bebisle uğraşıyorum. Sen ne yaptin var mi bebiss
inşallah canım benim ümitliyimHadi bakalım canım inşallah olur