adete yakın yapılan gebelik testleri :))

slm kızlar benimde 9 şubat bat,bekliyorum bakalım ne zormuş beklemek Allah sabır versin 1.5 yıldır kırmızıları görmekten çok mutsuzdum ama bu ay serophene kullandım ve ovulasyon tutup yumurtladığım günleri değerlendirdim ,gerisi RABBİM e kalmış o isterse olur..

slm kızlar benimde 9 şubat bat,bekliyorum bakalım ne zormuş beklemek Allah sabır versin 1.5 yıldır kırmızıları görmekten çok mutsuzdum ama bu ay serophene kullandım ve ovulasyon tutup yumurtladığım günleri değerlendirdim ,gerisi RABBİM e kalmış o isterse olur..
hoşgeldin canim evet çok zor beklemek inşallah bebegin bu ay seninledir beraber bekleyelim benimde 1 yil oluyor bu ay olmazsa bat 8 subat yakiniz :KK66:

20160623_180632.jpg

O zamanda yapmistim sonuc negatif ama bat tarihim ayin 22 siydi regl oldum sandim ama sadece silince pecetye gelen cok az miktarda kahverengi lekelenmeler var onun disinda belirti yasamadigindan testte yapamadim.bakalim bir kac gun daha bekleyecegim.
Canım böyle devam ederse doktora git bence böyle olup hamile kalan arkadaşımızda çok ama ümitlendirmek istememde çünkü benimde böyle oldu 6 gün sürdü sonra kan testi yaptırdım negatif 1 saat sonrada regl geldi .Ne kadar süredir istiyordun?

Canım böyle devam ederse doktora git bence böyle olup hamile kalan arkadaşımızda çok ama ümitlendirmek istememde çünkü benimde böyle oldu 6 gün sürdü sonra kan testi yaptırdım negatif 1 saat sonrada regl geldi .Ne kadar süredir istiyordun?
Korunmadigimiz ilk ayimizdi .kist veya baska kotu birsey olmasinda

X