- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.101
yok canim var daha ama içimde bir ümit var niyeyseAdetin geçti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim var daha ama içimde bir ümit var niyeyseAdetin geçti mi
inşallah canim yaaHmm inşallah vardır cnm bende dün adet oldum
hoşgeldin canim evet çok zor beklemek inşallah bebegin bu ay seninledir beraber bekleyelim benimde 1 yil oluyor bu ay olmazsa bat 8 subat yakinizslm kızlar benimde 9 şubat bat,bekliyorum bakalım ne zormuş beklemek Allah sabır versin 1.5 yıldır kırmızıları görmekten çok mutsuzdum ama bu ay serophene kullandım ve ovulasyon tutup yumurtladığım günleri değerlendirdim ,gerisi RABBİM e kalmış o isterse olur..
merhabalar arkadaşlar adetine yakın gebelik testi yapan arkadaşlarımız buyrun burada paylaşıp pozitif güzel testler görelim inşallah. Benim bat 13 kasım ve ben dayanamayıp yaptım çok silikde olsa çıktı birde siz bakın :)
Eki Görüntüle 1681137
merhabalar arkadaşlar adetine yakın gebelik testi yapan arkadaşlarımız buyrun burada paylaşıp pozitif güzel testler görelim inşallah. Benim bat 13 kasım ve ben dayanamayıp yaptım çok silikde olsa çıktı birde siz bakın :)
Eki Görüntüle 1681137
Fatoş silik çizgi var inşallah hamilesin adet günün ne zamanYorumlayabilir misiniz ☺
Yasemin ne yaptın mesaj yeni gördümYarin yapmayi dusunuyorum 2 gun kala
Ay insallah ya bugün kan verip doktora gidicem adet günüm 19,20 haziran olmam gerekiyorduFatoş silik çizgi var inşallah hamilesin adet günün ne zaman
O zamanda yapmistim sonuc negatif ama bat tarihim ayin 22 siydi regl oldum sandim ama sadece silince pecetye gelen cok az miktarda kahverengi lekelenmeler var onun disinda belirti yasamadigindan testte yapamadim.bakalim bir kac gun daha bekleyecegim.Yasemin ne yaptın mesaj yeni gördüm
Ay hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım cuma günü hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün inşallahAy insallah ya bugün kan verip doktora gidicem adet günüm 19,20 haziran olmam gerekiyordu
Canım böyle devam ederse doktora git bence böyle olup hamile kalan arkadaşımızda çok ama ümitlendirmek istememde çünkü benimde böyle oldu 6 gün sürdü sonra kan testi yaptırdım negatif 1 saat sonrada regl geldi .Ne kadar süredir istiyordun?O zamanda yapmistim sonuc negatif ama bat tarihim ayin 22 siydi regl oldum sandim ama sadece silince pecetye gelen cok az miktarda kahverengi lekelenmeler var onun disinda belirti yasamadigindan testte yapamadim.bakalim bir kac gun daha bekleyecegim.
Korunmadigimiz ilk ayimizdi .kist veya baska kotu birsey olmasindaCanım böyle devam ederse doktora git bence böyle olup hamile kalan arkadaşımızda çok ama ümitlendirmek istememde çünkü benimde böyle oldu 6 gün sürdü sonra kan testi yaptırdım negatif 1 saat sonrada regl geldi .Ne kadar süredir istiyordun?
İşte o yüzden diyorum ihmal etmeKorunmadigimiz ilk ayimizdi .kist veya baska kotu birsey olmasinda
Çok sağol tatlım teşekkür ederim ya inşallah şimdi kan verdim de bi saate çıkıcak eğer olumluysa özelden yazarım canımAy hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım cuma günü hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün inşallah