adete yakın yapılan gebelik testleri :))

grilady canım batmalar hamilelik belirtisi olabilir bunu yaşayan bir çok arkadaş var adet belirtisi olamaz çünkü adete var daha

grilady canım batmalar hamilelik belirtisi olabilir bunu yaşayan bir çok arkadaş var adet belirtisi olamaz çünkü adete var daha
Herzaman olmuyor canım ya ...
Mesela çarşamba günü hafif hafif sızı hissettim sağ tarafta ama belli belirsiz... Dün yoktu hiçbirşey..
Bugün de bi bir saat öncesinde başladı sızı mı desem hafif yanma mı desem ama kesinlikle ciddi bir acı değil ...
Bilmiyorum bu şekildemi hamilelik belirtisi dedikleri kasık ağrısı:KK17:

yok canımm yanimda yanimda olmuyoo asker esiyim benn pek bi animiz bi animizi tutmuyoo
Allah ol dedimi bizim o yumurtlama hesaplarımız falan boş , insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor...
Bak ne anlatacağım ;
Biz iki senelik evliyken eşimle konuşmaya başladık acabe bir bebek zamanı geldimi vs diye ve ondan kısa süre sonra eşimin kasıkları şişti ve varikosel olduğu ortaya çıktı...
Doktor iki taraflı ameliyat gerek bu vaziyette yüzde 80 çocuğun olmaz demişti. Biz de buna güvenerek sadece bir kere korunmadan ilişkide bulunduk ve sonra zaten ameliyat vs o ay bitti gitti...
Sonuç ne biliyor musun ??
Ben o tek gecelik ve ne zaman olduğunu bile bilmediğim bir ilişkiden yüzde 20 ihtimalle hamile kaldım...
Şimdi oğlum 6 yaşında şükürler olsun. Biz inanamadık - hiç beklemiyorduk..
Sen gönlünü ferah tut demek istediğim. Rabbim bir yol açar elbet..

Allah ol dedimi bizim o yumurtlama hesaplarımız falan boş , insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor...
Bak ne anlatacağım ;
Biz iki senelik evliyken eşimle konuşmaya başladık acabe bir bebek zamanı geldimi vs diye ve ondan kısa süre sonra eşimin kasıkları şişti ve varikosel olduğu ortaya çıktı...
Doktor iki taraflı ameliyat gerek bu vaziyette yüzde 80 çocuğun olmaz demişti. Biz de buna güvenerek sadece bir kere korunmadan ilişkide bulunduk ve sonra zaten ameliyat vs o ay bitti gitti...
Ben o tek gecelik ve ne zaman olduğunu bile bilmediğim bir ilişkiden yüzde 20 ihtimalle hamile kaldım...
Canim yaa senin oğlusun mu var ALLAH bagislasinn maşallah ben ilk olacak saniyorumm

Herzaman olmuyor canım ya ...
Mesela çarşamba günü hafif hafif sızı hissettim sağ tarafta ama belli belirsiz... Dün yoktu hiçbirşey..
Bugün de bi bir saat öncesinde başladı sızı mı desem hafif yanma mı desem ama kesinlikle ciddi bir acı değil ...
Bilmiyorum bu şekildemi hamilelik belirtisi dedikleri kasık ağrısı:KK17:
Aynen canim ilk hamileliğin de belirtilerin nelerdi canim

Aynen canim ilk hamileliğin de belirtilerin nelerdi canim
Hiçbirşey :KK6::KK6:
Hatta nasıl öğrendim biliyor musun hamile olduğumu ?
Liseden arkadaşım ve annesi bana geldiler - bu arada annesiyle ilk kez tanıştık ve annesi bana beni rüyasında gördüğünü söyledi...Acaba hamile misin çok güzel gördüm dedi ... Bunun üzerine test yaptım ve şok oldukkk:KK68::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Canımm bu arada ben çıkıyorum şimdi , çünkü işten çıkacağım. Eve giderken test alayım da bakalım ne olacak sonuç...
Olmadı bu akşam bir tane bir de sabah yaparım:rolleyes:Sabırsızlık çok kötü birşeyyyy

Hiçbirşey :KK6::KK6:
Hatta nasıl öğrendim biliyor musun hamile olduğumu ?
Liseden arkadaşım ve annesi bana geldiler - bu arada annesiyle ilk kez tanıştık ve annesi bana beni rüyasında gördüğünü söyledi...Acaba hamile misin çok güzel gördüm dedi ... Bunun üzerine test yaptım ve şok oldukkk:KK68::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
AA ne güzel yaa ama simdi sabredemiyoruz :-) öyle gün sayiyoruz

Canımm bu arada ben çıkıyorum şimdi , çünkü işten çıkacağım. Eve giderken test alayım da bakalım ne olacak sonuç...
Olmadı bu akşam bir tane bir de sabah yaparım:rolleyes:Sabırsızlık çok kötü birşeyyyy
Tamam kuzum hadi bakalim yap canim için rahatlasin beklerim resimleri :-)

Tamam kuzum hadi bakalim yap canim için rahatlasin beklerim resimleri :-)
Atarım:KK68: inşallah güzel resimler.. Öpüyorum.

Bak ne anlatacağım ;

hay masllah ne guzel allah bagislasin yok ondan suphem yok zaten kii. en son birlikteligimiz bile yumurtlamayla alaksı olmayan bir gundee olmustuu ve benn ona guvenerek hamilelik hayalleri kurdumm :KK66: alemdeki hersey allahin tek sozune bakar sadece ol emrinee.. olmadıysa insallah daha iyisi olacagi icindirr:KK52::KK52::KK52:

X