adete yakın yapılan gebelik testleri :))

inşallah kuzum inşallah bende çok seviyorum çocukları 2 tane yiğenim var yiyip bitiriyorum onları :) çok zor ama hakkımızda hayırlısı budur kuzum bende daha adet olmadım bakalım düzen mi bozuldu eğer bebiş yoksa inşallah beni çok bekletmez adet
Canim havalardan dolayi sanirim.Bende de 2 aydir bir duzensizlik var, gününü sasmiyordu.Evlendigimden beri 2 aydir surekli geciyor.Bu ay göğüs agrilarimdan dolayi hamilelikten cok umutluydum.cok sizlamisti göğüs uclarim ama hamile degilmisim iste. Adet sancisi da olmuyordu bu sefer.seninki gibi negatifti sonuclarim iste 4 gun gecikmeyle adet oldum.Havalarin da etkisi var sanirim gecikmesinde.Bolvsancili bir adet dönemi geciriyorum.Ama geciktigi her gun Allah a dua ettim eger bebek yoksa hemen hasta olayimcda umutlanmayayim diye.Hakkinda hayirli olsun canim.

Canim havalardan dolayi sanirim.Bende de 2 aydir bir duzensizlik var, gününü sasmiyordu.Evlendigimden beri 2 aydir surekli geciyor.Bu ay göğüs agrilarimdan dolayi hamilelikten cok umutluydum.cok sizlamisti göğüs uclarim ama hamile degilmisim iste. Adet sancisi da olmuyordu bu sefer.seninki gibi negatifti sonuclarim iste 4 gun gecikmeyle adet oldum.Havalarin da etkisi var sanirim gecikmesinde.Bolvsancili bir adet dönemi geciriyorum.Ama geciktigi her gun Allah a dua ettim eger bebek yoksa hemen hasta olayimcda umutlanmayayim diye.Hakkinda hayirli olsun canim.
galiba havalardan kuzum inşallah çok beklemem benimde göğüs uclarım sızlıyor canım ama umutlanmıyorum benimde yoksa eğer inşallah adet olur hemen

evet ciktı canimm maalesef degilimmmm:KK61::KK61::KK61: bemde esimde cok ümitliydik yaa hayırlısı rabbimde vermediysede vardır bi hayır nasib artık bi daha ki sefere:110:

evet ciktı canimm maalesef degilimmmm:KK61::KK61::KK61: bemde esimde cok ümitliydik yaa hayırlısı rabbimde vermediysede vardır bi hayır nasib artık bi daha ki sefere:110:
Üzülme canım benim , var bir vakti , elbet gelecek bebişin :)
Siz sağlıklısınız ya , bebek sahibi olmayı ve bakmayı gerektirecek koşulara sahipsiniz ya olacak inş...
Canını sıkma..

Üzülme canım benim , var bir vakti , elbet gelecek bebişin :)
Siz sağlıklısınız ya , bebek sahibi olmayı ve bakmayı gerektirecek koşulara sahipsiniz ya olacak inş...
Canını sıkma..
benim gercekten o bebise ihtiyacim var canim yaa olsun ama rabbimin verdiginede aldiginada hamd olsunn

canımsın inşallah kuzum inşallah birgün bizde anne olcaz:)
Melissaaaa , bir şey soracağım sana ;
Bu gece yine test yapmalı mıyım sence ?:KK17::KK17::KK17::KK17:
Ara ara sağ kasığımda çokkk hafif kıpırdamalar ve sızlamalar oluyor. Ama sadece otururken , ayakta vs birşey hissetmiyorum...
Bat Perşembe birde... Yani 5 gün mü 6 gün mü saymalıyım gelecek adet gününü?

Melissaaaa , bir şey soracağım sana ;
Bu gece yine test yapmalı mıyım sence ?:KK17::KK17::KK17::KK17:
Ara ara sağ kasığımda çokkk hafif kıpırdamalar ve sızlamalar oluyor. Ama sadece otururken , ayakta vs birşey hissetmiyorum...
Bat Perşembe birde... Yani 5 gün mü 6 gün mü saymalıyım gelecek adet gününü?

bitanem bence bekle sabah yap perşembe zaten adet günün sayma canım

Neden kii,
Eşin şehir dışına falan mı çıkıyor canım ?
ben asker esiyim arkadaslar esimin bir ani bir anini tutmuyo suan yaklasik bir aydır sehir disinda en son gitme kararı geldiğinde tam yumurtlama vaktine denk gelmistiiç gitti bir ay oldu ve hala ne zaman gelecegi belli degill:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

X