- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- Konu Sahibi Melisa1995
SENDE İYİKİ VARSIN KUZUM :-*İnşallahh inşallah kızlar... İyiki varsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SENDE İYİKİ VARSIN KUZUM :-*İnşallahh inşallah kızlar... İyiki varsınız :)
sende iyiki varsın kuzumİnşallahh inşallah kızlar... İyiki varsınız :)
Öyle tabi cok zor.Senin icin daha zor olmali uzun zamandir bekliyorsun Melisa, benim ikinci ayim ama cocuklari cok sevdigim icin cok üzülüyorum. Esim daha sabirli benden.Insallah aralikta birlikte hamile kaliriz.canım benim yaa hiç moralini bozma kuzum bende test yaptım negatif bir daha ki ayı beklicez beraber ne yapalım kısmet hayırlısı buymuş yılmak yok pes etmek yok bir daha ki aya olur inşallah
Amin amin insallah az once kan verdim. inanin ellerimi açıp dua ederken bir kendime degil tum evlat hasretiyle yanan yüreklere hayirli'evlatlar nasib et diye dua ediyorum insallah gün gelecek burda çocuklarımızin resimlerini en guzel anlarını paylaşıyor olacağız
Amin amin insallah az once kan verdim. inanin ellerimi açıp dua ederken bir kendime degil tum evlat hasretiyle yanan yüreklere hayirli'evlatlar nasib et diye dua ediyorum insallah gün gelecek burda çocuklarımızin resimlerini en guzel anlarını paylaşıyor olacağız
Canımmmm ,Amin amin insallah az once kan verdim. inanin ellerimi açıp dua ederken bir kendime degil tum evlat hasretiyle yanan yüreklere hayirli'evlatlar nasib et diye dua ediyorum insallah gün gelecek burda çocuklarımızin resimlerini en guzel anlarını paylaşıyor olacağız
Canımmmm ,
Ne yaptın merak ettim s
Yok canim insallah saat 4 yada 4bucuk gibi sonuçlar çıkarmış bende sizin gibi'heyecanla bekliyorum lutfen dualarininzi eksik etmeyin'
Yaklasik 3 gün var diyebilirim aslında ben adet sonunu bekleyecektim Ama 4gündür ağzımdan doğru dürüst lokma gecmis degil zaten sabah kahvaltısı denen seyi unuttum ancak biraz meyve yiyebiliyorum Artik iş yapamaz hale geldim açlıktan tansiyonum düşmeye'başladı en son çare yani eğer sonucu hamilelikse sikinti degil ama başka birseyse önlem almam lazim ki elden ayaktan düşmedenBu arada adetine ne kadar var canım ? Ya da günün geçti mi ?
İçimden bir ses hamilelikten diyor :)İnşallah öyledir.Yaklasik 3 gün var diyebilirim aslında ben adet sonunu bekleyecektim Ama 4gündür ağzımdan doğru dürüst lokma gecmis degil zaten sabah kahvaltısı denen seyi unuttum ancak biraz meyve yiyebiliyorum Artik iş yapamaz hale geldim açlıktan tansiyonum düşmeye'başladı en son çare yani eğer sonucu hamilelikse sikinti degil ama başka birseyse önlem almam lazim ki elden ayaktan düşmeden
Ay içinde ki sese kurban ya İnsallah ya insallah öğrenir ogrenmez ilk haber vereceğim yer burasi olacak insallah.İçimden bir ses hamilelikten diyor :)İnşallah öyledir.
inşallah kuzum inşallah bende çok seviyorum çocukları 2 tane yiğenim var yiyip bitiriyorum onları :) çok zor ama hakkımızda hayırlısı budur kuzum bende daha adet olmadım bakalım düzen mi bozuldu eğer bebiş yoksa inşallah beni çok bekletmez adetÖyle tabi cok zor.Senin icin daha zor olmali uzun zamandir bekliyorsun Melisa, benim ikinci ayim ama cocuklari cok sevdigim icin cok üzülüyorum. Esim daha sabirli benden.Insallah aralikta birlikte hamile kaliriz.
canım merakla bekliyorum bende heyecanlandım :) inşallah hamilesin bulantıların felan hep onu gösteriyorAy içinde ki sese kurban ya İnsallah ya insallah öğrenir ogrenmez ilk haber vereceğim yer burasi olacak insallah.
kissten ve mevsimsel olabilir hamileysen eğer negatif olduğu halde geç döllenme olabilir.kızlar ben daha adet olmadım ağrımda yok testler negatif
Senin için de inş.geç döllenmedir diye dua edelimmm Melissamkızlar ben daha adet olmadım ağrımda yok testler negatif
İnşallah canim tesekkur ederimkissten ve mevsimsel olabilir hamileysen eğer negatif olduğu halde geç döllenme olabilir.
Edelim birtanem mükemmel bir insansin kuzum :-*Senin için de inş.geç döllenmedir diye dua edelimmm Melissam