adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Ebrucum nasil gidiyor hamilelik aramizda ilk hamile sensin galiba :) bizlere de dua et bitanem

Tubisim benim bu adet diğerine donmesin adet gunu hep sari leke geldi 5 gün sonra geldi adet bu seferde 2 gün once geldi simdi birşey yok ne olacak boyle düzeni mi bozuluyor acaba hic boyle olmazdi günü hic kekmezdi ama 2 seferdir boyle

canım benim yaa hiç moralini bozma kuzum bende test yaptım negatif bir daha ki ayı beklicez beraber ne yapalım kısmet hayırlısı buymuş yılmak yok pes etmek yok bir daha ki aya olur inşallah
Öyle tabi cok zor.Senin icin daha zor olmali uzun zamandir bekliyorsun Melisa, benim ikinci ayim ama cocuklari cok sevdigim icin cok üzülüyorum. Esim daha sabirli benden.Insallah aralikta birlikte hamile kaliriz.

Amin amin insallah az once kan verdim. inanin ellerimi açıp dua ederken bir kendime degil tum evlat hasretiyle yanan yüreklere hayirli'evlatlar nasib et diye dua ediyorum insallah gün gelecek burda çocuklarımızin resimlerini en guzel anlarını paylaşıyor olacağız
Amin amin insallah az once kan verdim. inanin ellerimi açıp dua ederken bir kendime degil tum evlat hasretiyle yanan yüreklere hayirli'evlatlar nasib et diye dua ediyorum insallah gün gelecek burda çocuklarımızin resimlerini en guzel anlarını paylaşıyor olacağız
Canımmmm ,
Ne yaptın merak ettim seni...
Sonucunu aldın mı ? Bizi de haberdar et:-)

Amin amin insallah canım ya insallah bunca dua hürmetine insallah. Rabbim en kısa'zaman da bu duyguyu tattirsin İnsallah:KK54::KK24:

İnsallah canim insallİnsallah bunca dua hürmetine insallah. Her birimize Rabbim ayri ayri en hayirlisi en'guzeli ile tattirsin :KK54::-)hadi bakalim hayırlısı

Bu arada adetine ne kadar var canım ? Ya da günün geçti mi ?
Yaklasik 3 gün var diyebilirim aslında ben adet sonunu bekleyecektim Ama 4gündür ağzımdan doğru dürüst lokma gecmis degil zaten sabah kahvaltısı denen seyi unuttum ancak biraz meyve yiyebiliyorum Artik iş yapamaz hale geldim açlıktan tansiyonum düşmeye'başladı en son çare yani eğer sonucu hamilelikse sikinti degil ama başka birseyse önlem almam lazim ki elden ayaktan düşmeden

Yaklasik 3 gün var diyebilirim aslında ben adet sonunu bekleyecektim Ama 4gündür ağzımdan doğru dürüst lokma gecmis degil zaten sabah kahvaltısı denen seyi unuttum ancak biraz meyve yiyebiliyorum Artik iş yapamaz hale geldim açlıktan tansiyonum düşmeye'başladı en son çare yani eğer sonucu hamilelikse sikinti degil ama başka birseyse önlem almam lazim ki elden ayaktan düşmeden
İçimden bir ses hamilelikten diyor :)İnşallah öyledir.

Öyle tabi cok zor.Senin icin daha zor olmali uzun zamandir bekliyorsun Melisa, benim ikinci ayim ama cocuklari cok sevdigim icin cok üzülüyorum. Esim daha sabirli benden.Insallah aralikta birlikte hamile kaliriz.
inşallah kuzum inşallah bende çok seviyorum çocukları 2 tane yiğenim var yiyip bitiriyorum onları :) çok zor ama hakkımızda hayırlısı budur kuzum bende daha adet olmadım bakalım düzen mi bozuldu eğer bebiş yoksa inşallah beni çok bekletmez adet

:KK17:yaa son bir saat ben heyecandan ölecegimm bir an kesin hamileyimm diyorum sonra vazgeçiyorum yok değilim o saate kadar ölmezsem iyidir:KK17::KK17::KK17::KK17:

X