adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Hanımlar Merhaba bat yarın ya da diğer gün ve ben saçma hallerdeyim göğüslerim patlamaya hazır füze modunda nerdeyse boğazımdan başlayacak ağrısı yani o derece.. kasık ve bel ağrısı.. sabah midem kalkıyor tuvalete koşuyorum büyük abdest ishal.. uyku hali halsizlik vs.. Psikolojik hamleyim sanırsam :KK73:
Test yapmadınmııı benim daha 6 gün var testle yatıp testle kalkıyorum :KK53:
Belirtilerin olumlu ama bence test yapınn:KK49:

Test yapmadınmııı benim daha 6 gün var testle yatıp testle kalkıyorum :KK53:
Belirtilerin olumlu ama bence test yapınn:KK49:

Ne bileyim korkuyorum sanki günüm geçsin diye bekliyorum ama bir yandan da catliyorum eşim test yap diyor.. ben eczanenin önünden geçiyorum o bana bakıyor ben ona eve gidiyorum.. tirsiyorum :)

Hanımlar Merhaba bat yarın ya da diğer gün ve ben saçma hallerdeyim göğüslerim patlamaya hazır füze modunda nerdeyse boğazımdan başlayacak ağrısı yani o derece.. kasık ve bel ağrısı.. sabah midem kalkıyor tuvalete koşuyorum büyük abdest ishal.. uyku hali halsizlik vs.. Psikolojik hamleyim sanırsam :KK73:
Hoşgeldin canım belirtiler hamilelik belirtisi gibi ama psikolojikte olabilir sabah test yap istersen inşallah bebiş yüzünden oluyordur :)

Hoşgeldin canım belirtiler hamilelik belirtisi gibi ama psikolojikte olabilir sabah test yap istersen inşallah bebiş yüzünden oluyordur :)

Hoşbuldum canım korkuyorum ben sabahları kasık ağrısıyla uyaniyorum eşim yarın test yapalım dedi ama bakalım cesaretimi toplarsam inşallah

Son düzenleme:
inan bana bu heyecanlar bile cok güzel...gün gelecek bu konustuklarımızz güzel bir ani olarak kalacak :KK54:ilk cocuk mu olacak canimm
Evet canım ilk Hoppa inşallah ya onca zaman nasıl bastırmıştir içimde bu duyguyu her sorana istemiyorum diyodum sonra geçen ay bi acabami Olduk o günden Beri heyecandan uyku falan gitti bende meğer ne çok istiyormusum :emir_bebek::emir_bebek:

Allah artmasın isteyenlere ah ya valla dilerim mutlu haberlerini alırız senin de bu son bekleyişin olur inşallah benim de ilk olsun :)

Evet canım ilk Hoppa inşallah ya onca zaman nasıl bastırmıştir içimde bu duyguyu her sorana istemiyorum diyodum sonra geçen ay bi acabami Olduk o günden Beri heyecandan uyku falan gitti bende meğer ne çok istiyormusum :emir_bebek::emir_bebek:
yeminle ben 2 :KK54:ama ben soranlara utaniyodum olmıyoo diyee yoksa elimde olsa su dakika olsun isterim cocukk.. kac aylık evlisin kii

Hoşbuldum canım korkuyorum ben sabahları kasık ağrısıyla uyaniyorum eşim yarın test yapalım dedi ama bakalım cesaretimi toplarsam inşallah
canim gunun gecmis ve özellikle sabah bulantıların cok oluyosaa hamile olma ihtimalin cok yuksek demisti hemsiree...bence yaptır bir öncee

canim gunun gecmis ve özellikle sabah bulantıların cok oluyosaa hamile olma ihtimalin cok yuksek demisti hemsiree...bence yaptır bir öncee

Bulantı gibi değil daha değişik 10 snlik bişey yani devam etse bulantı olacak aslında bat yarın görünüyor takvimde 27 günde bir oluyorum bu da yarin demek oluyor oyyyy

X