- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- Konu Sahibi Melisa1995
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pozitif tebrikler yanıltmak istemem ama benim 3 gün kala böyle çıkmıştı :)merhabalar arkadaşlar adetine yakın gebelik testi yapan arkadaşlarımız buyrun burada paylaşıp pozitif güzel testler görelim inşallah. Benim bat 13 kasım ve ben dayanamayıp yaptım çok silikde olsa çıktı birde siz bakın :)
Eki Görüntüle 1681137
yaa inşallah canım teşekkür ederim :)biraz daha geçsin tekrar yapcamBence pozitif tebrikler yanıltmak istemem ama benim 3 gün kala böyle çıkmıştı :)
teşekkür ederim canım ederim tabiki :)Benimde 5 gun kala boyleydi. 2 gun sonra dahada koyulasmisti sende bu sekilde takip edebilirsin
Yarın sabah farklı bir markayla tekrarlayabilirsin ben 3 marka denedm 3ünde de silik çizgiyi gördüm en neti novaydı bu aradayaa inşallah canım teşekkür ederim :)biraz daha geçsin tekrar yapcam
çok sağol canım sabahta yaparım resmini atarım.Yarın sabah farklı bir markayla tekrarlayabilirsin ben 3 marka denedm 3ünde de silik çizgiyi gördüm en neti novaydı bu arada
Güzel haberlerini bekliyoruz :)çok sağol canım sabahta yaparım resmini atarım.
evet bilgem evliyim :) inşallah teşekkür ederim canımAy kiz sen evli miydin? Masallah. Bence de hamilesin. Hayirli ugurlu olsun canim
inşallah canım :) :-*Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Cok tesekkur ederim canım benim :) darisi sana insalla :)anektod juno dreamer RABBİM bebişlerinizide sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.
İnsallah canim yaa :)Cok tesekkur ederim canım benim :) darisi sana insalla :)
kızlar test yaptım hiç birşey yok nasıl olur bu yaa
Amin canim insallahSıkma canını . Rabbim.hayırlısıni versin
Canm kaç gün var adetine.kızlar test yaptım hiç birşey yok nasıl olur bu yaa